Orjinalden alıntı: JeremY Hakan gol atmayacaksa milli taskımda da forma giymesin
Fatih büyük maçlarda gol atamyacaksa oynamasın (diğer maçlarda gol attı ama) Volkan 2 hatalı gol yiyecekse oynmasın (danimarka maçında hatalı goller yedi ama ukrayna maçında maçın adamı oldu) . . . Hakan Şükür o kadar polemikten sonra iki maç oynadı gol atamadı, takıma alınmasın... Breh Breh Breh işte futboldan anlayan zat-ı muhteremler... Üstelik Hakan Şükür'ün nasıl bir futbol tarzı olduğunu ilk milli formayı giydiği 22 Mart 1992 yılındaki Lüksemburg maçından beri bilmemize rağmen ...
Kötü dediğiniz Hakan Hürrüriyet kaç puan vermiş bakalım
1 Volkan (9)
22 Hamit (8)
4 Alpay (7)
19 İ.Toraman (7)
6 Ümit Ö. (7)
25 Gökdeniz (6)
15 (Dk.46 Hüseyin 7)
7 Okan (7)
24 (Dk.90+2 Serhat )
8 Selçuk (7)
17 Tümer (9)
9 Fatih (7)
11 (Dk.83 H.Şaş )
20 Hakan (8)
BAk jeremy hakan şu haliyle bile bir çok forvetden daha yararlı hakanın eski hakan olabilmesi içinde özgüveninin tam olması lazım Fatih Terim bunun için iki maçta da Hakanı 90 dk oynattı ve bence hakan üzerindeki strese ragmen çok başarılı oynadı hakan özgüveninin eksik olan az kısmını da edinirse bu tartışmalar yaşanamayacaktır diyorum SAYGILARRRRRRRRR
quote:
Orjinalden alıntı: Ottoman_Boy
BAk jeremy hakan şu haliyle bile bir çok forvetden daha yararlı hakanın eski hakan olabilmesi içinde özgüveninin tam olması lazım Fatih Terim bunun için iki maçta da Hakanı 90 dk oynattı ve bence hakan üzerindeki strese ragmen çok başarılı oynadı hakan özgüveninin eksik olan az kısmını da edinirse bu tartışmalar yaşanamayacaktır diyorum SAYGILARRRRRRRRR
bu tartışmalar yasandıgına gçre hala Hakan sizin anlattıgınız gibi oynamıyor? Bİz 3 sene önce değil şimdi isyan ediyoruz Hakan'a forma verilişini
Bende diyorum ki hakan 3 sene önceki gibi olsaydı yerecek birşeyini bulamazdınız ne kadar isteriz desenizde ben bazılarınızın istemediğini içinden hatta hakanın kaleciyle karşı karşıya kaldığında atlan dışarı dediğini düşünüyorum yarası olan gocunur ona göre cevap yazın ve diyorumki hakan 99 00 01 02 deki hakan olmaya çalışıyor ve olursa şimdi kazandırdığından çok daha fazla şey kazandırır oyüzden şu adama köstek olmayalım bırakın zaman göstersin kimin haklı olduğunu..........
quote:
Kardeşim milli takım futbolcuların özgüvenlerini kazanbileceği yer değil. Biz hakanı kazanalım diyemi uğraşacağız yoksa maçmı kazanmaya çalşacağız. Bu türkiyedeki insanları anlamıyorum şengol güneş zamanınada hakan oynatılıyor diye şenol hoca eleştirilere maruz kaldı ersun yanal oynatmadı diye. Ne saçmalık yaw. Fatih tekke yi küçük maçlarda gol atıyor diye tabir eden arkadaş fatih gürcistana gol attı hakanda gürcistana karşı oynadı aynı takım neden hakan gol atamadı. Bu küçük maçlar diye hitap ettiğiniz maçları alamazsak dünya kupasına gidemiyoruz biliyorsun. dimi Bizim için hiçbir maç küçük değildir. Hakan şükür miladını tamamlamış bir oyuncudur. Ben hakanı çok severim karakterini efendiliğini hep taktir etmişimdir. Galatasaray gibi bir takımda nasıl bozulmadan kalmıştır hep merak ettiğimi bir konudur. Ama hakan devri bitti. Artık fatih sultan tekke dönemi başladı. Hakan ligde daha bir varlık gösteremedi. Milli takımda mı gösterecek.Fatihin yerine sokulan hasan şaşa da lafım var bu adam galatasarayda oynuyor yada galatasarylıların dediği gibi diyeyim türkiye ligi basit bir ligde oynuyor. Milli takımda heyecan yapyıor topu ayağına dolandırıyor.
şimdi de hasan şaş ı tartışalım hade ayağına top dolanıyor dediğin adam brezilyaya gol atmış, gs de sayısız avrupa maçında oynamış bir futbolcu. hade cvp yazın
quote:
hakan 99 00 01 02 deki hakan olmaya çalışıyor ve olursa şimdi kazandırdığından çok daha fazla şey kazandırır oyüzden şu adama köstek olmayalım bırakın zaman göstersin kimin haklı olduğunu..........
önce GS'da olsun milli takım Hakan'ı rehabilite etme merkezi değil..Biz onun annesi değiliz düzelmesi için okşayıp sevgi göstermek zorunda değiliz..Hakan düzelecekse düzelsin düzelmeyecekse oynamasın milli takımda
quote:
Orjinalden alıntı: somali
şimdi de hasan şaş ı tartışalım hade ayağına top dolanıyor dediğin adam brezilyaya gol atmış, gs de sayısız avrupa maçında oynamış bir futbolcu. hade cvp yazın
Yaw arkadaş aklımdan gezçti şimdi dedim biri yazar dünya kupasındaki brezilyaya attığı golü. Aynı hakan muhabbeti arkadaşım. Eskiden oynuyordu. Ne zaman kendisine teklif edilen yüksek trabsfer ücretlerini red edip galatasaryda kaldı. Hsana şaş devri kapandı. Sen şimdi hasan çok iyi oynadığınımı idda edeceksin.
Yaw milli takım Hakanı rehabilite etme merkezidir demedimki lafı nerenden anlıyon anlamıyom diyorumki hakan zaten şu haliyle bir çok oyuncudan daha yararlı ama zamanla özgüvenini tam kazanıcaktır ozaman görürüz.Anlamamakta israr etmeyiniz lütfen!!!
hasan şaşın şu anda ligdeki en formda oyuncu olduğunu herkes söylüyor. seni inandırmak için çaba sarfedecek değilim. ben hasanın heyecan yapıyor top ayağına dolanıyor demene takıldım. adamın tecrübeli olduğunu anlatmaya çalıştım..
kusura bakmayın yorumların hepsini okuyamadım fakat böyle önemli maçlarda cezalı duruma düşmek çok yanlış.
quote:
Yaw milli takım Hakanı rehabilite etme merkezidir demedimki lafı nerenden anlıyon anlamıyom diyorumki hakan zaten şu haliyle bir çok oyuncudan daha yararlı ama zamanla özgüvenini tam kazanıcaktır ozaman görürüz.Anlamamakta israr etmeyiniz lütfen!!!
Ümit KARAN'!ın hakkını yedigi için forma giyiyor , ondan daha yaralı oldugunu nasıl kanaat getirebiliyorsun?
quote:
Orjinalden alıntı: somali
hasan şaşın şu anda ligdeki en formda oyuncu olduğunu herkes söylüyor. seni inandırmak için çaba sarfedecek değilim. ben hasanın heyecan yapıyor top ayağına dolanıyor demene takıldım. adamın tecrübeli olduğunu anlatmaya çalıştım..
Yaw bende onu diyorum bu adam basit olan türkiye ligide döktürdü milli takımda neden oynayamadı diyorum. Fatih terim danimark maçında hasan şaşı oyundan aldıda maçı dengeledik. Milli takımda bu son iki maçta hasan şaşanı yaptığı bir olumlu hareketi söylermisiniz.
yau bak jeremy farklı tür oyuncuları aynı kefye koyma hakanın görevi başka serhatinki başka ümitin ki başka ümitin oynadığı takım aşırı ofansif oynamalı ki ümite çeşitli yerlerden fazlaca top gelsin serhata diyecek lafım yok hakanla iyi işler yapabilir Halil tecrübesiz ama o da yapar Fatih daha sakatlığının şokunu atlatamamış aşırı formsuz yani anlayacağın hakanı outlamak yerine farklı varyasyonlarda düşüne bilirsin? anti-hakancı seni
Hakan şükürsüz Allaha şükür bir maç yapılsın ya. Şartmı bu adam ya, o kadar oyuncu varken. Adam paso gol kaçırıyor, banko oynuyor. Zaten teknik direktör ondan beter. anet olsun hepsine.
Yau paso gol kaçırıyor sallama nerde kaçırdı bir poziyonu görmüşünüz nerdeyse adamı zikiciniz ayıptır günahtır yau fatihin de bir yüzde yüzlük birde gökdenize çıkarabileceğiğ pozisyon vardı ulan bu kadarmı kıt görüşlüyüz abi ayıp walla ayıp...
