Şimdi Ara

Yıllarımızı boşa mı yaşadık lan yoksa. Gelin bahayım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öyle ya da böyle geldik bir yaşa. Ben oldum nah 20 hatta 21 e giricem. Bunu okuyan girer belki 30 a belki 40 a belki fazlasına. Geçmişe bakıyorum aşk desen yok, gençlik ateşi bir maceradir yaşamak mı dersin yok, e da para yok. Bakıyorum da ne boş geçirmişiz yıllarımızı. Ama dur kime göre neye göre. Peki hayat bizi buna mecbur etmedi mi. Başkalarına sunduğu şansları bize sundu mu. Başkalarına tanıdığı artıları bize tanıdı mı. Peki babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi. Bir de yetmiyormuş gibi çıkıp boşa mı geçirdik diyoruz. Evet ulan geçirdik hatta geçirdiğimiz yetmiyormuş gibi birde geleceğe de ümitsiz bakar olduk. 20 yaşındayim 20. Ama boş geçirdiğimi düşünüp gelecekten ümit kestim. Birileri bana çıkıp bir şeyler yap o zaman demesin. Yok yazılım öğren fasa fiso. Diğer yazım daha iyiydi de yanlışlıkla sildim aw siz altta bir şeyler ekleyin aklıma bir şey gelmiyor zencefil çayı içtim boğazım yanıyor nevrim döndü. Hadi görüşürüz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • Ben de ekliyeyim 17 yasimdayim Allah izin verir ise 7 nisan da 18 olacagim o gun buyuk ihtimalle Tek basima kutlarim çok sosyal olmayí sevmiyorum yalnizlik sessizlik bana hos geliyor çok da beklentim yok Kim kutlar hic kimse beklenti icinde oldugum bir arkadasim var umarim hatiralar o da thalya diye bir Canadali kiz çok iyi Ve gúzel kalpli biri neyse 18 e geldim Ve artik gelecegimi bu ulkede goremiyorum evde annem babama almanya ya kaçsam mi diye hep tartisiyorum buyuk ihtimalle de bu yil uni sinavindan turizm gelmez ise(gelecek) mezuna kalmayacagim gidecegim burdan direkt gercekten çok uzuluyorum halime gece yatarken ne yapcaz diye çok dusunuyorum ileride asiri stresten olucem gibi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kafayi yemişsiniz. 20 yasinda adamin dediklerine bak. Nasıl arabesk zevkli mi? "Şikayet eden, cesaret etmez"

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reis 20 yaşındasın sakin ol. En kötü ihtimalle iş hayatına atılınca sıkıntı gördüğün çoğu şey düzelir merak etme. Gerçi o zaman da başka sıkıntılar boy verecek. Sıkıntısız bir hayat mümkün değil zaten.

  • Yaşımı sormayın ben yaşamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erotikbrokoli kullanıcısına yanıt
    Usta her şey bitmiş gibi geliyor. Öyle saçma konuşmalarım oldu ki aptallıklarim falan. Sanki geri dönülmez hatalar gibi geliyor bana kendimden utanıyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • albequerr A kullanıcısına yanıt
    Yıllar utansın

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cok emek harcadigim bir iliski onca yasananlara, uykusuz gecelere, duygu firtinalarina ragmen bitti gitti. Epey uzun surdugu icinde bosluga dustum. Hersey bombis geldi, uzun zaman kendime gelemedim. Herseyi sorguladim. En kotusude sevdiginiz insanin yasiyor oldugu halde sizin icin ölmüs olmasidir. Ulan bosunamyidi yasnan onca sey, dokulen gozyasi, yasanan mutluluklar? Insan boyle firtinali bir iliski yasayincada kolayca baska bir iliskiye gecemiyor, hayat cok bos geliyor. Bugun kollarinda sarildigin yarin yalan oluyor. Benim dedigin, kokladigin, birgun artik senin olmuyor.

    Simdi senin yazdiklarini okuyunca, hic bunlari yasamasam daha iyi olurdu belkide. En azindan bazi seyleri dusununce guzel hayal ederdim. Belkide sen daha sanslisin. Kolay degil hem sevip hemde canim acimadiki diye onun karsisinda rol yapmak.

    Icim oyle doluki birazini dokmek istedim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.