Şimdi Ara

Tombank Hadi Uygulaması ve Hadi Kredi Kartı Kampanyaları (ANAKONU)[A101] (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.419
Cevap
138
Favori
173.433
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çay iadesi yattığımda yattigina dair SMS geldimi.bir çok kez kayıt açtılar 20 günü geçti hala yatmadi.hatta extreyi ödemeniz dahilinde 5 iş gününde yatacak diye ama geldi üstüne 2.extreyi ödedim. İade hala yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Evet mesajla bildiriminiz sonyuçandirilmistir diye olumlu dönüş yapildi

Tombank Hadi Uygulaması ve Hadi Kredi Kartı Kampanyaları (ANAKONU)[A101]

Hadi Kredi Kartı Ayrıcalıkları

Hadi Kredi Kartları ile alışverişlerinize özel indirimler ve kampanyalarla, her harcamanızda ayrıcalığı hissedin!

• Restoran Ayrıcalıkları

Hadi Kredi Kartları ile restoran harcamalarınıza özel her ay 2.500 TL’ye varan iade sizi bekliyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.

• Uçak Bileti Ayrıcalıkları

Hadi Kredi Kartıları ile uçak bileti harcamalarınıza özel her ay 1.250 TL’ye varan iade sizi bekliyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ayrıca Hadi TOM Bank Özel Bankacılık müşterimiz olarak, Bankamızdaki birikim tutarınıza göre, restoran harcamalarınızda ayda 10.000 TL’ye varan, uçak bileti harcamalarınızda ise ayda 3.500 TL’ye varan iadeden yararlanabilirsiniz. Özel Bankacılık Segmentlerimizle ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.

Hadi uygulamasıyla birikimlerini değerlendiren ve Bankamızdaki birikimi 750 Bin TL ile 2,5 Milyon TL arasında olan müşterilerimiz Hadi Black hizmetlerimizden yararlanabilir.

Hadi Black müşterimiz olarak, deneyimli müşteri temsilcilerimiz aracılığıyla, birebir portföy yönetimi hizmeti alabilirsiniz. Tüm bankacılık işlemleriniz için de size her zaman destek verecek ekibimiz bir telefon kadar yakınınızda.

• Özel Müşteri Temsilcisi

Finansal ihtiyaçlarınıza ve hedeflerinize özel çözümler sunan müşteri temsilcilerimiz, işlemlerinizin her aşamasında size hızlı destek için yanınızda.

• Döviz ve Altın Alış Satışta Tek Fiyat Avantajı

Hafta içi her gün saat 11:00-11:30 arasında döviz ve altın alış-satış işlemlerinizi kur marjı olmadan yapabilir, hem alış hem satış için tek kur avantajından yararlanabilirsiniz.

• Hadi Kredi Kartı ile Size Özel Ayrıcalıklar

Hadi Kredi Kartı ile restoran ve uçak bileti harcamalarınızda size özel ayrıcalıklardan yararlanabilirsiniz.

Detaylı bilgi için tıklayın.

*Birikim hesaplaması yapılırken Bankamızda bulunan Katılma, Cari, Yabancı Para ve Altın birikimlerinin TL karşılığı toplamı dikkate alınacaktır.

Her ayın başında bir önceki ay birikimlerinize göre güncel segment hesaplaması yapılır, ilgili ay boyunca hesaplanan segment faydalarından yararlanabilirsiniz.

Tombank Hadi Uygulaması ve Hadi Kredi Kartı Kampanyaları (ANAKONU)[A101] Tombank Hadi Uygulaması ve Hadi Kredi Kartı Kampanyaları (ANAKONU)[A101] 

• Bir üstteki gönderideki kartın ismi black lakin kendi lacivertimsi.
    Sitesindeki olması gerektiği gibi siyah renkte.
    Tamam black kart lansmanı yapıyorsunuz da, bu tür (sözde) üst segment bir kartın gümüş logolu bir MC ya da signature bir Visa olması da (genel usül gereği) gerekmez mi?
    İlaveten, standart Hadi kredi kartına nazaran (vay arkadaş, şu özelliği de iyiymiş hani!) denilebilecek ekstrem bir artısı da yok gibi.
    Yoksa benim mi (bir black karttan) beklentilerim yüksek?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Birinci gün ;

48 deyince hadi dedik hesabı açtık..Tombank Hadi Uygulaması ve Hadi Kredi Kartı Kampanyaları (ANAKONU)[A101]  Zira 999.999 TL ye iyi oran var idi.

