Şimdi Ara

>HAFIZA KARTINI 3 E BÖLME<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR PC DEKİ GİBİ HAFIZA KARTINI 2 YE YADA3 BÖLE BİLİYORMUYUZ F D C GİBİ AYIRA

BİLİYORMUYUZ YAPAN YADA FİKRİ OLAN YARDIM EDEBİLİRMİ ÇOGUMUZUN İŞİNE YARAR DİYE DÜŞÜNDÜM

MESELA ADAMIN Bİ ÖZEL RESİMLERİFİLAN VARDIN C DİSKİNE ATAR VE ORDA C D F DİYE AYIRDIMIZ

DOSYALARI C DİSKİNE ŞİFRE KOYARAK O BÖLDÜMÜZ HAFIZAYI HERZAMAN AÇAMAZLAR EŞ DOS OYNARKEN

TAMAMEN KENDİ DÜŞÜNCEMDİR KOLAY GELSİN:
    FİKİRLERİNİZE BAŞVURUYORUM

Bunun yerine başkalarının görmesini istemediğin belge ve resimleri saklamanı sağlayan symbian programları deneyebilirsin, çok iyi sonuç veriyorlar.

Hatta bilgilerini sadece gireceğin şifreyle açılacak şekilde şifreleyebilirsin bunlar sayesinde
  • Hafıza kartını hangi marka ve model cep telefonunda kullandığın söyleyebilirsen daha ayrıntılı bilgi verebilirim.
    Geçmişimiz pırıl pırıl aydınlık da olabilir, bazı yönleriyle sisli-dumanlı da; ne olursa olsun o bizim geçmişimizdir. Mazinin bir kısım olumsuz yanlarını bir yere kadar sorgulasak da onu bütünüyle karalamamız doğru değildir. Böyle bir davranış ondan aldığımız ve alacağımız ışığı söndürmek demektir. Bu ise, cedlerimize saygısızlık olmasının yanında, hem bugünkü nesillere hem de yarınki genç kuşaklara karşı apaçık bir ihanettir.
    Eski Nick: Simit "Gözlerim, gözlerim nerede?
    Şeytan aldı, götürdü; satamadan getirdi.
    Gözlerim, gözlerim nerede?"
  • quote:

Orjinalden alıntı: Simit

Hafıza kartını hangi marka ve model cep telefonunda kullandığın söyleyebilirsen daha ayrıntılı bilgi verebilirim.

nokia n70 kington 512 hafıza kartı bunda :over and under:arkadaşımızın dediyi gibikılasöre bölemiyoruz bildiniz gibi n70 de dim

Orjinalden alıntı: kad_kad

quote:

Hafıza kartını hangi marka ve model cep telefonunda kullandığın söyleyebilirsen daha ayrıntılı bilgi verebilirim.

nokia n70 kington 512 hafıza kartı bunda :over and under:arkadaşımızın dediyi gibikılasöre bölemiyoruz bildiniz gibi n70 de dim

Windows Mobile kullansaydın istediğini yapardın ama Symbian'da olmaz maalesef. Ancak dosyaları şifreleyen symbian programları deneyebilirsin.
    Geçmişimiz pırıl pırıl aydınlık da olabilir, bazı yönleriyle sisli-dumanlı da; ne olursa olsun o bizim geçmişimizdir. Mazinin bir kısım olumsuz yanlarını bir yere kadar sorgulasak da onu bütünüyle karalamamız doğru değildir. Böyle bir davranış ondan aldığımız ve alacağımız ışığı söndürmek demektir. Bu ise, cedlerimize saygısızlık olmasının yanında, hem bugünkü nesillere hem de yarınki genç kuşaklara karşı apaçık bir ihanettir.
  • WINDOWS MOBIL KULLANDI DIYELIM NASIL OLUYOR KARDES MERAK ETTIM SIMDI
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kad_kad

quote:

Windows Mobile kullansaydın istediğini yapardın ama Symbian'da olmaz maalesef. Ancak dosyaları şifreleyen symbian programları deneyebilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende merak ettim ya nasıl olucakdı öle şimdi n70 de olmuyo mu yani . zaten bildiniz gibi video resim aynı yerde ya onları ayırırdım ama birkaç forumdaşa daha ihtiyaç var galba bilgileri almaya devam ediyim lütfen kolay glsin

Orjinalden alıntı: yegoadam

WINDOWS MOBIL KULLANDI DIYELIM NASIL OLUYOR KARDES MERAK ETTIM SIMDI
    quote:

Flash Partition v2.1
    Program 2 parça, birisini WM işletim sistemli cihazına (WM 2002, 2003 ve 5.0 uyumlu) diğerini de bilgisayarına (Windows XP uyumlu) kuruyorsun.
    Bilgisayarında hafıza kartını programla bölümlere ayırıp telefona takıyorsun ve telefona kurduğun program sayesinde hafıza kartını C:, D:, E: gibi bölümlerde kullanabiliyorsun.

• SX1 forumunun son sayfalarına doğru baktığınızda (685+) hafıza kartının 3ye bölünebildiğini göreceksiniz. Yalnız bölümleme şöyle;
    quote:

Orjinalden alıntı: 3310

1- 75 mb ( 78.4 oluyor ) ext2
    2- 855 mb fat ( etkin bölüm )
    3- 32 mb ( 39.2 oluyor ) linux swap

Yalnız Linux kısımlarını Symbian görmüyor.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.