< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hacettepe tıp'a gelenlere geçmiş olsun (5. sayfa)

-
-
tercih dönemi erken başlamış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben ceng yazıcam zaten hocma tıp yazanlara Allah kolaylık versin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masumbiröğrenci -- 25 Haziran 2023; 9:42:56 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ceng tercihiniz hayırlı olsun hocam
biri hacettepe yazma der
öbürü bilkent yazma der
ötekisi koçu begenmez
OKUMAYAK
-
hacettepe tıp iyi, yazılır
Klasik forum
Hütf yazmayı düşünenler pm atabilir
Ağzı olan konuşuyor
harbiden ya, konu sahibi arkadas sınıfta kaldıgı icin duygusal davranıyor.
istyorsaniz gidin cs falan yazın, ama sektör simdiden daralmaya basladi bile...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ankara deyince istemsizce midem bulaniyor. her yeri yokus Kisin cok soguk, yazin cok sicak igrenc sehir
-
ankaram da ankaram
yazdıklarının altına imzamı atarım 3.sınıf bitiyor ben de bittim hayatımı zindan etti tıp fakültesi mühendislik pişman etmez emeklerini kıyamıyorsun okuyorsun yoksa hiçbir cazibesi yok bölümün askeriyeden farkı yok
-
Evet söz verdiğim gibi yazıyı güncelliyorum stajyerliğe başlayacağız 3 bitti.hazırlıkla beraber hacettepe tıpta 4 sene geçirdik.okul gerçekten 2de ve 3de sizden disiplinli bir çalışma bekliyor özellikle dönem 3 finali gerçekten epey zorlayıcı ama günün sonunda diğer tıplarda okuyan arkadaşlarımın derslerini ve anlatılanları bziimkilerle kıyaslayınca anlıyorsun hacettepenin neden hacettepe olduğunu
kısacası okul ciddi manada zor ama burayı kazanırkenki ilk 1000e girmek için yaptığınız çalışmayı fakülte hayatında da minimum %70 oranında muhafaza edebilirseniz ve olumsuz insanlardan uzak durursanız dünya standartlarında bir doktor olarak yetişeceğinize inanıyorum
internlük zamanı tekrar güncellerim
"neden hacettepe olduğunu
kısacası okul ciddi manada zor ama burayı kazanırkenki ilk 1000e girmek için yaptığınız çalışmayı fakülte hayatında da minimum %70 oranında muhafaza edebilirseniz ve olumsuz insanlardan uzak durursanız dünya standartlarında bir..."
Ne kadar ilginç aynısından Beytepede de var
Oranın yemekhanesinde güzel mi bari
Yemekaneye haziranda çok gitmesem de diğer aylar fena değildi 35₺ fp
Babana dedene rahmet. 3-4 sene önce bu günleri görüp olayı çok güzel özetlemişsiniz. tam 12 den vurmuşsunuz. evet doktorlar sıfır mercedes hala alamıyor doğrudur ama ötv den sonra 5m altında ne bmw ne merco var. ama çoğu doktor c200 amg 2. elini alıyor ve biniyor. ve tekrar maaş olarak tatmin edici duruma geldi. güzel analiz etmişsiniz bu günleri.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X