Şimdi Ara

HAKAN ARNAVUTLUK MAÇINDA YOK!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi d ebenim anlamadığım Türk milli takımı niçin bu kdr abartılıyor yani dünya 3.süyüz tmm eyvalla ama oynadığımz takımlara bakın içlerinde brezilya hariç üst düzey bir takım var mı onu bırakın bi tane avrupa takımı var mı yani dünya 3.lüğü biraz şanstı her neyse konu o değil ama milli takımın şuan ki kadrosu o zmndan daha iyi belki Allah kısmet eder 2006 dünya kupasına katılırsak orada belli olacak ak koyun kara koyun artık Yunanistanın oynayacağı maçlar bizim için daha önemli rakibimizin puan kaybetmesini bekliyecez mecburen..
  • quote:

Orjinalden alıntı: JeremY

Gerçekten emin olmadıgım için soruyorum..Hakan bu elemelrde gol attı mı?

hakan elemelerde kaç maç oynadı? ben de emin değilim..
  • necati hakanı aratmazzzzzzzz
  • quote:

Orjinalden alıntı: somali

quote:

3 maç oynadı diye biliyorum..Yanlış mı biliyorum?
  • quote:

quote:

quote:

evet olabilir. gürcistan maçı ve şu son 2 maç.. bu hakan tartışmasından benim midem bulanmaya başladı artık. hakaret içermeyen her fikre saygım var. hakanla ilgili başka bişey yazmıycam..

• quote:

quote:

quote:

quote:

evet olabilir. gürcistan maçı ve şu son 2 maç.. bu hakan tartışmasından benim midem bulanmaya başladı artık. hakaret içermeyen her fikre saygım var. hakanla ilgili başka bişey yazmıycam..

niye miden bulanıyor oynamadığı maçlarda gsliler konuşunca bizim midemizi kimse düşünmüyordu.

• fuzbing sana bişey söyleyen mi oldu? sıkıldım anlamında söyledim. her türlü hakan yorumundan sıkıldım. hakaret içermeyen her fikre saygım var yazıyor orda. lafımı nasıl anladın bilmiyorum..
  • hakan=gol bütün olaya bu gözle bakan ersunun gidişinden sonra hakana savaş açmayı görev edinen fanatiklere sesleniyorum.. ileride hakanın tek görevi gol atmak değil,

1- hava hakimiyeti
    2- adam eksiltme(bir kişi hakanın sırtına yapıştı öyle oynadı)
    3- kafa asisti, top indirme(gökdenize indiripte gökdenizin kaleciye nişanladığı top)
    4- boş alan yaratma (tümerin pozisyonunda topun üzerinden atladı ve kendine yapışan oyuncuyuda beraberinde sürükledi noldu.. goll..

ersun varken takım en hızlı oyuncularla kuruluydu noldu..nihat, emre, yıldıray, gökdeniz.. demekki körü körüne saldırmak değilmiş olay.. futbol bir satranç oyunu gibi her şeyi düşünmek lazım.. yılların teknik direktörü hakan'a yalakalık yapmıyor herhalde.. tekrar ediyorum hakan demek sadece gol atmak değil..
  • quote:

Orjinalden alıntı: y@nkee

necati hakanı aratmazzzzzzzz

Karan'ı tercih ederim..Olanı atamayana minnet ediyoruz , yokttan vareden golcüyü kadroya bile çağırmıyoruz..Ya bu milli takım hep bi oyunların içerisinde dolanmış gidiyor..
    Eskiden Kemalettin komunist diye milli takıma alınmaz , Hakan_Ersun arasında birşey döner , kimse ne oldugunu bilmez , KAran-'la Terim arasında bir heaplaşma var nedir bilmiyoruz..

Ya hadi biz taraftarız , tartışabilirz de milli takım yöneticileri de aynı yanılgıya düşmemeli
  • quote:

fuzbing her türlü hakan yorumundan sıkıldım.

valla bende sıkıldım. son iki maçta Hakan oynadı diye Fatih oyundan düştü diyenlere o zaman Fatih 4 kritik maçta neden bir gol atamadı o zamanda yanında Hakan'ın ruhu mu vardı dedim işte fuzbing'den gelen cevap :

quote:

Orjinalden alıntı: fuzbing
    o maçlardan önce gene hakan muhabbeti vardı sen ersun yanal veya futbolcu olsan maçımı düşünürsün hakan şükürümü 1 hafta önce maç konuşulmuyor hakan şükür konuşuluyordu.

hehe adam resmen dolaylı yoldan o maçlarda da Fatih'in yanında Hakan'ın ruhu vardı ondan iyi oynayamadı yazmış... Ne diyeyim ben bu adamlara bu zihniyete yahu ... tövbe yarabbim...

