Haftada 1 gün tatil yapsaydım hayat kalitem çok düşerdi çoğu ülke 3 gün tatile geçerken bizde hala 6 gün çalışan var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Haftada 2 gün tatilin çok iyi olması
-
-
Şuan işteyim oy beni vurun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Harbiden he 5 gün iş iyidir 6 gün çok fazla
İnsan kendine vakit ayırabiliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeşim nasim
-
Bizim fabrikadaki güvendiklerden biri her gün 12 saat çalışıyor. Hafta tatili gününde 16 saat çalışıyor.
Yani aylık 380 saate yakın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhafız. -- 4 Ocak 2025; 15:18:25 >
Sadece. Bir kişi mi öyle oradaki tüm güvenlik mi bu sekil
Diğerleri de mesai yapıyor bu saydigim kadar değil
Anladım hocam eğer işveren zorlamiyorsa bence bilemiyorum fazla para ve az giderim olsun diye düşünüyor olabilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1 gün tatilde 5 gün çalışma olsa gene belki idare edilir. ama, 1 gün tatil olursa çalışma gün sayısı 5'ten 6'ya çıkyo. bu insanı bitiriyo.
Kölelik sisteminde bir gün tatil bile çok. İki gün tatil yapanlar torpilli köledir. Daha çok çalışanların hakkına giriyorlar.
-
Bence keske 3 gun calisma, 2 gun tatil seklinde periyod olsa. Hafta da bese dusse. 7 nereden cikmis hic anlamiyorum ve niye dunyanin her yerinde ayni onu da anlamiyorum. Aylar, yillar farkli uzunlukta mesela farkli kulturlerde.
-
7 olsun 12 olsun bunlar özel sayılar. antik medeniyetlerde ve antik inançlara çokça geçer. sebebi göksel nedenler. tam hatırlamıyorum da bazı şeylerin sayısı ya da periyodu idi bu sayılar. gezegen sayısı olsun ya da Ay'ın döngüleri olsun o tarz şeyler.
Patronların zengin olmasına vesile olan, servetlerine servet katan hep işçi takımıdır. Her işveren, ekmek teknesine gözü gibi bakar ama bu ekmek teknesi insan olunca çok da fifi durumuna geçer.. İnsanı mutlu edersen, bunungeri dönüşümünü daha çok para olarak alma fikrini henüz türk patronlar keşfedemedi. Bu gerizekalılar, işçiyi ezme niyetindeler, halbuki ezince işgücü performansının düşeceğini, mutsuz işçinin kendisine de işe hayrının olmayacağını bilmiyorlar...... Burda çok akıllıca hareket ederek, işçisine yatırımın yapan adamın parasına nasıl para kattığının haberi var...
Ben patron olsam, haftada 5 gün çalıştırır, verebileceğim en yüskek maaşı verir ve bunun geri dönüşümünü daha çok para kazanmak şeklinde alırdım...
www.sozcu.com.trÇalışanlarına 29 maaş ikramiye vermişti: Bir rekor da çalışanlardan geldi - Sözcü Gazetesihttps://www.sozcu.com.tr/calisanlarina-29-maas-ikramiye-vermisti-bir-rekor-da-calisanlardan-geldi-p120056
-
7 cok sacma ama. 5'i, 12'yi, 30'u falan anliyorsun da 7'yi bence bir firavun zorlamis, uygulamak zorunda kalmislar.
-
olabilir.
Ne 6sı 7 gün çalışan bile var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X