Şimdi Ara

HAKAN ARNAVUTLUK MAÇINDA YOK!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ukrayna maç.ındaki sarı karttan dolayı arnavutlukta yok.
    Milli takımı bi de Hakansız izleyelim bakalım Hakan faydalımıymış zarrlımıymış
    Şahsen ben oynamasını isterim. Ama karşıt görüşlülere de fanatizim bulaştırmadıkları ölçüde saygılıyım

• bence kesinlikle etkiler çünkü hakan bambaşka bi oyuncu... ama ben arnavutluk u hakansız yenerim diyorum.
  • Arkadaşlar unutmayalım arnavutluk maçında ( eğer bir aksilik oluşmazsa ) emre,nihat,tuncay iyileşiyor. Yani daha ofansif bir kadro ile çıkacağız büyük ihtimalle.Böyle bir kadroda fatih daha faydalı olabilir, yani bence hakanı fazla aramayız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: labmen

Arkadaşlar unutmayalım arnavutluk maçında ( eğer bir aksilik oluşmazsa ) emre,nihat,tuncay iyileşiyor. Yani daha ofansif bir kadro ile çıkacağız büyük ihtimalle.Böyle bir kadroda fatih daha faydalı olabilir, yani bence hakanı fazla aramayız.

Evet hocam güzel bir noktaya değindin nihat ile fatihin uyumu daha iyi çünkü iki side kontra atak futbolu nu seven oyuncular. Emreyi de orta sahaya koyudunmu emrenin atacağı ara pasları ile takımımız gerçek oyununu sergileyceği kanaatindeyim.
  • Hakan'sız milli takımı zaten seyretmiştik..Hakan'ın gelişiyle milli takıma sihirli degnek degmedi bence de yoklugunda O'nu aramayız
  • quote:

Orjinalden alıntı: JeremY

Hakan'sız milli takımı zaten seyretmiştik..Hakan'ın gelişiyle milli takıma sihirli degnek degmedi bence de yoklugunda O'nu aramayız

Hiç katılmıyorum iki maçtada her pozisyonda Hakan vardı. Eğer gol atsaydı şimdi kimse böyle konuşuyo olmazdı...........
  • quote:

Orjinalden alıntı: werderweremem

quote:

Hakan'sız milli takımı zaten seyretmiştik..Hakan'ın gelişiyle milli takıma sihirli degnek degmedi bence de yoklugunda O'nu aramayız

Hiç katılmıyorum iki maçtada her pozisyonda Hakan vardı. Eğer gol atsaydı şimdi kimse böyle konuşuyo olmazdı...........

hiç katılmıyorum..Hakan'ın gol atamamasına alıştık..Sen gS'lısın senin daha çok alışman lazım..Önemli olan Hakan'ın gol atıp atmaması değiL , eskisi gibi oynayıp oynayamaması , şuan eskisi gibi değil , formayı ondan daha çok hakedenler var..Gol atmmasını becerenler var en basitinden Ümit KARAN var..Arnavutluk maçında o oynasın..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fenerbahçe' liyim. Olay fanatizim, takıma dayalı ayrıcalık değil. Ümit Karan bu sene hırslı başladı iyi oynuyor. Geçen sene sanırım kiralık gitmişti bu sene geri döndüğünde birşeylerin değiştiğini gösterdi. Eskiden Milli Takımda oynuyordu bence milli takımada geri dönerse fırsatı iyi değerlendirecektir.
  • hakan nerde sarı kart gördü ben görmedim hakemin sarı kart verdiğini
  • quote:

Orjinalden alıntı: werderweremem

quote:

hakan forvet pzisyona girmeyecek atacak... danimarka maçını koparsaydı baştaki pozisyonda şimdi play offlardaydık
  • Bence forvette halil-nihat ikilisi oynamalı sağda da serhat oynarsa coşarız
  • Fatih'de o zaman pozisyona girdiği zaman atacak hiç kaçırma lüksü olmayacak ....

Danimarka - Türkiye
    Yunanistan - Turkiye
    Türkiye - Yunanistan
    Türkiye - Ukrayna

bu maçlarda nerdeydi bizim büyük forvetler ? Kritik 4 maçta 1 gol atmışız. Bu dört maçta kaç tane pozisyon hatırlıyorsunuz Hakan'ın pozisyonu gibi ???

