Şimdi Ara

Hafif,Modlanmaya Müsait Turbo-Dizel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son zamanlarda aklımda ufak,iyi yürüyen birşeyler alasım(Yapasım)var arkadaşlar.Potansiyel olarak VAG grubu 1.9 PD TDI'lar var.Fiat Grubu 1.9 JTD'ler var.Bunların dışında bir cacık yok.Yapacağım motor modifiyesi çok sert birşey olmayacağı için düşük hacimler işi baştan kaybediyor.Yalnız yukarıda yazdığım araç ve motorlar da yalama olmuş durumda.Farklı ekstrem bir fikri olan var mı?

Yine Passat,Mondeo alayım diyorum eşşek ölüsü gibi arabalar,beygirler yükün altında ziyan oluyor.120D bakayım diyorum onlar da bütçemi az biraz aşıyor.Galiba tek yol E46 320d olacak ama başka parlak fikri olan varsa alayım

• Mehmet Gazihan diye bir chip tuningci var. Diesel motorlar konusunda tam bir ustadır. Son derecede başarılıdır. Ona danışabilirsiniz, nicki Chiptuning uzmani

Kendide araçlar hazırlıyor, yarışlara katılıyor. Polo 1.9TDI'dan 350hp'lere kadar ilerledi. Sizin amacınız bu kadar yüksek güçlere çıkmak değildir anladığım kadarıyla ancak bu araç size cuk oturur. Hafif, küçük, sağlam bir motor. Güzel bir chip tuning ayrıca turbo büyütmek gibi işlemlerle güzel işler çıkabilir. Ayrıca dediğiniz gibi mondeo passat gibi beygir gücü altında ziyan olmaz.

Şu konuda size referans olabilir;

http://forum.donanimhaber.com/m_36574902/mpage_1/f_/key_//tm.htm#36574902

• quote:

Orijinalden alıntı: bekozim123

Mehmet Gazihan diye bir chip tuningci var. Diesel motorlar konusunda tam bir ustadır. Son derecede başarılıdır. Ona danışabilirsiniz, nicki Chiptuning uzmani

Kendide araçlar hazırlıyor, yarışlara katılıyor. Polo 1.9TDI'dan 350hp'lere kadar ilerledi. Sizin amacınız bu kadar yüksek güçlere çıkmak değildir anladığım kadarıyla ancak bu araç size cuk oturur. Hafif, küçük, sağlam bir motor. Güzel bir chip tuning ayrıca turbo büyütmek gibi işlemlerle güzel işler çıkabilir. Ayrıca dediğiniz gibi mondeo passat gibi beygir gücü altında ziyan olmaz.

Mehmet Gazihan'ı tanıyorum,en kısa zamanda danışacağım zaten bu konuda.Kendi aracı da satılık zaten,benim amacım Cadde tipi bir araç hazırlamak dediğin gibi..Gerek yok o kadar abartıya,ekonomi de önemli bu yüzden benzinli araçlara bakmıyorum.Polo 1.9 TDI pek yok piyasada,Ibiza daha çok.Gözüme kestirdiğim bir Ibiza var fakat geçmişini biraz araştırmam gerekiyor.TT gibi sitelere üyedir sanıyorum ki.Esasında ufak arabaya binmeyi sevmiyorum ama iki ucu boklu değnek hesabı ya ağırlıktan vazgeçeceğim ya da genişlikten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

quote:

Orijinalden alıntı: bekozim123

Mehmet Gazihan diye bir chip tuningci var. Diesel motorlar konusunda tam bir ustadır. Son derecede başarılıdır. Ona danışabilirsiniz, nicki Chiptuning uzmani

Mehmet Gazihan'ı tanıyorum,en kısa zamanda danışacağım zaten bu konuda.Kendi aracı da satılık zaten,benim amacım Cadde tipi bir araç hazırlamak dediğin gibi..Gerek yok o kadar abartıya,ekonomi de önemli bu yüzden benzinli araçlara bakmıyorum.Polo 1.9 TDI pek yok piyasada,Ibiza daha çok.Gözüme kestirdiğim bir Ibiza var fakat geçmişini biraz araştırmam gerekiyor.TT gibi sitelere üyedir sanıyorum ki.Esasında ufak arabaya binmeyi sevmiyorum ama iki ucu boklu değnek hesabı ya ağırlıktan vazgeçeceğim ya da genişlikten.

TT'ye üye.

Biraz piyasayı araştırmak gerekiyor, ummadık zamanda farklı araçlar çıkabiliyor. Ibiza veya Polo olmuş fark etmez motoru sağlam olsun da. Bu arada bence genişlikten vazgeçmek en iyisi... Hem harcadığın paranın performans anlamında karşılığını alabileceksin. En azından parayı harcadığın zaman mutlu olabileceksin. Bu arada gelişmeleri buradan anlatırsan sevinirim.

• Traktörden vazgeçmeyeceğim karar verdim.1.9 PD TDI'lar hem parçası bol hem de modlanmaya müsait araçlar.Fabia RS'lere ve Ibıza'lara bakıyorum.Yahut elimdeki B5.5 Passat'tan devam edeceğim.Polo bulmak zor,zaten kıl oluyorum iç mekanına ve özellikle direksyonuna.C segmenti bakayım diyorum o da kafadan 100-150kg bindiriyor arabaya.Organizasyonlarda sık kullanmayacağım için de kararsızım büyük araç alıp almama konusunda.Gerekirse de koltuk döşeme stepne ne varsa atarım dışarıBüyük araçların daha çok yakıştığı görüşünde çevrem,açıkcası kendim de büyük araçlardan hoşnutum.Birde işin araç kıtlığı boyutu var.Piyasada zibil gibi 1.9 PD TDI Passat,A4 bulabilirim fakat o araçların da sürüş dinamiği ve ağırlık dağılımı konusunda kıllık var.Çok kararsız kaldım açıkcası.C segmenti bakıyorum yok arkadaş.

