Şimdi Ara

Haftaya Tüm Türk Takımları Avrupadan Sınırsız Men Edilecek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen hafta bir konu açmıştım '' Bu hafta en az 1 transfer açılacak'' diye ve konumda bahsettiğim neredeyse herşey oldu birtek transfer açıklanmadı nedeni ise UEFA'nın kesin olarak Türk takımlarını avrupadan men edecek olması. Burada felaket tellallığı yapmıyorum sadece aldığım doğru bilgileri size aktarıyorum. Kaynağım sağlam rahat olun.

Biliyorsunuz ki son günlerde UEFA ile TFF görüşmeleri sürüyor. Tff şuan fenerbahçenin avrupa kupalarından men edileceğinin farkında bu nedenle fenerbahçenin men sürecinde ekonomik olarak büyük zarara uğrayacağını düşünüyor ve diğer takımlar ile fb arasında mali uçurum oluşmasın diye tüm takımların avrupaya gitmesini istemiyor. Bundan başka çıkış yolu yok malesef. Ortalıkta G.Saray,Bursa,Ts vs birkaç takımın birleşip Demirören yönetimini yıkmak istediği haberleri çıkıyor ama hiçbirine inanmayın. Çünkü böyle birşey olması mümkün değil. Bu yönetimin arkasında sayısız milletvekilleri ve devlet adamları var ki Başbakan da en büyüğü. Bu kişiler Demiröreni tahttan indirtmezler.

Gelgelelim aldığım duyuma. Feyzli abim G.Saray'ın bu hafta içinde Hamit transferini kesin olarak duyuracağını söylemişti. Hatta o dur ki ben o konuyu açtıkdan 1-2 gün sonra Hamit Gs ile anlaştım da dedi. Fakat şu son günlerde yaşanan olaylar yüzünden ve Başkanlarımızdan Hocamıza kadar herkes avrupaya gidemeyeceğimizin farkında.
    Hamit'te avrupa yoksa bende yokum diyor. Melo da aynı şekilde. Avrupadan men edilirsek takımdan garanti olarak en az 2 yabancı oyuncu ile yolların ayrılacağını hatta bu isimlerin kararlaştırıldığını söyledi bana. Bunlardan birisi Muslera. Diğer isim ise Riera. Zaten Fatih Hoca Riera'dan memnun değil ama men edilirsek kesin yollamak istiyor. Ayrıca Muslera'nın da İngiltere ekiplerinin takibinde olduklarını biliyorlar. Bu durumdayken satıp kar elde etmek istiyorlar.

He birde 10 Haziran da ŞL gruplar belli olacak ama uefanın şike kararı nedeniyle birkaç gün ertelenebilir.

Buda ilk açtığım konu linki :http://resim.donanimhaber.com/m_61335008/mpage_1/f_/key_//tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: AlaturkaMavzer

http://inciswf.com/1298717011.swf

• adam noturdamın kamburu
  • Olaylar dediğin gibi gerçekleşirse gerçekten yıkılırım.Bu sefer ciddi ciddi ligin anlamı kalmaz benim için.Fb düşmesin diye yırtınan lig tv bu olaylardan sonra daha büyük ekonomik darbe alır.Hiçbir Gs taraftarının maçları takip edeceğini sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 8 Mile

Geçen hafta bir konu açmıştım '' Bu hafta en az 1 transfer açılacak'' diye ve konumda bahsettiğim neredeyse herşey oldu birtek transfer açıklanmadı nedeni ise UEFA'nın kesin olarak Türk takımlarını avrupadan men edecek olması. Burada felaket tellallığı yapmıyorum sadece aldığım doğru bilgileri size aktarıyorum. Kaynağım sağlam rahat olun.

Biliyorsunuz ki son günlerde UEFA ile TFF görüşmeleri sürüyor. Tff şuan fenerbahçenin avrupa kupalarından men edileceğinin farkında bu nedenle fenerbahçenin men sürecinde ekonomik olarak büyük zarara uğrayacağını düşünüyor ve diğer takımlar ile fb arasında mali uçurum oluşmasın diye tüm takımların avrupaya gitmesini istemiyor. Bundan başka çıkış yolu yok malesef. Ortalıkta G.Saray,Bursa,Ts vs birkaç takımın birleşip Demirören yönetimini yıkmak istediği haberleri çıkıyor ama hiçbirine inanmayın. Çünkü böyle birşey olması mümkün değil. Bu yönetimin arkasında sayısız milletvekilleri ve devlet adamları var ki Başbakan da en büyüğü. Bu kişiler Demiröreni tahttan indirtmezler.

