Şimdi Ara

Hafıza Kartı Değiştirirken İçindekileri Taşımak [YARDIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Xperia Arc kullanıcısıyım, telefonun içinde gelen 8GB Class 2 kartı mümkünse bir 32GB la değiştirmek istiyorum, fakat:

Eski hafıza kartım telefona takılıyken telefonu USB ile PC'ye bağalasam, sonra içindekilerin hepsini PC'ye kopyalasam, ardından yeni kartı telefona takıp PC'ye kopyaladıklarımı yeni hafıza kartına kopyalasam (yani direk kopyala yapıştır yapsam) veri kaybı yaşar mıyım?
    ROOT yapmadım ama yaparsam ve Titanium backup ile telefon hafızasındaki uygulamları SD karta atarsam sonrasında kart değiştirdiğimde bir aksilik olur mu? ROOT ile attığım uygulamaları tekrar telefon hafızasına atmam gerekir mi?
    Söylediğim gibi ROOT yapmadım ama app2sd ile atılabilen uygulamaları telefon hafızasından, hafıza kartına atıyorum. Bunlar da sorun çıkarır mı?

Bilgisayara Yükle: İndir
    Telefona yükle: İndir
    Programı pc ye kurduktan sonra usb debuging açık olsun.Marketten indirdiğin programı telefona yükle daha sonra aç ve ekranda yazan kodu Bilgisayardaki programa gir.İster Wifi ile aynı modeme bağlanarak istersen usb kablosu ile bağlayarak yapabilirsin.Daha sonra bilgisayarda açık olan mobilego dan backup u seç hafıza kartındaki herşeyi yedekler.Daha sonra diğer kartı takıp restore dersen hepsini telefona atar.
    Programın tek amacı bu değil hertürlü yönetimi yapıyor mesaj yazma vs vs vs..
    AOC 23.6 LED 2 MS/Logitech G103/ LOGİTECH G300 Windows 7 64 bit /
    Logitech z506 5+1 / İphone 5s gold 32gb

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    >HAFIZA KARTINI 3 E BÖLME<
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.