Hakan o golü atsaydı grup 2. olacaktık demek yanlış .... Yalan Ersun yukarda ki maçlarda bu kadar puan kaybetmeseydi şimdi belki de Ukrayna yerine grup lideri olacaktı. Ukrayna grubun 4. seri başısı 1. seri başı Türkiye 2.lik mücadelesi veriyor. Bütün iş Hakan'ın atamadığı gole kaldı haaa.... ben sizin futbol anlayışınız toptan ... !!!
  • kesinlikle yokluğu faydalı olur fatihle beraber çok kötü bir ikli oluşturdular danimarka maçında kaçırdığı inanılmaz golleri umarım aramayız...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hoobastank

Fatih'de o zaman pozisyona girdiği zaman atacak hiç kaçırma lüksü olmayacak ....

Danimarka - Türkiye
    Yunanistan - Turkiye
    Türkiye - Yunanistan
    Türkiye - Ukrayna

bu maçlarda nerdeydi bizim büyük forvetler ? Kritik 4 maçta 1 gol atmışız. Bu dört maçta kaç tane pozisyon hatırlıyorsunuz Hakan'ın pozisyonu gibi ???

Hakan o golü atsaydı grup 2. olacaktık demek yanlış .... Yalan Ersun yukarda ki maçlarda bu kadar puan kaybetmeseydi şimdi belki de Ukrayna yerine grup lideri olacaktı. Ukrayna grubun 4. seri başısı 1. seri başı Türkiye 2.lik mücadelesi veriyor. Bütün iş Hakan'ın atamadığı gole kaldı haaa.... ben sizin futbol anlayışınız toptan ... !!!

bence tek gürcistan maçında kaybettiğimiz 2 puan hatalı diğermaçlardaki sonuçlar normaldi

danimarka ve ukrania şuanda iyi takım bizden

• Saçmala öyle takım kurup takımı böyle saçma sapan oynatırsan 4. seri başı ve 2. seri başı gelip geçer seni... Biz oraya Ersunu takımı iyi oynatsın diye oturtmadık mı ? Akıla bak maçın sonucu normalmiş Ukrayna ve Danimarka bizden iyi takımlarmış ... Yunanistan zaten süper (!) top oynuyor onu da yenemeyiz. İyi o zaman biz Ersun o tomar tomar paraları neden verdik. Ben de öyle T.D.'lük yapardım. alırdım paraları bakardım keyfime.

Ersun zamanında içerde tam " 7 " puan kaybetmişiz. Bu affedilmez bir hata ... Ukrayna ve Danimarkanın futbolunda bir ilerleme yok bizim futbolumuzda ise inanılmaz bir gerileme var. Acaba niye ?

Tutturduğuz Hakan Şükür diye ...

Hakan yokken ilerde Fatih vardı. E noldu o 4 kritik maçta ne yaptık Fatih ???? Birde bazı salaklar çıkıyor neymiş Fatih Hakan oynadığı için gol atamıyormuş. E 4 maçta da yanında Hakan'ın ruhu mu geziyordu da gol atamadı. Bu iş ona buna mok atmakla düzelmez.

Hakan geçen Danimarka maçında 2. yarı, Ukrayna maçında iki yarıda iyi top oynadı. Elinden geleni yaptı.

Zaten cezalı işte son maçta yok artık Almanyaya gidersek Hakan ya olur ya olmaz. Kurtuldunuz işte müsait yerinize kına yakın artık !!!

Neymiş bu Hakan Şükür be...

• Hakan Hakan dediniz adam bomboş kaleci ile karşıkarşıya pozisyonu atamadı o kdr beceriksiz bir adam nasıl olurda bizim kurtarıcımız olur onu anlamadık Ersun Yenalın şu ana dek tek olumlu işi Hakan'ı milli takıma almayarak yaptı inşallah aynı hakan fatih teriminde başını yemez diyoruz. Milli takım deney salonu da değil ayrıca beni hakanın bu beceriksizliği yüzünden takımımın 2006 ya gidememesi üzüyor. Hakanın kaçırdığı o golü 20 futbolcudan 19'u atardı neyse olayı başka yerlere çekmeyin tekrardan ama kabul edinki hakan milli takım için süresini doldurdu. Ztn GS'de kendi halinde takılan bir futbolcu ve şu an ilk 11'de olma sebebide sizinde bildiğiniz gibi necatinin sakat olması..
  • quote:

Saçmala öyle takım kurup takımı böyle saçma sapan oynatırsan 4. seri başı ve 2. seri başı gelip geçer seni... Biz oraya Ersunu takımı iyi oynatsın diye oturtmadık mı ? Akıla bak maçın sonucu normalmiş Ukrayna ve Danimarka bizden iyi takımlarmış ... Yunanistan zaten süper (!) top oynuyor onu da yenemeyiz. İyi o zaman biz Ersun o tomar tomar paraları neden verdik. Ben de öyle T.D.'lük yapardım. alırdım paraları bakardım keyfime.

