Şimdi Ara

Hafta içi günde 2-3 tl harçlık ile bilgisayar almak. (Edit: 17.07.2015 Sonunda Aldım) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
27
Favori
12.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Etmez olurmu buna bile razıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edit geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Edit geldi.
    Kimse bişey yazmadı uplayalım biraz.
  • quote:

Kimse bişey yazmadı uplayalım biraz.

Alıntıları Göster
    ben günde 15 lira alıyorum çabucak bitiyor yav nası biriktiriyorsunuz(okul varken 15 yaz tatili hergün 5 lira bende onları biriktireyim)
  • Julimezar kullanıcısına yanıt
    Bian kendimi gördüm öğrencilik zor be. Zengin olursam fakir öğrencilere yardımda bulunuca

• zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    15 lira alıyosan ya ünidesindir yada durumun iyidir muhtemelen istediğin şeyler alınabilir rahatça he almıyorlarsa biriktir çok istiyorsan illaki biriktiriyorsun.
  • quote:

15 lira alıyosan ya ünidesindir yada durumun iyidir muhtemelen istediğin şeyler alınabilir rahatça he almıyorlarsa biriktir çok istiyorsan illaki biriktiriyorsun.

yok hocam lise 3 e geçtim durumumuz orta 10 senelik bilgisayar kullanıyorum bende almak istiyorum ama biriktiremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: thementalist22

Bian kendimi gördüm öğrencilik zor be. Zengin olursam fakir öğrencilere yardımda bulunuca

Bence öncelikle okuyamayan çocuklara yardım edin.
  • Julimezar kullanıcısına yanıt
    Dostum devletimiz büyüdü artık eskisi gibi değil iyi kötü herkes okuyor devlet yardım ediyor

• zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    Para biriktirmek için yok pazartesi başlarım yok salı başlarım yok şimdi başladım diyip başlayacaksın çok önemli olmadığı sürece para harcamayacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thementalist22

Dostum devletimiz büyüdü artık eskisi gibi değil iyi kötü herkes okuyor devlet yardım ediyor

Okurda zor şartlarda okur okusa bile.
  • quote:

Pek para harcayan bir insan değilim yol haricinde (yol yürünecek gibi değil şehir içi olsa yürürüm ama bu arazi gibi alandan geçiliyor araba ile 15 dakka) 2 yada 3 tl para kalıyor başka hiçbir harcama yapmıyorum biriktiriyorum. (Sinema gezi dışarı çıkma filan olursa ne kadar istersem bişey demeden veriyorlar) Bu paranın yarısını gizlice yarısınıda onların bildiği şekilde biriktiriyorum (gizlice biriktirmemin sebebi telefon filan bozulursa kendin bozdun kendi paranla yaptır filan demesinler diye). Sadece hafta içi harçlık alıyorum hafta sonu yok ama ne zaman istersem istediğim kadar verirler dışarı çıkmak sinema filan gidecek olsam. Başladığımda 50 tl vardı. 3-4 aydır Biriktirerek (bayram harçlığı doğum gününde dedemlerin verdikleri filan dahil) olarak 210 tl ailemin bildiği 60 tl de gizli olarak biriktirdim.

Yazın burda tarla işi bol oluyor benim yaşımda çoğu kişi çıraklık yada tarla işine filan gidiyor bende gidicem mısır kırmamıydı neydi (günde 33 tl) sabah 8 akşamüstü 4 gibi bitiyor. Ramazanda ise sahurdan sonra gidiliyor öğlen olmadan geliniyor. 1 ay gitsem 990 tl 1 at gidememde bi 15-20 gün girsem yine iyi para kırarım.

Birde şöyle yapıcam 700-800 tl olunca taksitle hediye çeki alıcam o arada tekrar para biriktiriyor olucam taksit geldikçe vericem parasını o para bitene kadar yine 3-4 taksitlik para biriktirmiş olurum. Ailem max 400-500 tl verebilir çünki şu anda kredi kartı borcu var maaş 1800 borç 3000 tl filan (bu borçta araba alacakken babannem hastalandı filan biraz para gitti babamda araba parası biraz gidince kredi çekti şimdide borcu ödüyoruz çok değilde işte harcamada çok). Bide daha çamaşır ve bulaşık makinesinin taksidi var televizyon almamız gerek bu biraz eski.

