Şimdi Ara

İp Kamera İçin Hafıza Kartı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar. Tecrübe ve bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum. Dış mekanda ve gölgede kullanılacak bir kamera aldım. Ancak hafıza konusunda bilgim yok.

    Standart hafıza kartı sorunsuz çalışıyor mu bu cihazlarda? Sürekli yazma yapacağından, sıcakta ve soğukta bir zaman sonra bozulur mu?

    Bir de U1 sınıfı 16gb lik bir kart yeterli olur mu?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • https://www.hepsiburada.com/hikvision-hs-c1-64gb-microsd-hafiza-karti-hs-tf-c164g-p-HBV00000GVB7Y?magaza=TEKNOMEDA&url_src=and-product-detail

    Bu kartı alabilirsiniz. Ancak kameranız h265+ vs değilse 3-4 gün ancak kayıt yapar. H265+ 10-14 gün arası tutar. 16 gb vs alırsanız bu sayı saatlere düşer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam selamlar. Anladığım kadarıyla özel bir hafıza kartına gerek yok diyorsunuz. Su an içinde 32gb lik Samsung evo plus var. H264 kaydı yapıyor. Ortalama 1 haftalık kayıt alır gibi duruyor.. Biraz daha büyük boyutlu olursa daha uzun ömürlü olur sanırım.. Kameradan yana başka bir sorunum yok. Tek sıkıntım harekete göre kayıt yapmasını çözemedim. Sürekli kayıt yapmamasi daha iyi olurdu. Yoosee uygulamasını kullanıyorum. Bilginiz var mı bununla ilgili? Kamera everest 803 wifi li model.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.