Şimdi Ara

Hafta içi günde 2-3 tl harçlık ile bilgisayar almak. (Edit: 17.07.2015 Sonunda Aldım) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
27
Favori
12.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim de monitör bu
     Hafta içi günde 2-3 tl harçlık ile bilgisayar almak. (Edit: 17.07.2015 Sonunda Aldım)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende biriktirmel istiyorum ama basaramıyorum bir turlu

• Yasin kucuk sanirim kullanmadigim g100 mouse var istiyorsan ozelden adresini at kargolayayim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheRad67 kullanıcısına yanıt
    Benimkide bu idare eder mi ?

Hafta içi günde 2-3 tl harçlık ile bilgisayar almak. (Edit: 17.07.2015 Sonunda Aldım)
  • @Maskeli Bilo hocam çok saolun ama muhtemelen kullanamam az yukarda ss te gözüken bir mouse var monitörün altındaki çakma evet ama aldım hiç alışamadım.

Hafta içi günde 2-3 tl harçlık ile bilgisayar almak. (Edit: 17.07.2015 Sonunda Aldım) şu mousten başkasını kullanamıyorum.

@Dexter Morgan çok isteyince biriktiriyor bu pc den bayağı gına geldi artık biriktirebiliyorum.

• kardeşim afedersin ama günde 2-3 tl harçlık en fazla yol parana yeter

• Yol parasından kalan para o.
    En başta öyle düşünüyordum hiçbir şekilde para harcamıyorum tost filan en son ne zaman aldım hatırlamıyorum eve gelince kendime bir kumru yapıyorum yetiyor ordaki tosttan çok daha güzel oluyor. Böyle böyle 350 olmuş .
  • bravo dostum. azimli olman hoşa gidici cinsten bir şey

• öh maşallah. bende haftalık 150 alıyorum. 50 tl artıyor. ama gezmelere gidiyor o 50tlde. bende mi biriktirsem la
  • @radar_

Sağ olun ama artık aile ve arkadaşlarım tarafında cimri olarak gözükmeye başladım ne için topladığımı söylemediğim için bu üzüyor biraz.

@SütMısırı çok azar azar bile atsan kıyıya yarın öbürgün telefon filan almak istersin lazım olur yada dursun kıyıda köşede lazım olur ne olacağı belli olmaz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Yol parasından kalan para o.
    En başta öyle düşünüyordum hiçbir şekilde para harcamıyorum tost filan en son ne zaman aldım hatırlamıyorum eve gelince kendime bir kumru yapıyorum yetiyor ordaki tosttan çok daha güzel oluyor. Böyle böyle 350 olmuş .

anladım kardeşim azmini takdir ettim. Gereksiz yere harcama yapma (yapmıyorum demişsin) ama en temel olay olan beslenmenide aksatma. Konuyu tam okumadım ama ihtiyaçlarını belirle ona göre bir bilgisayar al. Sonradan mesela ben telefonda yaşadım, çoğu özelliğini kullanmıyorsun.

• Helal sana kardeş azmini ve sabırlılığını takdir ettim.
  • quote:

@radar_

Sağ olun ama artık aile ve arkadaşlarım tarafında cimri olarak gözükmeye başladım ne için topladığımı söylemediğim için bu üzüyor biraz.

@SütMısırı çok azar azar bile atsan kıyıya yarın öbürgün telefon filan almak istersin lazım olur yada dursun kıyıda köşede lazım olur ne olacağı belli olmaz .

telefon değilde gitar şuan istiyorum. onuda ay sonu alcaklar. ama çok daha iyi bir fitness salonuna gitmek istiyorum. onun için biriktirmeye başlıcam. ama çoğu paramda iddaaya gidiyor.

tek maç gördüm mü duramıyorum. hele cebimde paramda varsa birkaç tane böyle kupon oynuyorum.

• @DejaReM sağolun ama kimse neden harcamadığımı bilmediği için ailem ve arkadaşlarım arasında cimri damgası yemiş bulunmaktayım bu benim bayağı üzüyor. Öğlenlerde ev yakın eve gidebildiğim için paraya ihtiyaç duymuyorum. Cuma günleri cuma namazına gitmek için eve gitmiyorum o günde öğlende yemek yemiyorum eve gidince kendime güzel bir kumru yapıyorum doyuyorum. Sabahları asla kahvaltı yapmadan evden çıkmam o yüzden okulda aman aman acıkmıyorum zaten şu aralar diyet gibi yemeği azaltıyorum pek problem olmuyor.

@Suprémacy sağolun şu bilgisayarı bir alsam çok rahat edicem İnşallah. Kimseye bilgisayar alıcam o yüzden para biriktiriyorum demiyor o yüzden ailem ve arkadaşlarım cimri damgası koydu resmen bu üzüyor biraz.
  • quote:

Pek para harcayan bir insan değilim yol haricinde (yol yürünecek gibi değil şehir içi olsa yürürüm ama bu arazi gibi alandan geçiliyor araba ile 15 dakka) 2 yada 3 tl para kalıyor başka hiçbir harcama yapmıyorum biriktiriyorum. (Sinema gezi dışarı çıkma filan olursa ne kadar istersem bişey demeden veriyorlar) Bu paranın yarısını gizlice yarısınıda onların bildiği şekilde biriktiriyorum (gizlice biriktirmemin sebebi telefon filan bozulursa kendin bozdun kendi paranla yaptır filan demesinler diye). Sadece hafta içi harçlık alıyorum hafta sonu yok ama ne zaman istersem istediğim kadar verirler dışarı çıkmak sinema filan gidecek olsam. Başladığımda 50 tl vardı. 3-4 aydır Biriktirerek (bayram harçlığı doğum gününde dedemlerin verdikleri filan dahil) olarak 210 tl ailemin bildiği 60 tl de gizli olarak biriktirdim.