• hayır kafasında hakan şükür vardı.Hakan Şükür oynamadığı zaman sizin kopardığınız yaygarayı neden hatırlamıyorsunuz ve sonucunu ???
  • hakan olmassa halil var halil olmassa serhat var o olmassa ümit karan o olmassa necati var var da var...
    hissetmeyiz yokluğunu...
  • Fatih , Hakan ŞÜKÜR'le kıyaslanıyordu , o dönemde Trabzon teknik direktörü de Fatih'i rahat bırakın diye basın toplantısı yapmıştı..Fatih bu kıyasdan rahatsız oluyor olabilir , fuzbing bunu kastetmiş olabilir
  • Peki Hakan sorunu vardı tartışma vardı diyor işn içinden sıyrılıyorsun onu anladım diyelimki haklısın ozaman neden günlerdir Hakan şükürün üzerindeki baskıyı kötü pisikolojiyi ele almıyorsun ona yapılan bir haksızlık var neden bunu pas geçiyorsun yanlı olduğunuz burdan belli önce ne dediğinizi bilin sonra ne diyeceğinizi!!!
  • fuzbing

çok yaşa emi ! kafasında Hakan varmış... Hakan'ın ruhu o zaman Trabzon dolaylarında da geziyor sanırım. Çünkü Fatih Trabzonda da büyük maçlarda birşey yapamıyor. Daha öncede yazmıştım bunu. Trabzon adına ne derbilerde ne avrupa maçlarında yok Fatih... içerde dışarda 5'er gol atsaydı da Trabzonu şampiyonlar ligine taşısaydı... Ama Hakan Galatasarayı UEFA kupasına taşımasını bildi.

20 yıl geçince kimse Fatih'i hatırlamaz ama 50 yıl geçsede bu memleket daha çok Hakan Şükür'ü konuşur.
  • Ne haksızlığı yapıldı hakan şüküre ? oynatılması mı bak bu olabilir haksızlık yapıyoruz oynamasın.

edit:Hoobastank
    fatih tekkeyi sen ortaya attın ben fatih tekke felan demedim ben tüm futbolcular dedim.Milli maç öncesi adamların motive olması lazım konuşulan konu hakan şükür yok yenileceğiz.Sen futbolcu olsan ne düşünürsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuzbing -- 8 Eylül 2005, 14:00:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hoobastank

quote:

fuzbing her türlü hakan yorumundan sıkıldım.

valla bende sıkıldım. son iki maçta Hakan oynadı diye Fatih oyundan düştü diyenlere o zaman Fatih 4 kritik maçta neden bir gol atamadı o zamanda yanında Hakan'ın ruhu mu vardı dedim işte fuzbing'den gelen cevap :

quote:

Orjinalden alıntı: fuzbing
    o maçlardan önce gene hakan muhabbeti vardı sen ersun yanal veya futbolcu olsan maçımı düşünürsün hakan şükürümü 1 hafta önce maç konuşulmuyor hakan şükür konuşuluyordu.

hehe adam resmen dolaylı yoldan o maçlarda da Fatih'in yanında Hakan'ın ruhu vardı ondan iyi oynayamadı yazmış... Ne diyeyim ben bu adamlara bu zihniyete yahu ... tövbe yarabbim...

Cidden ben de sıkıldım zaten cevap yazmıyorum artık Hakan Şükür konularına..
    fuzbing Hakan'ın oynamadığı maçlarda bile Fatih ve Ersun Yanal'ın kötü performansını Hakan'a bağlıyabilyor ya helal olsun valla ne diim..

• hakan sorununu ersun yarattı yedek bıraksa kimse bişey demezdi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ottoman_Boy

Peki Hakan sorunu vardı tartışma vardı diyor işn içinden sıyrılıyorsun onu anladım diyelimki haklısın ozaman neden günlerdir Hakan şükürün üzerindeki baskıyı kötü pisikolojiyi ele almıyorsun ona yapılan bir haksızlık var neden bunu pas geçiyorsun yanlı olduğunuz burdan belli önce ne dediğinizi bilin sonra ne diyeceğinizi!!!

Hakan'ın stresli olması birazda kendisinden kaynaklanıyor..Yani Ersun'la arayı gerginleştiren , Bülent varsa ben milli takımda yokum diyen Hakan ŞÜKÜR'ün kendisi..

Tabi ki o da stresli (Hakan yıllardır stresli , duygusal) ama Hakan'ın gol kaçırması stresden dolayı değil genetik..Adam oldum olası bunu huy edinmiş kendine..Ya bir de su var Hakan Danimarka maçında gol atsaydı bile milli fromayı haketmiş oldugunu göstermezdi..Çünkü Hakan eski vasıflarında top oynamıyor..

Ya şahsen benim derdim ŞÜKÜR değil , benim derdim bu formdaki ŞÜKÜR..Şuan ŞÜKÜR'ün haketmedigi halde forma giydiğini düşünüyorum..Eskiden hakediyordu ve giyiyordu..Neden forma veriyorsunuz bu adama denmiyordu..Ama aradan zaman gectikçe Hakan hantallaştı vasıflarını kaybetti..

Ben KARAN'ın milli takıma daha faydalı olacagını düşünüyorum..Karan bunu şuan için GS'a da Hakan'dan daha faydalı olarak ispat etmiş durumda..
    Hakan elemelerde oynadıgı 3 maçta da milli takıma "işte katkı" denecek hiçbirşey yapmadı..Gol atmadı..
    Hakan gol atmayacaksa milli taskımda da forma giymesin

• Yunanistan maçında soyunma odasında "Bülent varsa ben yokum hoca" diyen o değil mi nasıl karışmasın maçtan önce cocukların kafaları

Ersun Yanal , Hakan'ı basına yet etmiyor , Hakan sakat oynatmayacagım diyor , ama Hakan bunun üstüne çıkıp Danimarka maçında Gürcistan maçında göstermedigi performansı eforru sarfedip saha kenarında ısınma turları atıyor..

Aslında Hakan daha çok şeye müstahak ama neyse
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.