| 

Bu konuda hakkında hiçbir parti meclise öneri sunmuyor. Chp gidip regl peşinde koşacağına 40 saate düşürülmesi için çalışma yapsın Haftada 5 gün , günde 8 saat net çalışma. net 40 saat olması gerek. Zaten Öğle molası çalışmadan sayılmaz İşyerinde yarım saat mola ile toplam 8.5 saat bulunur evinize gidersiniz. Özel hayatınıza zaman kalır. Çalışma bakanlığına cimerden yazın ,Siyasi Partilerin email adreslerine yazın gündeme taşıyın. Tartışılsın. Halinden memnun köleler olmayın. net 40 saat mesai ideal bir süredir Türkiye için. siyesetçilere ,, partilere email atın , sivil toplum kuruluşlarına email atın. Haftada 5 gün toplam 40 saat olması gerekir insanca yaşamak için ------------------ Birçok kuruma dilekçe yazdım , sosyal medyada konular açtım. Bu ülkede 40 saate düşürülecekse bunda benim payım çoktur. Yatın kalkın bana dua edin. özel sektör haftalık çalışma saati Mesai saatleri için 21 yıl sonra ilk! Milyonlarca çalışanı ilgilendiren yeni düzenleme: Çalışma saatleri kısalıyor mu? https://finans.mynet.com/galeri/haber/detay/ekonomi/21-yil-sonra-ilk-degisiklik-icin-dugmeye-basildi-mesai-saatleri-kisalacak-mi-milyonlarca-calisani-ilgilendiren-yeni-duzenleme/477807< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 19 Şubat 2024; 13:15:55 >  | 

| 

İŞ ADAMI

| 

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

Hızlı