Gelgelelim aldığım duyuma. Feyzli abim G.Saray'ın bu hafta içinde Hamit transferini kesin olarak duyuracağını söylemişti. Hatta o dur ki ben o konuyu açtıkdan 1-2 gün sonra Hamit Gs ile anlaştım da dedi. Fakat şu son günlerde yaşanan olaylar yüzünden ve Başkanlarımızdan Hocamıza kadar herkes avrupaya gidemeyeceğimizin farkında.
    Hamit'te avrupa yoksa bende yokum diyor. Melo da aynı şekilde. Avrupadan men edilirsek takımdan garanti olarak en az 2 yabancı oyuncu ile yolların ayrılacağını hatta bu isimlerin kararlaştırıldığını söyledi bana. Bunlardan birisi Muslera. Diğer isim ise Riera. Zaten Fatih Hoca Riera'dan memnun değil ama men edilirsek kesin yollamak istiyor. Ayrıca Muslera'nın da İngiltere ekiplerinin takibinde olduklarını biliyorlar. Bu durumdayken satıp kar elde etmek istiyorlar.

He birde 10 Haziran da ŞL gruplar belli olacak ama uefanın şike kararı nedeniyle birkaç gün ertelenebilir.

Buda ilk açtığım konu linki :http://resim.donanimhaber.com/m_61335008/mpage_1/f_/key_//tm.htm

10 haziranda şl grupları belli olcakmış daha şl ye giden takımların tamamı belli olmadan nasıl grupları torbaları belirliyolar anlamadım

• Ne zaman şike cezaları verilir o zaman men cezasını kaldırırız diyorlar. Bu nedenle herhangi bir sınır yok. Örneğin : 3-5 yıl gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TFF dan sonra UEFA'nında içine sızmayı başardık.CAS'a selam olsun...
    FIFA senide unutmadık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

Ne zaman şike cezaları verilir o zaman men cezasını kaldırırız diyorlar. Bu nedenle herhangi bir sınır yok. Örneğin : 3-5 yıl gibi.

Edit yok ama twitterde böyle birkaç mesaj gördüm bende
  • 1- AY 3 5 sene yatar 2- fb en az 2. lige düşürülür 3- AY'nin başkanlığı düşer 4. TFF haziran sonunu göremez.

Kaynak twitter
  • saçma ama şuda bi gerçek fenerbahçe taraftarı neden acaba kendi kulübünü savunmuyorda uefayı fifayı cası savunuyor? SUÇLU OLDUKLARINI KENDİLERİ ÇOK İYİ BİLİYOR AMA KABUL ETMİYORLAR.
  • Neymar nereye gidecek haci bir duyum var mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erdoğan & Demirören işbirliği ile Fenerbahçe şikeci olarak damgalanmasın diye kurunun yanında yaş da yanacak anladığım kadarıyla. Zira alınan bu komik kararlar, başbakanın yaptığı 3-5 sene gitmezsek ne olur minvalinde açıklamalar hep bu kapıya çıkıyor.

Ayrıca şu Fenerbahçe ile diğer takımlar arasındaki güç farkının açılmasının istenmemesi ne kadar trajikomik bir durumdur. Eskiden olsa çok gülerdim ama son zamanlarda yaşanılanlardan sonra buna da şaşırmam. Ki İtalya liginde büyük takımların ligden düşürülmesi sonucu İnter'e gün doğduğunu, ligi senelerce domine ettiğini biliyoruz ama Fenerbahçe aynı duruma düşmesin tabi hatırlı abiler çok üzülür sonra.
  • Yazdıda katılmadığım yerlerde var ama genel olarak bende bu şekilde düşünüyorum ama sınırsız olmaz.
  • ayrıca ülkedeki tüm toplar toplatılacakmış.
  • Kaynağın platini herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün yazmıştım bu mesajı

tff başbakanın desteğinide alıp hiçbir kulübe ceza vermeyecektir,uefa da tüm ülkeye men cezası verir konu kapanır
    bjk bursa zaten ceza aldı sesi çıkmaz antep desen yönetimi komple içerde
    ts başbakanın emrinde
    sadece gs sesini çıkarır bizede 3 5 tazminat verirler,türk futbolununda kepenklerini indirirler
  • quote:

quote:

Ne zaman şike cezaları verilir o zaman men cezasını kaldırırız diyorlar. Bu nedenle herhangi bir sınır yok. Örneğin : 3-5 yıl gibi.

Edit yok ama twitterde böyle birkaç mesaj gördüm bende

UEFA da böyle düşünüyor.
  • aziz yıldırım tahliye oluyor çok büyük bir ihtimalle
  • Inşallah kimse gidemez avrupaya...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.