Parayı attığım linkte gösterdiğim yerde siyah bir poşette saklıyorum annem filan bulamaz heralde bulursada söylerim biriktirdiğimi bişey demez pc aldığım zaman editliycem üşenmezsem yorum atanları haberdar ederim ama muhtemelen üşenirim o yüzden merak ediyorsanız favorilere alabilrsiniz .

Parayı sakladığım yer bu ranza (gösterdiğim yerin içinde boşluk var orda) (sağdaki çekmeceği çıkartıp koyuyorum) (evet çizim berbat )

http://sketchtoy.com/60293604

Edit: Başlık biraz karışık olmuş hafta içi günde 2-3 tl ile olacak yani haftada 2-3 değil.

1 ay sonraki edit:

Tarih : 14.05.2014

Bu gün saydım 350 tl olmuş azimle biriktiriyorum hala .

1 ay sonraki edit:

Tarih : 12.06.2014

Annemler gizli parayı buldu sürekli paran var paran var al diyosun diye öyle biriktirdim dedim kızmadı ama artık gizli para diye bişey yok .

Toplam para 400 sanki bu ay biraz az birikti ? Yazın ameliyat olursam işe gidemiycem 3 ay para alamazsam çok kötü gidecek gecikecek alış tarihi pc alacağımdan hala ailemin haberi yok.

dostum!

kafam da böyle birşey vardı beni çok pis gaza getirdin!

bende başladım şu işte, çok yararın oldu sağolasın!

• quote:

Pek para harcayan bir insan değilim yol haricinde (yol yürünecek gibi değil şehir içi olsa yürürüm ama bu arazi gibi alandan geçiliyor araba ile 15 dakka) 2 yada 3 tl para kalıyor başka hiçbir harcama yapmıyorum biriktiriyorum. (Sinema gezi dışarı çıkma filan olursa ne kadar istersem bişey demeden veriyorlar) Bu paranın yarısını gizlice yarısınıda onların bildiği şekilde biriktiriyorum (gizlice biriktirmemin sebebi telefon filan bozulursa kendin bozdun kendi paranla yaptır filan demesinler diye). Sadece hafta içi harçlık alıyorum hafta sonu yok ama ne zaman istersem istediğim kadar verirler dışarı çıkmak sinema filan gidecek olsam. Başladığımda 50 tl vardı. 3-4 aydır Biriktirerek (bayram harçlığı doğum gününde dedemlerin verdikleri filan dahil) olarak 210 tl ailemin bildiği 60 tl de gizli olarak biriktirdim.

Yazın burda tarla işi bol oluyor benim yaşımda çoğu kişi çıraklık yada tarla işine filan gidiyor bende gidicem mısır kırmamıydı neydi (günde 33 tl) sabah 8 akşamüstü 4 gibi bitiyor. Ramazanda ise sahurdan sonra gidiliyor öğlen olmadan geliniyor. 1 ay gitsem 990 tl 1 at gidememde bi 15-20 gün girsem yine iyi para kırarım.

Birde şöyle yapıcam 700-800 tl olunca taksitle hediye çeki alıcam o arada tekrar para biriktiriyor olucam taksit geldikçe vericem parasını o para bitene kadar yine 3-4 taksitlik para biriktirmiş olurum. Ailem max 400-500 tl verebilir çünki şu anda kredi kartı borcu var maaş 1800 borç 3000 tl filan (bu borçta araba alacakken babannem hastalandı filan biraz para gitti babamda araba parası biraz gidince kredi çekti şimdide borcu ödüyoruz çok değilde işte harcamada çok). Bide daha çamaşır ve bulaşık makinesinin taksidi var televizyon almamız gerek bu biraz eski.