Yazın burda tarla işi bol oluyor benim yaşımda çoğu kişi çıraklık yada tarla işine filan gidiyor bende gidicem mısır kırmamıydı neydi (günde 33 tl) sabah 8 akşamüstü 4 gibi bitiyor. Ramazanda ise sahurdan sonra gidiliyor öğlen olmadan geliniyor. 1 ay gitsem 990 tl 1 at gidememde bi 15-20 gün girsem yine iyi para kırarım.

Birde şöyle yapıcam 700-800 tl olunca taksitle hediye çeki alıcam o arada tekrar para biriktiriyor olucam taksit geldikçe vericem parasını o para bitene kadar yine 3-4 taksitlik para biriktirmiş olurum. Ailem max 400-500 tl verebilir çünki şu anda kredi kartı borcu var maaş 1800 borç 3000 tl filan (bu borçta araba alacakken babannem hastalandı filan biraz para gitti babamda araba parası biraz gidince kredi çekti şimdide borcu ödüyoruz çok değilde işte harcamada çok). Bide daha çamaşır ve bulaşık makinesinin taksidi var televizyon almamız gerek bu biraz eski.

Parayı attığım linkte gösterdiğim yerde siyah bir poşette saklıyorum annem filan bulamaz heralde bulursada söylerim biriktirdiğimi bişey demez pc aldığım zaman editliycem üşenmezsem yorum atanları haberdar ederim ama muhtemelen üşenirim o yüzden merak ediyorsanız favorilere alabilrsiniz .

Parayı sakladığım yer bu ranza (gösterdiğim yerin içinde boşluk var orda) (sağdaki çekmeceği çıkartıp koyuyorum) (evet çizim berbat )

http://sketchtoy.com/60293604

Edit: Başlık biraz karışık olmuş hafta içi günde 2-3 tl ile olacak yani haftada 2-3 değil.

1 ay sonraki edit:

Tarih : 14.05.2014

Bu gün saydım 350 tl olmuş azimle biriktiriyorum hala .

Helal olsun ileride yüksek makamlara gelceğinden eminim

• İddia haram diye biliyorum o yüzden oynamıyorum. Bende 1-2 sene önce gitar kursuna gittim 3-4 ay gittim yazın ellerim çok su topluyordu birde o sene başka bir kursada gidiyordum o yüzden gitar kursuna ara verdim sonra ordaki hoca başka bir yere gitti bende tekrar başlamadım. Sadece alttaki 3 tele tek tek basarak şarkı çalılıyorum sadece hocanın verdiği 15-20 şarkı birde çalabileceğim bir nota bulursamda çalabiliyorum. Seneye kick boks yada boks gibi bir dövüş kursuna gidicem o yüzden uzun süre için gitar işi yattı sanırım .
  • quote:

İddia haram diye biliyorum o yüzden oynamıyorum. Bende 1-2 sene önce gitar kursuna gittim 3-4 ay gittim yazın ellerim çok su topluyordu birde o sene başka bir kursada gidiyordum o yüzden gitar kursuna ara verdim sonra ordaki hoca başka bir yere gitti bende tekrar başlamadım. Sadece alttaki 3 tele tek tek basarak şarkı çalılıyorum sadece hocanın verdiği 15-20 şarkı birde çalabileceğim bir nota bulursamda çalabiliyorum. Seneye kick boks yada boks gibi bir dövüş kursuna gidicem o yüzden uzun süre için gitar işi yattı sanırım .

su toplamaması gerekiyor ya. pena kullanın hocam. çok yara oldu bende. akorlara basmakta zorlandım. ama iyi güzel çalıyorum artık. çok zevkli birşey ya kafamdakileri alıp götürüyor resmen.

• @nsmsngl sağolun çalışabilsem gelicemde hiç çalışmıyorum çalışmadan olmuyor öyle işler .

@SütMısırı benim küçükken egzama gibi bir hastalığım vardı yazın elimdeki deriler dökülüyordu ve ete kadar soyuluyordu hele terleyince filan dayanılmaz yanma oluyordu zamanla azaldı ama sanırım biraz hassas gitar telleride acıtınca su topluyor. Okulda bandoda zil çalıyordum oda her tarafında su toplatıyordu. Penada zor iş alışamam parmakla daha hoş oluyor ve penayla aynı anda 2 notaya basamıyoruz ?
  • quote:

@nsmsngl sağolun çalışabilsem gelicemde hiç çalışmıyorum çalışmadan olmuyor öyle işler .

@SütMısırı benim küçükken egzama gibi bir hastalığım vardı yazın elimdeki deriler dökülüyordu ve ete kadar soyuluyordu hele terleyince filan dayanılmaz yanma oluyordu zamanla azaldı ama sanırım biraz hassas gitar telleride acıtınca su topluyor. Okulda bandoda zil çalıyordum oda her tarafında su toplatıyordu. Penada zor iş alışamam parmakla daha hoş oluyor ve penayla aynı anda 2 notaya basamıyoruz ?

zaten ilerledikce nota değil akor-tab bascaksın. bi süre sonra okadar hızlancakki elin 2 notaya aynı anda pena ile basacaksın. ben bırakma derim. geçmiş olsun buarada.

• Sağolun öyle birşey kalmadı artık . (yani hastalık kalmadı geçti)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Julimezar -- 14 Mayıs 2014; 19:37:05 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.