Hadi müşteri olduktan bir gün sonra ben Hadi den ..... özel müşteri temsilcisi diyerek aradı ve 43 mevduat oranımız var dedi. Aradığı numara farklıydı bu nedenle he he deyip salladım gitti.

Hadi yi aradım bu numara ve kişi sizden mi dedim....

Hayır tanımıyoruz dediler o zaman dolandırıcılık dedim ve kapattık......

Bizim mevduat formuna da üyeler dikkatli olsun diye yazdım. Bir üye arkadaş bu numara tombanka ait dedi.

Tekrar Hadiyi aradım bu sefer numara bizim dediler ........ Tam komedi.....

Bir gün daha geçti ve 3.güne geldik. Web sayfalarına baktım oran 48 den 45.5 a düşmüş. Hemen HADİ yi aradım.

Çıkan MT ye siz dedim oranları mı düşürdünüz . Kontrollerini yaptı. Yo dedi oran 48 .. Eyvallah dedim kapadım.

İçime kurt düştü gelen faize de bakayım dedim 977 gelmesi gerekirken 925 gelmiş.

Hadi MT bu sefer evet oranlarımız düştü dedi. Ben seslice gülmeye başladım......

Hadi dedim bana eyvallah....

Paramı nkolaya taşıdım. Hesabı ise online kapanmıyormuş MT ile görüşerek sorunsuz kapadım ve HADİ ye BYE BYE dedim.

Böylece HADİ maceram bitti. Tombank Hadi Uygulaması ve Hadi Kredi Kartı Kampanyaları (ANAKONU)[A101] 

• Çay iadesini alamayanlara, bir iki üç nebze teselli. 🤭

haditombank.com
    Hadi Kredi Kartın ile kahven hazır! | Hadi
    https://haditombank.com/kampanyalar/hadi-kredi-kartin-ile-kahven-hazir

haditombank.com
    Dijital Platform ve Yapay Zeka Ödemelerinde %50'ye varan iade! | Hadi
    https://haditombank.com/kampanyalar/dijital-platform-ve-yapay-zeka-odemelerinde-50-ye-varan-iade

• Kıçı kırık 100 liralık çay iadesini yapamayanlar black kart mı çıkarmış ,bide ayrıcalığı hissedin yazmışlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

99 lira iken
    15 gün kadar önce 112 olduğunu görmüştüm
    şimdi 112 lira iade etmemek için hadi kredi kartı tommiksbank 40 takla mı atıyor

Kasım ayında iade alabilmiştim
    bakalım Aralık ayında verecekler mi 112 lira?

Len ben bu fiyata 100 adetlisini alırım beya olmak istesem 112 lira iade edecek diye aldım
    bir de iade vermezlerse hadi ile tommiksbank a101 ile işim olmaz aldığım 48 Lipton çayı da iade ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Hadi Black müşterisi olarak uçak bileti alımlarınızda %7,5 iade ile her ay toplam 1.250 TL’ye varan iade kazanmanız mümkün!

Hadi’de birikimlerini değerlendirenler, hep kazanır! Hadi Black müşterisi olarak 3.500 TL üzeri restoran harcamalarınızda %7,5 iade ile her ay toplam 2.500 TL’ye varan iade kazanmanız mümkün!

Bankada bir lira tutmadan daha yüksek oranda iade alabileceğiniz kartlar var.

Rekabet iyidir elbette.

Bankamızdaki birikim tutarınız;

• 2.5 Milyon TL ile 7.5 Milyon TL arasındaysa Özel Bankacılık Elite,
    • 7.5 Milyon TL ile 15 Milyon TL arasındaysa Özel Bankacılık Elite Plus,
    • 15 Milyon TL ve üzerindeyse Özel Bankacılık Prestige segmentimize dahil olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutterbug -- 5 Aralık 2025; 22:12:23 >

• shutterbug kullanıcısına yanıt

• Kampanya katılımı sonrasında Hadi Black Kredi Kartı ile bir takvim ayı içerisinde yapacağın seçili platform ödemelerinde %50 iade ile plaftorm ödemesi başına en fazla 50 TL iade kazanabileceksin.

