Şimdi Ara

Hacklendim ve...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En sonunda yediler bitirdiler beni O hackleyen zatı bilmem ne şeysi arkadaş beni buradan okuyordur, kına yak artık!

Neyse arkadaşlar, yahoo'dan mail aldım, yahoo'ya girip çıkıyorum fakat msn'de kullanamıyorum bir türlü ve şu hata iletisini alıyorum...

Hacklendim ve...

Sebebi ne olabilir arkadaşlar?

Hacklendim ve...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple -- 3 Mart 2007; 20:12:10 >

• way Gökhan'ım kim yaptı bunu sana... Nedir zorları seninle...
  • içimden bi ses emre var diyor bunu arkadasında
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ey11

içimden bi ses emre var diyor bunu arkadasında

Emre kim ulan

Serkan sorma ya, tahmin ediyorum ama işte... Allah versin cezasını abi tez zamanda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple -- 3 Mart 2007; 20:42:45 >

• @TheGreat ; çözümü bilmiyorum ama masaüstü resmini yollarmısın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gökhan'cım MSN üzerinden tepkimi dile getirdim ama maalesef o tepkiyi buraya yazamayacağım, banlanırım. Lamerın teki hacklemiş, kendi çapında kişilik tatmini yapmış. Allahından bulsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EliNTeR

@TheGreat ; çözümü bilmiyorum ama masaüstü resmini yollarmısın?

Yollarım tabi, resimler senin olsun :))
  • banada yollayabilirmisin
  • banada banada bende istiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlpTéKiN

Gökhan'cım MSN üzerinden tepkimi dile getirdim ama maalesef o tepkiyi buraya yazamayacağım, banlanırım. Lamerın teki hacklemiş, kendi çapında kişilik tatmini yapmış. Allahından bulsun.

Alakan için sağolasın ALp'cim. O herifin kim olduğunu tahmin ediyorum az çok ben! Resmen lafla dövmüştüm adamı, belli ki sindirememiş!

Neyse artık, Allah'ından bılsun...
  • freezing olabilir mi ?yoksa adam msninde digerleriyle konusuyor mu suan?
  • yanlış anlamazsan eleştiride de bulunacağım. imzandaki sistemi topluyabilecek kadar bilgin varsa nasıl oluyor da msnini hackletebiliyorsun ?

geri alman içinde bir yöntem : 2 kere geri aldım bu yöntemle bi sınıfım arkadaşımın ve eski sevgilimin.( Sen mi çaldın dedi ? )

Hotmail veya MSN Hesaplarınız hacklendiğinde yapmanız gerekenleri adım adım görelim;

1) Önceliklehttps://accountservices.msn.com/uiresetpw.srf?lc=1033&id=2 adresine girip kullanıcı adımızı ve ardından alttaki bölüme resimde gözüken yazıları yazarak "Continue" tuşuna basıyoruz.

2) Ardından açılacak olan sayfada How can I get e-mail at my Hotmail or MSN inbox if I forgot my password? yazısına tıklıyoruz (Önemli Not: Bunun üzerine açılacak olan sayfa Türkçe olmamalı, eğer öyle ise sayfa linkindeki tr yazısını kaldırarak sayfayı yeniden açmayı deneyin).

3) Bu adımdan sonra yeni bir tarayıcı penceresi açılacak, pencerenin en alt kısmına indiğinizde burada "Contact Us" isimli bir link göreceksiniz. Bu linke tıklayın.

4) Yine yeni bir pencere açılacak. Açılan bu pencerenin orta kısmının altlarında bulunan "I have a different problem" yazısına tıklayın.

5) Açılacak olan sayfadaki "What e-mail address would you like a response sent to?" kısmına şu anda kullanıyor olduğunuz e-postanızı, "Primary e-mail address/member ID associated with the account you are inquiring about:" kısmına hacklenen hesabınızı yazın ve diğer bilgileri doldurun. Bu noktada önemli olan hesabınız hakkında bilgi verebileceğiniz kısma eski şifreniz, gizli sorunuz ve cevabı, eğer kullanıyorsanız adres defteri veya MSN Messenger kontak listenizdeki birkaç e-posta adresi, en son başarılı giriş yaptığınız tarih gibi bilgileri girip ardından "Submit" tuşuna basın.

Bunu da başarıyla gerçekleştirdikten sonra en kısa sürede sizinle irtibata geçilerek, hacklenen hesabınız size geri verilecektir.

ÖNEMLİ NOT: İkinci adımdan sonrasına geçemiyorsanızwww.getfirefox.com adresinden Mozilla Firefox isimli internet tarayıcısını indirerek, yukarıda yazılan tüm adımları uygulayabilirsiniz.

http://g.msn.com/0HEPASSPORTV4ENUS9/25321

• @RccP, eski hesabım şu an online değil... Dediğin olay nedir ki?

@YasiN®, olay tamamiyle benim öküzlüğüm aslında. Meraktan açtım mail'i, saçma salak birşeyler çıktı! Şifremi felan istiyordu benden, ama yazmadım birşey, direk kapattım! Bir kaç saat evel bir geldim, baktım ki hacklenmişim. Sistemimde Zone Alarm, AD-Aware vs. kurulu. Ama işte, öküzlüğümü engelleyemedi. İnsanın başına ne gelirse ya meraktan ya ...., o hesap oldu benimki de...

Bu arada buyrun, ilk wallpaper...

Hacklendim ve...

• Ve bu da ikincisi...

Hacklendim ve...
  • Bu da üçüncüsü...

Hacklendim ve...
  • sağol gerçi ben ortadakini Türk bayrağı ile ilgili birşey sanmıştım ama olsun..
  • mailini geri aldığında gelen maili bana fw lermisin ?
  • Neden
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.