Şimdi Ara

Bmw 116i alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Önümüzdeki ay 116i comfort almayı düşünüyorum 2014 model, 85-100 bin km arası, fiyatlar 225-240 arası değişiyor. Kronik arızası var mıdır veya kullanan/kulanmış olanların tavsiyelerine açığım. Herkese hayırlı geceler.

Eşimle birlikte yaklaşık 2 sene civarı sportline modelini kulllandik.

Olumlu yönlerinden başlayayım. Araç güzel gücünü hissettiriyor. Yol tutuşu çok iyi. Bir defa çok büyük bir kazadan kurtardı bizi. Ses yalıtımı oldukça iyi. Motor dizel gibi gürültülü çalışıyor soğukken ama içerde çit yok.

Gelelim olumsuz yönlerine. Araçlarda kronik bir arıza var N13 motor kodu olan benzinli ünitelerde. Tahrik hatası diyip duruyor. Biz bizdeki arabanın en son elimizden çıkarırken aldığımız paranın neredeyse 4 de biri kadar sanayide harcadık yine de adam edemedik. Yakıtı fazla bunu göz önüne alın. ortalama trafikte 8 litreleri rahat görüyor.

Naçizane tavsiyem aynı kasanın dizel versiyonu 1.16d ler var onlara bakın. Görece sorunsuz ve yakıtı az bir model ancak otomatik vites sunmuyor.

Sormak isteğiniz bir şey olursa yine cevap verebilirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• N13 kodlu motora sahip biraz sıkıntılıdır ama aynı segmentteki rakiplerinden kat kat iyi araçtır

Comfort paket yerine sportline tercih etmenizi öneririm aracın iç dizaynı komple değişiyor daha spor bir hava katıyor kırmızı dikişler piano black kaplamalar vs

Orijinalden alıntı: cormen

N13B16'dan şahsen koşarak kaçarım. Adı BMW diye sorunsuzluk bekliyorsanız bu sizin aracınız değil.

Peki 14-15 golf 1.4 tsi highline hakkında ne düşünüyorsunuz?

BMW 320D alınır mı
    4 yıl önce açıldı
    BMW E90 3.16i alınır mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İplenemeyen Adam kullanıcısına yanıt
    En boş paketi bile premiumları dize getiriyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bahsettiğiniz aracı 4 yıl 70.00km kullanıp geçen hafta sattım. Sattığım araç 93.000km de istediğiniz donanımda gayet temiz ve iyi durumdaydı 220 altına gitti, siz de daha fazla para vermeyin bence. Pek apaçi eline düşmüş bir model değil, gayet düzgün aile arbaları da bulunabilmekte ama piyasası pek hızlı değil bilesiniz. Piyasada çok tutulmuyor insanlar golfü tercih etmiyor. ben etmem o ayrı mesele.

Öncelikle kenarda bir miktar paranız yoksa uzak durun, çoğu bmw gibi her an sıkıntı çıkartabilir, tamiri yedek parçası pahalı, yan sanayi yedek parça pek yok olanı da pek tavsiye etmiyorlar. Benim 4 yılda karşılaştığım arızalar; bagaj kilidi bozuldu 2 sene önce 750tl ye kendim alıp değiştirdim. Direksiyon üzerindeki tuşlar bozuldu çalışmıyordu uzun arayışlar sonucu 1500tl ye tamir ettirdim. Bunlar dışında ekstra masraf çıkarmadı bana, sattığımda üzerinde orjinal akü vardı muhtemelen çok uzun olmayan bir süre içinde bitecekti, bobinler ömrünü tamamlıyıor gibiydi, bir de motor suyu haznesi bikaç ay içinde değişmesi gerekecekti. Ben tahrik hatası almadım, tahrik hatası genel bir hata pekçok nedeni olabiliyor. Genelde 320i ed modellerinde çok fazla rastlanıyor.

Yakıt olarak ben şehir içi 7.5 yakıyordum ama hem çok agresif kullanmam hem de çok trafiğe girmem. Kullanışınıza göre ucu açık. Yürütme giderlerini karşılayabilirseniz bence rakibi yok. Kullanımı gayet keyifli gayet sportif bir araç . Arka diz mesafesi, bagaj isteyen golf alsın sürüş keyfi isteyen bmw. işin özeti bu.

delikten içeri bakan adam unutuverdi herşeyi,
    peşi sıra çekmeye söz verdiği yoldaşını.
    Ve dalıp içeri delikten,
    cennetin saltanatına doğru koşarak gözden yitti.

• 2012 model 116 Ed aracımı neredeyse 10 senedir kullanıyorum , araç taş gibi fazla sorun çıkaracağini sanmıyorum bakımını düzenli yaptığınız takdirde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.