Parayı attığım linkte gösterdiğim yerde siyah bir poşette saklıyorum annem filan bulamaz heralde bulursada söylerim biriktirdiğimi bişey demez pc aldığım zaman editliycem üşenmezsem yorum atanları haberdar ederim ama muhtemelen üşenirim o yüzden merak ediyorsanız favorilere alabilrsiniz .

Parayı sakladığım yer bu ranza (gösterdiğim yerin içinde boşluk var orda) (sağdaki çekmeceği çıkartıp koyuyorum) (evet çizim berbat )

http://sketchtoy.com/60293604

Edit: Başlık biraz karışık olmuş hafta içi günde 2-3 tl ile olacak yani haftada 2-3 değil.

1 ay sonraki edit:

Tarih : 14.05.2014

Bu gün saydım 350 tl olmuş azimle biriktiriyorum hala .

1 ay sonraki edit:

Tarih : 12.06.2014

Annemler gizli parayı buldu sürekli paran var paran var al diyosun diye öyle biriktirdim dedim kızmadı ama artık gizli para diye bişey yok .

Toplam para 400 sanki bu ay biraz az birikti ? Yazın ameliyat olursam işe gidemiycem 3 ay para alamazsam çok kötü gidecek gecikecek alış tarihi pc alacağımdan hala ailemin haberi yok.

1800 yapmıştım ben bayram harçlıkları vs okul için harçlık almıyordum son 1 ay mı 1,5 ay mı babam pazarları 10 tl vermeye başlamıştı teog sınavım için moral olsun mu diye neyse o param da araba alıcakdık, ona katkı olarak gitti iyicene sormadan aldılar ak elimden arabada 2. el 105 hp kangoo 2012 80k km .. :D Yav off abi ya şuan ki pc em de kötü bi gt 8800 bile değil :D sana kg başarılar para biriktirmede

kanka bu arada bunu da buraya içimi açayım amd athlon +3000 vardı 1,81 ghz bizim evde ablamın kasası vardı kendisinin o istanbul'a gittiğinde bende o kasayı alıp kucaklıyıp te 1,5 km yol yürüdüm o kasa ile benim kasa arasında ufak değişimler yaptım ^^ biraz yardım aldım tabi.( benim kasa zaten babam götürmüştü ordaydı çarşıda dükkanımızda) ram çaldım 1gb , cpu çaldım intel core 2 duo e7400 ^^ ekran kartım aynı şuan hala tabi gene iyi değil bu bilgisiyar bu zamana kadar bu arada çaldım ama zaten ablam hala istanbulda artık başka bir iş yapıyor ben bunları değiştirmesem boş durarak ziyan olacaktı :D

ama hocam yetmiyor 1800 falan adam gibi biriktir baya 2300 falan monitor de al 21 inc gibi monitör de önemli.

o mısır kırma vs burda olsa ben de gidicem ya İzmit'te oturuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus_4151 -- 20 Temmuz 2014; 3:59:07 >

• Kardesim bende motorsiklet almayi planliyorum bir sene icerisinde nasıl birikir diye dertleniyordum ama biyerden başlayinca oluyo demek takdir ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: Makaroncu

Kardesim bende motorsiklet almayi planliyorum bir sene icerisinde nasıl birikir diye dertleniyordum ama biyerden başlayinca oluyo demek takdir ettim
    son durum nedir
  • Almışken torunumada alırsın artık bro
  • @HurkanMeydan başarılar hocam.

@yunus_4151 2000 civarı olacak ben 1000 lira filan toplarım babamda üstüne ekler. İşe gidemiyorum annem babam gidiyor kardeşimde benle kalıyor tek kalamıyor.

@Makaroncu Teşekkürler hocam.

@UquR2 son durum 420 tl para var yazın elime para geçmiyor.

@özel karakter koymuyorum Kendi alsın biriktirmeyi öğrenir :D.
  • Yeniden editlendi.
  • quote:

Yeniden editlendi.
    Ana sayfaya çıkması için bir mesaj daha mesaj gelirse silicem bu mesajı .
  • quote:

Ana sayfaya çıkması için bir mesaj daha mesaj gelirse silicem bu mesajı .

Alıntıları Göster
    İlk sayfada ama hala yazan biri yok .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.