Şimdi Ara

Hafta içi günde 2-3 tl harçlık ile bilgisayar almak. (Edit: 17.07.2015 Sonunda Aldım) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
27
Favori
12.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Julimezar

İlk sayfada ama hala yazan biri yok .

Helal olsun kardeşim. Kaç yaşındasın sen ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence dahada biriktir daha iyisini al.Bak helal paradir bozuk cikmaz aldigin :D
    Ben de hirslandim biriktirmeye basliyorum 30liram var su anda .Neye biriktirecegimi bilmiyorum ama mutlaka kafam bi yere eser bu kış

• Sağolun . Liseye gidiyorum daha.
  • Hep böyle devam et kardeşim Takdir ettim seni.
  • Bilgili Kişi kullanıcısına yanıt
    Neyin daha iyisini alıyım ? Parayı biriktiriyorum zaten. Birde önümüzdeki yaz bi sorun olmazsa tarla işine gidicem ordanda kazanırsam yazın alırım bilgisayarı.
  • Beşiktaş B kullanıcısına yanıt
    Mesaj arada kalmış görmemişim kusura bakmayın teşekkürler.
  • Hededini yüksek tut demek istedim.Buraya kadar gelmişsin almışken en iyisini al.Her insanın sabrı yetmez.
    Helal olsun diyeyim.

• İlk olarak tebrikler. Senden daha fazla biriktirme imkanım var ama ben de senin gibi uğraşıp, 1 sene boyunca biriktirip ben de hedefime ulaştım. 2 gün önce parçaların yarısını aldım. Kalanlar da internetten sipariş verdim. Ama o kadar biriktirip bir anda adamın eline 1000TL'yi tutuşturmak çok fena oluyor.
  • Bilgili Kişi kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam 2000-2250 tl civarı (monitör dahil) bir bilgisayar işimi fazlasıyla görür diye umuyorum birde şu oneplus one tam istediğim telefon alabilirsem çok iyi olucak fiyat performans açısındanda çok iyi duruyor tabi daha hiç kullananla karşılaşmadım.
  • Kuroki K kullanıcısına yanıt
    Adamın eline tutuşturmak derken gizlice biriktirip toplayınca mı babanıza açıkladınız tam anlamadım. Ama uzun süre zahmet çekip para toplayıp sonunda bilgisayarı alıp ilk açtığındaki mutluluğu yaşamak güzel olucak .
  • Julimezar kullanıcısına yanıt
    Ben 5. sınıftan beri senin gibi para biriktiriyordum. Arada harcandı ama 7 nin yazında aldığım bilgisayar (1200TL) ile yazıyorum.
  • Tebrikler hocam darısı başımıza .
  • Tiki-Taka kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen durumu iyi birisin öyleysen anlamazsın zaten. Yeni bilgisayar istiyorum şu anda ailede biraz sıkıntılı maddi açıdan. Onlar alsın diye bekle bekle nereye kadar bu şekilde işe biryerden başladım. Sanırım son editi okumadın başlığı okuyup geldin yazıyosun. 2-3 tl olmasına rağmen şu anda 700 tl var demekki neymiş azimle mıçan duvarı delermiş.
  • helal olsun kardeşim. devam et amacına ulaşacaksın elbet bi gün. vazgeçme. taktir ettim cidden.
  • İnşallah istediklerini alırsın ailen de rahatlar maddi açıdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pozitron~ -- 7 Ekim 2014; 21:27:32 >
  • Sağolun umarım ulaşırım bir gün Allah aldım diye bir edit koydurtmayı nasip etsin .
    Keşke matematik bilseydin.
    Benim 1 yılımı harcayıp verdiğim emeğe gelipte boş iş uğraşılmaz demekte beni rahatsız etti ben birşey demedim ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Adamın eline tutuşturmak derken gizlice biriktirip toplayınca mı babanıza açıkladınız tam anlamadım. Ama uzun süre zahmet çekip para toplayıp sonunda bilgisayarı alıp ilk açtığındaki mutluluğu yaşamak güzel olucak .

Hayır, satın aldığım yerdeki adama paraları verince oluyor. Daha kurup düğmeye basamadım ama basınca epey mutlu edecektir.

• Aldığın bilgisayarın ss ini de görürüz umarım. Bende ps4 almayı düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.