hibrit olmalı en azından. bu ne böyle şey mi olur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Haftada 5 gün ofise gitmek SAÇMALIK

-
-
arkadaşım yeni işe girdi. haftada 1 gün yüzyüze kalan uzaktan. web dev
edit: junior web dev
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 3 Temmuz 2022; 10:38:33 > -
çalıştığım yerde kovidde uzaktandı şimdi herkesin 5 gün ofise gelmesini istiyorlar gerçekten işkence yani yola harcanan zamanı zaten iş üzerinde kullansak daha mantıklı olacak
-
beni zorlamıyorlar gel diye ama en azından haftada 1-2 gün gitmeye çalışıyorum evde tüm gün pc başında yalnız psikoloji bozuyor
-
yeni staja girdim ayda 4 yüz yüze, gerisi uzaktan
-
patron olsan böyle mi düşünecektin hocam
-
Maaş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben patron olsam öyle düşünürüm
1-Servis masrafı yok
2-Yemek masrafı yok
3-Ofiste gereksiz yer işgali yok
Uzaktan halledilebilen her işin en azından yarı hibrid olmasının zararını göremiyorum hiçkimseye. Ofis ortamı isteyen de gelir çalışır masasında ferah ferah
-
SAP danışmanı olunur mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hiçbir bilgim yok hocam
-
zaten günümüzde tıpkı sizn gibi, artısı eksisi tartılıp en doğru karar alınıyor lakin hem insan özellikleri hem sürekli akan hayat bazen işin işte yapılması gerekliliğini hatırlatıyor, zaten tr gibi ülkelerde genelde bilek gücü gerektiği için pfis veya dükkan farketmeksizin birileri hep oraya gidecek, gitmeyenler azınlık olacak gibi
-
2 yıldır remote çalışıyorum. Mis gibi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X