Ersun zamanında içerde tam " 7 " puan kaybetmişiz. Bu affedilmez bir hata ... Ukrayna ve Danimarkanın futbolunda bir ilerleme yok bizim futbolumuzda ise inanılmaz bir gerileme var. Acaba niye ?

Tutturduğuz Hakan Şükür diye ...

Hakan yokken ilerde Fatih vardı. E noldu o 4 kritik maçta ne yaptık Fatih ???? Birde bazı salaklar çıkıyor neymiş Fatih Hakan oynadığı için gol atamıyormuş. E 4 maçta da yanında Hakan'ın ruhu mu geziyordu da gol atamadı. Bu iş ona buna mok atmakla düzelmez.

Hakan geçen Danimarka maçında 2. yarı, Ukrayna maçında iki yarıda iyi top oynadı. Elinden geleni yaptı.

Zaten cezalı işte son maçta yok artık Almanyaya gidersek Hakan ya olur ya olmaz. Kurtuldunuz işte müsait yerinize kına yakın artık !!!

Neymiş bu Hakan Şükür be...

ben bunu çok yazdım. parça parça alırsak hepsini yazmışımdır. ama hiçbir faydası yok. sen de yorma kendini artık..

• quote:

Fatih'de o zaman pozisyona girdiği zaman atacak hiç kaçırma lüksü olmayacak ....

Danimarka - Türkiye
    Yunanistan - Turkiye
    Türkiye - Yunanistan
    Türkiye - Ukrayna

o maçlardan önce gene hakan muhabbeti vardı sen ersun yanal veya futbolcu olsan maçımı düşünürsün hakan şükürümü 1 hafta önce maç konuşulmuyor hakan şükür konuşuluyordu.

• bence tek gürcistan maçında kaybettiğimiz 2 puan hatalı diğermaçlardaki sonuçlar normaldi

danimarka ve ukrania şuanda iyi takım bizden

doğru,gruplar açıklandığında ukrayna sürprizdi ve sürpriz gerçekleşti.yunanistan,danimarka ve biz aynı ayarda takımlarız.Grubun favori takımlarına karşı üstün bir futbolumuzda yoktu ki son vuruşlara kalalım,neticede onlarda net goller kaçırdılar.Birde hakan ve fatih arasında bir uyum sorunu olduğu doğru.Hiç ikili oyun yapamadılar.Sağlam bir nihatın banko oynayacağını düşünürsek onun yanında oynayacak forvet fatih olmalı.Son dönemde ligin en formda golcüsü o.
  • ASlında bizim Hakan diye sorunumuz yoktu sizin vardı..
    Hakan Danimarka maçında yoktu , Ukrayna maçında 2.yarı herkes gibi kendini toparladı..

Ersun'u takımı toparlasın diye Hakan'ı da gol atsın diye milli takıma getiriyoruz ikisi de işini yapamıyor..Ersun'u döv , Hakan'a sefkat göster ..yok ya..

işte Hakan da ne oluyor..gürcistan maçında ne yapmış Hakan , Danimarka maçında ne yapmış....Bu maçlarda atmayacak gol de hangi maçta atacak..Fatih'i eleştirenler önce Hakan'ın bu elemelerdeki takıma katkısına baksın..Hakan milli takımı sırtlayacak , milli takım Hakan'ı değil..

NasılHakan'ın işini yaptıgını söylersinzi ya..Bu adam ne yapıyorda ben göremiyorum anlamıyorum..
    Ersun'un DAnimarka maçında oynattıgı futbola , Danimarka 10 kişiydi hem iyi oyuna 3 puan vermiyorlar diyenler Hakan'ın gol ataması eleştirisine "bu veciz" sözle niye eşlik etmiyrolar..

Hakan'dan Arnavutluk maçında kurtulucaz..Formayı hakeden başkaları belki Karan , belki Serhat oynayacak..Göreceksin Hakan'ın yapamadıgını onlar yapacak..Gol atacak..

Gerçekten emin olmadıgım için soruyorum..Hakan bu elemelrde gol attı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboi -- 8 Eylül 2005, 13:17:47 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.