• 1.9 TDI B5 Passat bakabilirsin V4 motor olduğu için mod.lanmaya müsait.Techturkey de var,
    PD130,PD160 motorlu arabalar uygundur moda.Çok fazla seçenek yok
  • Leon fr tam bir mod canavari

1.9tdi polo

Simdilik bunlar geliyor aklima

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • opel dti lara bak
  • Leon FR TDi
  • Eğer yapabiliyorsanız yine o motora sahip a4 öneririm. Hem daha kaliteli bir araç olur hemde yol tutuşu vs daha güvenli olur.
  • Alfa 147 Q2

İbiza Cupra

Leon 2.0 Tdi

Çok hafif değiller, amaç salt performans değil, ucuz da değiller, fikir olsun diye düzgün gözüken araçları ekledim sadece.. Ancak ufak tefek dokunuşlarla zevk verebilirler:)

Yakıt sorun ise 1.8T grubu + Lpg de düşünebilirsin; eğer karşı değilsen otogaza:)

• quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

1.9 TDI B5 Passat bakabilirsin V4 motor olduğu için mod.lanmaya müsait.Techturkey de var,
    PD130,PD160 motorlu arabalar uygundur moda.Çok fazla seçenek yok

Halihazırda elimin altında PD 130PS B5.5 var zaten,sıralı yani L4 B5'de kullanılan motor.V4 motor derken neyi kastettiğini anlamadım.TT'deki B5 Passat'tan haberim var,makyajlısı olarak izinden gideceğim galiba.

quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

Leon fr tam bir mod canavari

1.9tdi polo

Simdilik bunlar geliyor aklima

FR bulamıyorum uygun fiyata,millet ne sanıyorsa artık altındaki arabayı 40.000'e satmaya kalkıyor.Polo'yu eledik.

quote:

Orijinalden alıntı: muhlisgöktaş

opel dti lara bak

DTI şekil-şemal olarak baştan kaybediyor.Ayrıca sığmıyorum Corsa C'ye

quote:

Orijinalden alıntı: supersprint

Leon FR TDi

Temiz FR TDI bulsam mantıklı bir fiyata yapışacağım da zannetmiyorum pek denk gelsin.

quote:

Orijinalden alıntı: onurcandmt

Eğer yapabiliyorsanız yine o motora sahip a4 öneririm. Hem daha kaliteli bir araç olur hemde yol tutuşu vs daha güvenli olur.

Ne yalan söyleyeyim aklımı çok çeliyor B6 A4,uygun fiyata kalite ve genişliği yakalamak mümküm.5-6.000 kadar bir bütçe ayırdım bu iş için.Hesaplarıma göre tahmini 4.000'e Stage 2 olayazacak.200HP'nin üzerine atar kendini sanıyorum ki.Fabrikasyon Sline'a birkaç tatlı dokunuş ve çok kollu 18''RS jantıyla birlikte coilover ikilisi yavaş yavaş beni ayar edecek konuma gelir.

quote:

Orijinalden alıntı: atiyba

Alfa 147 Q2

İbiza Cupra

Leon 2.0 Tdi

Çok hafif değiller, amaç salt performans değil, ucuz da değiller, fikir olsun diye düzgün gözüken araçları ekledim sadece.. Ancak ufak tefek dokunuşlarla zevk verebilirler:)

Yakıt sorun ise 1.8T grubu + Lpg de düşünebilirsin; eğer karşı değilsen otogaza:)

Q2'lerin sahiplerinin dötü fazla havada.Tamam güze araba da yazık paralara.Beniznli,LPG hiç düşünmüyorum.Keşke benzinde binebilsek,karadumancı olduk çıktık.2.0 TDI'lar aklımın bir köşesinde fakat LEon'lar da ortalık orsbusu gibi oldu..

Passat'ı elden çıkarabilirsem kafamdaki şöyle birşey,

Hafif,Modlanmaya Müsait Turbo-Dizel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 4 Temmuz 2012; 19:51:59 >

• Kafandaki seyle cok ceza yersin hocam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmirlil35

Kafandaki seyle cok ceza yersin hocam :)

Vallahi altımdan çok çeşitli makineler geçti,motosikletinden akrabalarımın yurt dışından getirdiği hardcore arabalar dahil saçmasalak şeylerden ceza yedim hep.Radar cezam yok hiç,nazar deymesin.Yediğim cezalar ya parktan ya da zottirizıvık şeylerden.Geçen adamın birine bağırmıştım trafikte,62TL ceza gelmiş tam da doğum günümde.Yeni aldığım arabayı getirdim,ertesi gün çevirmede durdum egzostan yedim cezayı haberim de yok hiç daha ruhsat düzenlenmedi.Ha bu muayene kağıtları vardı ama aldığım adamın cebinde yalama olmuş hiç de aklıma gelmemişti ertesi gün çevirmeye gireceğim.Birde belge bulundurmamaktan yedim.Çoğunu ödemedim,ne aracın üzerinde ne de sistemde görünüyor.Beyanlı cezalar da değil.Af gelip duruyor zaten,gelmese de ödemem biraz anarşik bir yapıya sahibim bu konuda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.