< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

|
İlk harcamayı yaptım. SMS geldi. Kalanı dilediğin yerde harca diyor. |
|
|
Kendi soruma kendi cevabımı verme durumu gelişti. Az önce Tom Bank & Hadi müşteri hizmetleri ile online görüntülü görüşmede gerekli adımlar sağlanarak Hadi MasterCard Kredi Kartı onaylandı,ismim yazılı kart adresime gönderilsini seçtim. Öncesinde Vadesiz hesap açılması gerektiğini söylediler ve Vadesiz hesap açıldı. Vadeli hesap için 5000 TL üstü birikime%40 kazanç verileceği,bunun için ayrıca başka müşteri hizmetlerinin tarafımı arayıp görüşme yapıp vadeli hesap istersem açılacağını belirttiler. Ziraatteki altın hesabı yerine 10bin tl`yi Hadi Tom Bank vadelide tutmak ne kadar fark eder deneyeyim diyorum. Vergiler düşüldükten sonra 10bin tl 1 ayda yada 3 ayda ne olur bilgisi tecrübesi olan varsa açıklarsa teşekkür ederim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Hafta içi 11:00 - 11:30 arası döviz al-satta tek kur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Hadi MasterCard Kredi Kartına ait sanal kart da oluşturabiliyor muyuz? Uygulamada sanal kart oluştur var ama sanırım o seçenek ön ödemeli ayrı bir sanal kart oluşturuyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.
|
|
Ben de bulamadım uygulamada sanal kart oluşturma seçeneğini. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkien -- 17 Eylül 2025; 4:18:51 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Herhangi bir ekonomik ilişkiye taraf olan kişilerin asimetrik bilgiye sahip olmaları, bir başka deyişle bir tarafın bildiğini karşı tarafın bilmemesi ya da yeteri kadar bilmemesi, iki ayrı sonuca neden oluyor. Bunlardan biri, ters seçim diğeri ahlaki tehlikedir. Ters seçim, yatırımcıların yanlış bilgilenmeleriyle yanlış tercihlerin ortaya çıkması ve fiyatlamaların daha da bozulması. Ahlaki tehlike ise kısa vadeli kâr hırsıyla hareket edenlerin, riskleri başkalarının sırtına yüklemesi.bilgi kirliliği ve spekülasyonlarla balonlar oluşur. “Bilgi ekonominin en değerli kaynağıdır. Anlayan kazanır , anlamayan ise bedelini öder”. -“Senin İçin Hata Diye Düşündüğün Şeyin Başkası İçin Bir Başlangıç Olması" En önemli an, oturup yapmaya karar verdiğiniz andır” "Hangisi daha iyi?' sorusu yerine, 'Hangi ekonomik beklentiye karşı nasıl bir portföy tercihi yapmalı?' sorusunu sormak daha sağlıklı olacaktır" YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR" sorumluluğu, mesuliyeti, herhangi bir zarara uğrayana aittir. Hukiki olarak sorumlu değilim. Kişi yapacağı yatırıma kendisi karar vermelidir ve kendisi sorumludur.Yanıldığı ve yanılttığı her şey insanın makûs kaderidir. - “problemi ortaya çıkaran zihniyetle o problemi çözemezsiniz!” yani zihniyet değişmeden problemleri çözmek imkansızdır. - Bir milletin kültür düzeyi üç safhada; devlet, düşünce ve ekonomideki çalışma ve başarılarının özüyle ölçülür. "Alimle görüş bulursun mertebe, cahille uğraşma dönersin merkebe." BİTTİĞİNİ SANDIĞIN YERDE BAŞLAR... ÜYELİK:17yıl/21 Ağu2008 "Salomina Kashish" |
|
sadece 21 gün için şundan yararlandım. 19 Ağustos ta paramı aldım. link vereyim tüm hesap haraketleri vs var orda. HADI APP [ANA KONU] [TOMPAY DİJİTAL ÖDEME HİZMETLERİ] [A101] https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161950845O tarihtn sonra sadece A101 den 99TL ye çay almıştım onun parası iade oldu hadi kedi kartına. başka bir işim olmadı. Bu ayın sonuna doğru 1 çay daha alırım Ekim'in 10u gibi geri iadesini alırım. 21 fün için 1 kez şansımı denemiştim, bir sıkıntı sorun olmnadı. Diğer yerlere göre o tarihte o oran mantıklı gelmişti. Araba satım/alım olayı vardı, kısa vadeli bir yüksek oran gibi geldi. Yüklü param yok kısaca. Ben genelde nKolay tercih ediyorum ya günlük al-sat bono, ya bazı yatırım fonları , şu sıra züğürt ağa 'yım ben . |
|
Herhangi bir ekonomik ilişkiye taraf olan kişilerin asimetrik bilgiye sahip olmaları, bir başka deyişle bir tarafın bildiğini karşı tarafın bilmemesi ya da yeteri kadar bilmemesi, iki ayrı sonuca neden oluyor. Bunlardan biri, ters seçim diğeri ahlaki tehlikedir. Ters seçim, yatırımcıların yanlış bilgilenmeleriyle yanlış tercihlerin ortaya çıkması ve fiyatlamaların daha da bozulması. Ahlaki tehlike ise kısa vadeli kâr hırsıyla hareket edenlerin, riskleri başkalarının sırtına yüklemesi.bilgi kirliliği ve spekülasyonlarla balonlar oluşur. “Bilgi ekonominin en değerli kaynağıdır. Anlayan kazanır , anlamayan ise bedelini öder”. -“Senin İçin Hata Diye Düşündüğün Şeyin Başkası İçin Bir Başlangıç Olması" En önemli an, oturup yapmaya karar verdiğiniz andır” "Hangisi daha iyi?' sorusu yerine, 'Hangi ekonomik beklentiye karşı nasıl bir portföy tercihi yapmalı?' sorusunu sormak daha sağlıklı olacaktır" YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR" sorumluluğu, mesuliyeti, herhangi bir zarara uğrayana aittir. Hukiki olarak sorumlu değilim. Kişi yapacağı yatırıma kendisi karar vermelidir ve kendisi sorumludur.Yanıldığı ve yanılttığı her şey insanın makûs kaderidir. - “problemi ortaya çıkaran zihniyetle o problemi çözemezsiniz!” yani zihniyet değişmeden problemleri çözmek imkansızdır. - Bir milletin kültür düzeyi üç safhada; devlet, düşünce ve ekonomideki çalışma ve başarılarının özüyle ölçülür. "Alimle görüş bulursun mertebe, cahille uğraşma dönersin merkebe." BİTTİĞİNİ SANDIĞIN YERDE BAŞLAR... ÜYELİK:17yıl/21 Ağu2008 "Salomina Kashish" |
|
|
bu genel mesaj muhtemelen cunku bana da geldi. onceki mesajiniza da baktim masallah 1 milyona yakin mevduat yatirmissiniz. ozel temsilci atamalari normal :) |
|