Bu kampanya için 2.5 milyonu bankaya yatırmakta acele edin. Kampanya acayipmiş :))

Az veren candan, çok veren maldan. 

Bizim bankkart hala hazırlanıyor; Master diyor ben Troy istiyorum.

İş Bankası'nın atmye bir daha yatırmam; versene kartımı geri.

Böle her kart makinede kaldığında kart alırsak; yandık.

ATM'den para yatırmak ücretsiz diye mi kullanıyorsunuz? Neden İşbank tercih ettiniz?

En yakın atm diye. İş siyah olan masal olarak. Metraj bazında daha yakın. Komşulara A101 den alıyorum; %3 ü de cebe atıyorum.

Menfaat için değil; gönülden. Tombank Hadi Uygulaması ve Hadi Kredi Kartı Kampanyaları (ANAKONU)[A101] 

Orijinalden alıntı: shutterbug

Kart iptal edilmeyince bir türlü kaybettim diyerek iptal ettirebildim. İptal ettirdim ama bu sefer de eski kart hâlâ sistemde göründüğü için yeni kart başvurusunda bulunamadım. Neyse hesap kesiminden sonra kart kaybolur nasılsa diye düşündüm ki dediğim gibi çıktı. İlk başvurduğumda başvuru reddedildi. Tekrar denediğimde ise nakit blokeli 1 lira limitli kart çıktı. En fazla 25.000 lira nakit yatırarak limit alınabilir yazıyor. Otomatik limit artırımını açık bıraktım. Sonradan açarlarsa kendileri bilir. Zaten kart onaylansaydı bile Troy kampanyasını yapmak için vakit kalmadı. Hadi kartı ilk çıktığında 10 bin limitle almıştım ki sonradan hiçbir işe yaramıyor diye kapatmıştım. Çay kampanyasını görüp burada yazdığım zaman tekrar başvuru yapmıştım ve 25 bin limitle o zaman yeniden çıkmıştı. Çay iadesi sadece Mastercard'a özel olmasa muhtemelen Troy alırdım. Neyse dediğim gibi benim en düşük limitli kredi kartımdı ve zaten bir işime yaramıyordu. Bütün bankalar ekstra Troy kart seçeneği sunarken ya da ücretsiz Troy karta dönüşüm hakkı verirken işi yokuşa süren dijital banka mı olur diye kendilerine de söyledim. Burgan Bank bile daha yüksek limiti uygun gördü. Hiç olmazsa düzenli ve makul kampanya ları var. En son bir de Paraf kart alında zaten benim için daha iyi oldu. Neyse burada deneyimlerimi paylaşmak istedim sadece. Belki merak eden olur da gelir olur süreç onun adına daha kolay olur. Herkese iyi forumlar.

Alıntıları Göster

Bu ay Troy kampanyası yeniden geldi ve çoğu banka kombo olmasın diye zorlaştırdı. Hadi tarafında bir daha şansımı deneyeyim dedim. Karta limit istedim ama yine reddedildi. 1 TL limitli troy kart duruyor öyle. Master'ı iptal edip Troy alayım diyenlere hatırlatayım. Evet A101'de gezen teyzelere 100bin limit veriyor olabilirler ama bazen böyle ters tepiyor işler. Kart da bir işe yaradığından değil de aktif kullananlara tekrar uyarayım diye yazdım.

• Çay iadesini benimde yapmadılar,kayıt açtım yine yapmadılar..nerden bulaştık bunlara

bu hadi yatırım uygulaması daha çok yeni sanırım içerideki yüklü bakiyemi çekemiyorum. Portfoyden para çek e tıkladığımda 404 not found sitesi açılıyor başka da bişe yok 4 kez aradım müşteri temsilcileri de çözemedi param içerde kaldı yaw napacagımı bilmiyorum.

Geçmiş olsun. Buraya yüklü miktarda para yatırmaya sizi ikna eden ne oldu acaba?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.