Hakandan bu saatten sonra ne köy olur ne kasaba gs de kendi halinde takılan bir futbolcu geçmişinde golleri avrmış en çok gol atmış neyleyim bana şimdi yararı yoksa adam şimdi dede olmuş çok ağır yavaş en basit pozisyonları kaçıran birinin milli takımda ne işi var bırakın 2 top indiren adam oluyorsa ersen martin hakandan 3 kat daha iyi top indiriyor öle olsa o alınırdı olay farklı ama sonuç milli takıma zarardan başka bişe değil eğerki danimarka maçını kaznasaydık en azındna şimdi danimarka-yunanistan maçını bekliyor olmayacaktık geçin hala hakan hakan diye cığırtkanlık yapmayın burda..
beyler isteseniz de istemeseniz de teknik direktör fatih terim ve forvet hakan şükür.. oh be!
ya kardeşim Türkiyede hepsi gol atıyor hepsi golcü. zamanında Okan Yılmazı da gördük Ncateiyide gördük Zafer Biryoluda gördük. hatta gol kralı bile oldular buarada... adamlar burada takır takır atıyorlar ama iş Avrupa maçlarına gelince hiçbirisi yok ortada. bi Fatih Tekke var o da ayağına kafasına gelecek top anca gol olacak.yoksa o da yok oyun içinde,takım 10 kişi. Milli maçlarda,Avrupa maçlarında iyi oynamak gol atmak yarı birşey. Hakan kafasını toparlayabilse leblebi gibi gol atardı bu iki maçta. adamı yerden yere vurdular toparlayamadı kafasını ama genede forvete baktığında en yararlı adam o gözüktü.gol atamasada diğerlerinin gol atmasına yardım etti. valla ben artık Hakana hala laf bulup söyleyenlere futboldan anlamıyor gözüyle bakacağım.eğer fanatizm yüzünden yapmıyorlarsa tabi... yok kardeşim hala alternatifi yok,bulun getirin oynatın bende ikna olayım...
Önceki Maçlarda Hakan Konusu Yüzünden Tekkenin Ve Takımın Konsantrasyonu Buzulmuşmuş.. eee şimdi de Hakanın Bozuluyo Olamaz mı ?
Hakan Meselasini Bu Dereceye Taşıyan, Bu Şekilde Tartışmasına Sebep Olan Tek Adam ERSUN YALAN'dır.
Türk Futboluna Senelrce Emek Vermiş Bi Adamı, Hiç bi Futbolcunun Hazmedemeyeceği Bi Şekilde Milli Takımdan Kesmek, Hem Hakanın Moralmen Çökertti, Hemde Yapılan Tartışmalardan Milli Takım Etkilendi.
Sonucunda Kaybeden Biz Olduk... Ersun Cebine İndirdi YTL leri Çekildi Köşesine... Hakan Yine Ortada Kaldı.
Bu Konuları Tartışmak Yerine Destek Verseniz De Bu Adam Da Aklı Başka Yerde Olmadan Oyun Oynasa. Belki Hakanda Girdiği Her Pozisyonda " Bunu Atamazsam Beni Tefe Koyarlar" Diye Düşünüyodur. Ki türkiye Çapında Bi Hakan Karalama Sevdası Aldı Başını Gitti. Hakanın Olmadığı Maçları da Gördük. Sonuç Ne Oldu ? Yine Hüsran Yine Hüsran... Hakan Belki Gol Atamıyor, - Ki Hakan Çok Golcü Bi Oyuncu Değil- (Bunuda Herkes biliyor). Adamın Belirli Bi Oyun Stili Var, Atmanın Yanında Attrımayı Daha iyi Beceren Bi Adam.
Kimse Son 2 Maçta Tekkenin Kaçırdığı Gollerden, Ceza Sahası İçindeki Denyoluklarından Bahsetmiyor. Varsa Yoksa Hakan...
Son 2 Maçta Hakandan Daha Kötü Oynayan birsürü Kişi Vardı, ama Nedense Hep Eleştirilen Hakan Oluyor. Kimse Topu Kolay Yoldan Atak Bölgesine Taşıyacakken Abuk Sabuk Çalımlar Yapan Ve bunun sonunda Topu Kaptıran Kimselerden Bahsetmiyor. Varsa Yoksa Hakan....
Uyanın Beyler, Başka Hakan Yok... Bunu Bütün Spor Yazarları Kabullenmişken (Kazım Karakanat Denen Muhalefet Kişilik Hariç) Siz At Gözlüğüyle Bakmaya Devam Edin...
Bu Tip Olaylarla Fatih Terimin Başı Da Ağriyacak... Adam Ateşten Gömlek Giydi, Ama o Gömleği Ateşleyen Ersun YALAN, Hakkı Yenmiş, İtilip Kakılmış bi Kahraman Olarak Kaldı...
Sözün Özü Muhalefet Yapacağınıza Az Bi Destek Çıkında, Dereyi Geçelim....