Şimdi Ara

Haftada 4 KM koşu+3 Saat Yüzme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar boyum 1.79-80 civarı kilom 65.Kondisyonum çok düşük hemen tıkanıyorum o yüzden 3 gündür koşuyorum.Ayrıca salı günü haftada 2 seanstan toplam 3 saat yüzeceğim.Sizce böyle bir programla vücudumu ne kadar geliştirip forma sokabilirim?Evde şınav ve çok ufak body yapıyorum Teşekkürler

• haftada 4 km koşu az .Günde 4 km kosman lazım

haftada 3 saat yüzme iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoonDeath

haftada 4 km koşu az .Günde 4 km kosman lazım

haftada 3 saat yüzme iyidir.

Doğru hocam fakat malum okul var cuma cumartesi pazar 2 km den 6 km koşabilirim daha sonralardan artar diye düşünüyorum
  • 15 tatil geliyor.15 tatilde yüklen günde sabah 5 km aksam 5 km ye kadar çık . 15 gün sonunda yüzme destekli baya gelisim olacak bunun yanında şınav barfiks mekikde ekledimi güzel olacak.

Yüzme çok faydalı spor onuda çoğalt imkanın varsa
  • quote:

15 tatil geliyor.15 tatilde yüklen günde sabah 5 km aksam 5 km ye kadar çık . 15 gün sonunda yüzme destekli baya gelisim olacak bunun yanında şınav barfiks mekikde ekledimi güzel olacak.

Aynen hoca inş abanayım 15 tatilde
  • quote:

15 tatil geliyor.15 tatilde yüklen günde sabah 5 km aksam 5 km ye kadar çık . 15 gün sonunda yüzme destekli baya gelisim olacak bunun yanında şınav barfiks mekikde ekledimi güzel olacak.

Tıkandığı için haftada 4 km koşabilen adama, günde 10 km koşmasını tavsiye etmişsiniz. Ne içtiyseniz söyleyin, biz de alalım, bu kafayı biz de yaşayalım.
  • Ben günde 4 km koşuyorum kondisyonum düşük haftada 4 km çok az
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

quote:

Tıkandığı için haftada 4 km koşabilen adama, günde 10 km koşmasını tavsiye etmişsiniz. Ne içtiyseniz söyleyin, biz de alalım, bu kafayı biz de yaşayalım.

Hocam aslında 4 Km tıkandığım için değil vakit olmadığından okuldan eve akşam geliyorum zaten ama hafta sonu 1.5 km felan koşabiliyorum 5 km gerçekten fazla ama zamanla olur diye düşünüyorum.

• 1,5 km ile 10 km arasında dünya fark var. Birden zorlarsan kalp damarlarına zarar verirsin. Öncelikle koşabildiğin mesafeyi, daha rahat koşar hale gelmeye bak. Ondan sonra mesafeyi azar azar artır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

1,5 km ile 10 km arasında dünya fark var. Birden zorlarsan kalp damarlarına zarar verirsin. Öncelikle koşabildiğin mesafeyi, daha rahat koşar hale gelmeye bak. Ondan sonra mesafeyi azar azar artır.

Aynen hocam yavaş yavaş artıracaz artık teşekkürler
  • Koşma nerden çikti zaten kosamazsında çoğu insanda kosamaz.3 km yürüyüs yapıyorsan 1 kmde kosacaksın .Yürüyüste önemlidir hızlı yürüyüs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vercutel

Boyumuz ayni senden 15 kilo sismanim yasta 16 ya az kaldi

Benim kilo normalde kas yok hiç.Az birsey göbek felan var vücudum yağlı yani.Yuzmeye felan yazıldım sende yazılı derim kolay gelsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.