Hafif olsun, şarjı uzun gitsin

-
-
freedos istememe sebebiniz nedir? -
Nerede orijinal kurdururum bilmiyorum hocam çok anlamıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: IrrepertuX
freedos istememe sebebiniz nedir?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10
kendi sitesinde zaten iso dosyası var. kurabilirsiniz.
-
ayrıca lisans için retail veya oem key almanız yeterli.
-
Hocam ışık sızması sizin için sorun olmazsa ( sadece karanlıkta rahatsız eder diğer türlü anlamazsınız bile ) huawei matebook 14 öneririm. Yalnız almaya karar verirseniz 16 gb ramli modeli tercih etmenizi öneririm -
-
D14 ve 14 arasındaki fiyat farkına değer mi hocamquote:
Orijinalden alıntı: Impuissant
Hocam ışık sızması sizin için sorun olmazsa ( sadece karanlıkta rahatsız eder diğer türlü anlamazsınız bile ) huawei matebook 14 öneririm. Yalnız almaya karar verirseniz 16 gb ramli modeli tercih etmenizi öneririm
Butçe olarak fiyat farkı zorlamayacaksa kesinlikle 14 öneririm.
-
6000-7000 TL arası hafif (1,7-1,8 kg) , uzun şarj (6-8 saat) özellikleri olan 2 ürün:
Dell Lattitude 3510 ve Acer TravelMate P2. Fakat freedos ve 15,6" ekran
ve
Ben de ikisinden birisi hakkında tavsiye bekliyorum.
-
Samsung Galaxy Tab S7 Plus SM-T970 256 GB Tablet
https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-tab-s7-plus-sm-t970-256-gb-tablet-pm-HB00000VSEDH
Hafif olsun ve her yere taşıması kolay olsun diyorsan Yukarıda ki gibi tablet öneririm.
Belki 3 yada 4 güncelleme alacak ama amoled ekran olması cafe de,işyerinde yatakta vs kolayca kullanılması bir artı.Ama iyi bir oyun tutkunuysan vede iş amacı dışında oyunda oynarım diyorsan tavsiye etmem.
O zaman iyi bir laptop bakmalısın ama buda 10 kağıttan aşağı olmaz.Zaten ince ultrabook tarzında laptoplar oyun için ideal değildir.
Bir kaç aya RTX 3000 serili laptoplar çıkacak ama ederi ucuz olmayacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 17 Aralık 2020; 0:11:21 >
-
acer swift3 ryzen5 4500u
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lenovo E14 Gen2 Ryzen7 aldım ben tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bütçeyi artırabilirsen tavsiye ederim. 1.3 kg ağırlık ve 10 saat civarı pil ömrü.
-
Hocam bu cihazı çok beğendim. Tüm işimi görür fiyatı da huawei modellere göre daha iyi gibi. Araştırıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-AAF52D74Facer swift3 ryzen5 4500u
Acer swift 3 ryzen 5 4500u
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X