Bildirim
Hadi gelin muhabbet edelim.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Şükür iyi gidiyor _____________________________
~CRIPPLED BLACK PHOENIX~"'Rab'bim, hayatımın efendisi. Benden aylaklık, ümitsizlik, küstahlık ve gevezelik ruhunu al ve bana iffet, tevazu ve sabır ver.'' -
kötü
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Havalı çocukların imzaya ihtiyacı yoktur. -
İyi Allah'a şükür.Allah daha iyi günler nasip eder inşallah.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
When i am sad,please don't ask me what's wrong.Just hug me.BDDK'da Hukuk işleri "Avukat", Akıncı Law Office'de Avukat. -
yokuş aşağı saldım boşa gidiyor _____________________________ 
“Elimizde 3 katrilyonluk yolsuzluk dosyası var, savcılığa verdik.”
Mansur Yavaş -
Hayat güzel devam ediyoor
Aşk bodrumda yaşanıyor güzelim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
-
Zor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hiç bir şey istediğim düşündüğüm gibi değil senin ? _____________________________ Geçen dünyaya indik, adamın biri bir şey uzattı. Bi çektik baba,kafa jupiter. Xiaomi Mi5 Citroën C5 -
Çal muslum babadan bir parca dinleyelim usta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bu hayatı haketmedim ben
Hersey iyi gidiyor gibiydi yaşım 18 babamla bu yaşıma kadar hic baba-ogul gibi olamadik maddi-manevi çok sıkıntı çektirdi bize bedduamı cok aldi.
Şimdi babam lösemi akut sacli hucreli losemi diye birsey o ettiğim beddualari dusunuyorum yasadigimiz gunleri dusunuyorum babama bakıyorum halsiz bitkin bıkkın pişman üzülüyorum be
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler