< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
HADI APP [ANA KONU] [TOMPAY DİJİTAL ÖDEME HİZMETLERİ] [A101] (55. sayfa)

-
-
tüm marketlerde 10 bine 1000 veriyor, Migros yapılabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hadi ile tüm akaryakıt ve elektrikli şarj istasyonu harcamalarında %5 nakit iade seni bekliyor!
Kampanya Detayları:
- Kampanya 28.08.2025 – 31.12.2025 tarihleri arasında geçerlidir.
- Kampanyadan yararlanabilmek için Hadi Gold üyesi olmalısın.
- Kampanya kapsamında, bir müşteri bir takvim ayında Hadi hesap kartı veya kredi kartı ile yapacağı harcamalardan en fazla 75 TL nakit iade kazanılabilir. Kazanım limiti hesap kartı ve kredi kartı ile yapılan harcamalardan kazanılabilecek toplam kazanım tutarını ifade eder.
- Kampanya kapsamında bir günde en fazla 35 TL kazanılabilir.
- Kampanya sadece iş yeri sektör bilgisi benzin istasyonu olan tüm harcamalarında geçerlidir. Sektör bilgisinin doğruluğu iş yerinin sorumluluğundadır.
- Hadi hesabınla yaptığın harcamalara karşılık kazandığın nakit iadeler anında hesabına aktarılır.
- Hadi kredi kartı ile yaptığın işlemler için kazandığın nakit iade, ortalama 5 gün içerisinde kredi kartına yansıtılır.
- Kampanya kapsamındaki alışverişlerin iptal/iade olması durumlarında, iade kazanılmaz. Önceki dönemden bir kazanım var ise, kazanım tutarı kredi kartına borç olarak yansıtılır.
- Taksitli Alışveriş Kredisi ile yapılan ödemelerde kampanyadan kazanım sağlanamaz.
- Kampanyaya sadece yurt içinde yapılan harcamalar dahildir.
- T.O.M. Bank kredi kartı limitini kendi politikaları nezdinde özgürce belirleme hakkına sahiptir.
- T.O.M. Bank kampanyayı durdurma, iptal etme kampanyada değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
-
TÜÜÜÜÜMMMMM MARKETLERDE GEÇERLİ!
Hadi Kredi Kartın ile bir ekstre döneminde toplamda 10.000 TL market alışverişi yap, 1.000 TL kazan!
Üstelik seçili marketlerde değil, tüm marketlerde geçerli!
Harcamanı yapmadan önce kampanyaya katılmayı unutma!
Kampanya Detayları:
- Kampanya 04.07.2025 - 31.12.2025 tarihleri arasında geçerlidir.
- Kampanyadan yararlanmak için harcama öncesinde Hadi uygulamasında yer alan kampanya sayfasındaki “Katıl” butonuna basılması zorunludur.
- Kampanyadan yararlanmak için bir ekstre döneminde toplamda en az 10.000 TL market alışverişi yapılması gerekmektedir.
- Ödül yüklemesi için ekstre döneminde en az 5 farklı günde market harcaması yapılması ve kesilen son ekstrenin minimum ödeme tutarının zamanında ödenmesi gerekmektedir.
- Kampanya sadece iş yeri sektör bilgisi market olan tüm harcamalarında geçerlidir. Sektör bilgisinin doğruluğu iş yerinin sorumluluğudur. Online market harcamaları üye işyerinin sektör bilgisi market olması durumunda kampanyaya dahil edilecektir.
- Kampanyadan her ekstre döneminde en fazla 1.000 TL iade kazanılabilir.
- Hadi üzerinde diğer market kampanyaları ile birleştirilebilir ancak bir ekstre döneminde market kampanyaları ile toplamda en fazla 1.250 TL iade kazanılabilir.
- Kampanya ödül yüklemeleri Hadi Kredi Kartı ekstrenin son ödeme tarihi sonrasındaki ilk 5 iş günü içerisinde kredi kartına yüklenecektir.
- Kampanya kapsamındaki alışverişlerin iptal/iade olması durumlarında, nakit iade kazanılmaz. Önceki dönemden bir kazanım var ise, kazanım tutarı kredi kartına borç olarak yansıtılır.
- T.O.M. Bank, kredi kartı limiti belirleme, kampanyayı durdurma, koşulları değiştirme veya iptal etme hakkını saklı tutar.
-
Aldım bu karttan , ama 10000 çok yüksek bi barem. 1 ekstre döneminde olması da gereksiz zorlayıcı. Makul kampanya olmazsa kapatacağım galiba.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hadi Kredi kartı telefonda NFC Mobil Temasız ödeme tanımlanabiliyor mu?
Ben telefondan NFC yada QR ile ödeyeyim,eşim ve çocuklar kartı yanında taşısın kart ile ödesin. Benim ayda Market alışverişim en az 20bin tl, bana uyar. 10 Bin TL dolunca Garanti Bonus kullanırım,Bonusden de kazanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hadi kime ait,ortama iddialı dalıyor bence. Pos cihazı anlaşması farketmezsizin bütün market poslarında farklı günlerde toplamda 10 bin tl alışverişe 1000 TL vermek oldukça iddialı. Bonus ve World karttan karşılık gelexektir.
a101 de yaptığın alışverişlerin hepsine iade veriyor. a101 lerde genelde kullanıyorum ben.
-
Hocam merhaba. Kasada hadi bank müşteri temsilcisi vardı ben hadi kartı kullanırken. Ücretsiz çayınızı aldınız mı diyip çay verdi bana da. Ekstrennin asgari ödeme tutarını ödeyin ayın 10 unda yatar dedi bana da. Normal ekstrenin tamamını ödüyordum her zaman. Kafamı karıştırdı :) normal ekstreyi ödemeyim mi yani :)
-
teşekkürler. a101 e pek işim düşmediği için detaylara bakmadım da, lipton hariç iade görmedim
en az demek istemiş. yani asgarsini de ödeseniz tamamını da ödeseniz ide gelir
icazetliymişler bir de :(
bilgi kirliği yok ise sahibi Turgut Aydın ve ailesi TURGUT AYDIN HOLDİNG
Holding bünyesinde A101 marketleri, English Home, Memorial Sağlık Grubu, TOM Bank, Aydın Örme, Pizza Lazza, Saloon Burger gibi şirketler yer almaktadır. 1996 yılında kurulan Bank Asya'nın kurucu 16 ortağından biriydi. ( FETÖ soruşturmsına girip çıkmış)
Turgut Aydın Holding, İstanbul merkezli holding kuruluşu.
Holdingin temelleri 1958 yılında girişimci Turgut Aydın'ın İstanbul'da ticarete atılması ve 1976 yılında Dömeks şirketinin kurulmasıyla atılmıştır.[2] Sahibi olduğu şirketlerin faaliyetleri sonucu Turgut Aydın Holding A.Ş. kurulmuş ve grup şirketleri holding bünyesinde toplanmıştır. 2014 yılı itibarıyla holding, perakende, denizcilik, sağlık, tekstil ve yapı gibi alanlarda faaliyet göstermektedir.[3] Holding bünyesinde A101 marketleri, English Home, Memorial Sağlık Grubu, TOM Bank, Aydın Örme, Pizza Lazza, Saloon Burger gibi şirketler yer almaktadır.[4]
1996 yılında kurulan Bank Asya'nın kurucu 16 ortağından biriydi.
Turgut Aydın Holding, bünyesinde A101 indirim marketleri, Memorial Sağlık Grubu, English Home mağaza zinciri ve tekstil sektöründe Aydın Örme şirketi, restoran işletmeciliğinde PizzaLazza ve Saloon Burger markaları, uluslararası taşımacılık alanında AYSHIPS, gayrımenkul geliştirme alanında TAFF Yapı şirketleri ile faaliyetlerini sürdürmektedir. Grup, son yıllardaki hızlı büyümesini sürdürerek yıl sonunda 8000'e yakın satış ve hizmet noktasında 50 bin kişilik istihdam ve yaklaşık 3,5 milyar ABD doları konsolide ciro hedeflemektedir.
- Turgut Aydın Holding A.Ş.
- Burhaniye Mah. Nagehan Sk. No:4B/1 Üsküdar/İstanbul
http://www.aydin.com
A101'in Sahibi Kim?
Türkiye'nin 81 ilinde faaliyet gösteren A101'in kurulumdaki büyük rol; 1995'te BİM marketler zincirini kurduktan bir süre sonra hisselerini satıp, Korkut Özal ve Mustafa Topbaş ile ortaklıklarına son veren Cüneyt Zapsu ve kardeşi Aziz Zapsu'nundur.
Cüneyt ve Aziz Zapsu kardeşler 2 yılın ardından A101'ideki hisselerini, Memorial Sağlık Grubu ve Aydın Örme’nin sahibi Turgut Aydın’a sattı. Böylelikle A101'in yönetimdeki en büyük söz sahibi Trabzonlu Aydın ailesi oldu.
A101'in sahibinin Ahmet Yaşar Aydın ve Turgut Aydın olduğu söylenebilir.
Yorumum : Ortaklık yapısı açık gibi ama dedikodular var iktidara yakın isimlerin veya ailelerinin ortaklığı vs . Yeşil sermaye , eski ingiltere bağlantılı şirketler vs vs TEMKİNLİ OLMAK İYİ OLUR GİBİ. Bir gece ansızın el konabilir, el değiştireilir vs vs
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR: İTYERNETTEN BAKTIM @OkumadanAlma birçok konuda rastlarım sana, sen yazınca vaktim vardı baktım şöylesine. Pizza Lazza da onlarınmış en çok ona şaşırdım. Adam karadenizli sanırım trabzonlu sanoon burger ne alaka :( heryerde reklamı var. Bizim muhitte 5 tane Pizza Lazza var .
-
ben ayran aldım %20 si anında iade yapılmış.
A101 plus açıp QR ile kodu okudu alışverii sırasında olmamıştı, en başta yaptı ürünleri geçti, HadiKredi kartı temassız mış şak diye şifresiz çekti . 5 dakka sonra
ayrandan %20 iade geldi Hadi vadesiz hesaba anında EFT paptım ücretsiz haftasonu olmasına rağmen.
salam beğenmedim almadım. çeşit yok ondada iade var.
çorba tüm dediklerini yaptım ekledim hatta beğenmediğim çeşit vardı, 1 TL ye düşmedi.
5 aydır zaten 48li lipton 1 ay hariç talep açmadan kendileri ayın 10'u gibi geri iade yapıyor idi.
Hadi Gold kart alın diye bazen ısrar ediyor kasa elemanları.
Hadi kart da varmış onuda istedim 1-2 hafta sürdü. Kurye geldim bulamadım yalanı yaptı 3 kez şikayet açtım sonunda geldi. Para çekme için belki ihtiyac olur diye aldım. Her ATM den ücretsiz diye söylediler.
Sanırım bazen cashback çok fazla oluyormuş. Farklı a101 lere girince bazı kasa görevlileri takip edin diyor.
Yakında Volta v2 araba sattı peşine 6 taksit öylesine sorayım dedim en yakın a101 dekilerin haberi yok , halbuki pencerede inser de asılı. A101 aradım. 5 telefon sonunda online satış, motorlu araçlar birimine ulaştım. Maalesef v2 yok v1 de 4 eylülde gelecek satışa dendi. v2 istiyorum dedim. A101 den almayın online alın daha iyi diyor ama ürün yok :P birde bazen kredi kartına peşine 6 taksitte sıkıntı olabiliyormuş. Mağazalarda olmuyormuş. Garip bir mağazacacılık anlayışları var. iyi veya kötü diyemiyorum. Fiyata veya hediyeye , bonus a bakıp kullanacağız @wolkien
bu arada her markette geçen kampanya iyi ama kısıtlı gün nedir yaa. çok az kalmış haberimiz oldu. Zaten imkansız , gaza gelip almakta sonradan öderken sıkıntı.
-
Bunlar kredi kartı kampanyası değil. Karekod okutarak erişilen normal A101 kampanyaları.
Lokal gross marketlerdeki fiyatlar rakipsizdir. Üç harflilerin markasız ürünleri sattığı fiyatlara marka ürünleri alabilirsin. Zincir marketlerden Migros ve File genel tercihim.
Üç harflilerden sadece Bim'e gidiyorum. Mecbur kalmazsam a101'e uğramam.
Kişisel tercih meselesi.
Konuya katkı için teşekkürler.
-
Herşey çok açık anlaşılır. Ne diyelim,bir kapıyı kapatıp başka kapıdan devam ediyorlar.Zaten bu Hadi`nin ittirildiğini düşünüyordum. Bankacılık işi bu iş. Oysa bankacılık için devlete büyük paralar verilmesi gerekiyor.
NETGSM de aynı damar mesela. NETGSM de aynı hatır aynı bağlantılar ile ittiriliyor. Hiç masraf yapmadan,milyar dolar vermeden bedavaya 4. GSM Operatör lisansı.
İkamet ettiğiniz yer neresi hocam İstanbul mu?
21 gün vadeli hesap açtım 2 gün önce. Para miktarında bi artış görünmüyor. Vade sonunda mı görünecek miktarı?
evet
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X