Şimdi Ara

Hacettepe tıp'a gelenlere geçmiş olsun (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
7
Favori
10.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam sizin yan çar (ankarazipzipli) akpliydi sanirim. o yuzden ikilemde kaldim ironi mi diye kusura bakmayin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ya Ahmet hakanla bayraktar konuşmasını dinle oradan alıntı yaptım sadece hdjdjdj hani diyordu ya bayraktar Ahmet Hakan dolarla mi maas aliyorsun tarzında eğlenceli bir sohbeti vardı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • damakcatlatan kullanıcısına yanıt
    Tanıdığınız veya akrabalarınızdan hekim olanlar mesleğinden memnun mu hocam? (Hekim olan akraba derken,uzak akraba değil;çekirdek aile içinden biri de olabilir :) :) )

Yakın akrabam olan bir hekim;28 senelik meslek hayatındaki en düşük motivasyonlu dönemini yaşıyor.
    28 senede gördüğüm en zor şartları içeren zaman dilimi diyor şu zamanlara.
    Pandemide yoğun çalışıp ekstra maaş ya da ödül alamama, doktor haklarında zayıflık, popülizm,halka yaranma korkusuyla hekimi,halka maskara etmiş ; doktor kavramını zamanla sistematik olarak basitleştirmiş,değersizleştirmiş hükümet; doktora karşı şiddet kavga,dövüş,
    tek tıkla gereksiz komik şekilde cimer şikayetleri...

O yakın akrabanız ;
    Şuanki sağlık sisteminde hekimlik yapmaktan memnunsa çok komik; normal/hür bir memnuniyet olmayabilir.

Memnun değilse de bıraksın,samimiyetine inanalım.
    Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayclever48 -- 17 Ağustos 2022; 4:7:55 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kendi memnuniyetsizliginizi meslegi severek yapacak olanlara da yüklemeyin. Bir ogretmen olarak açık ve net olarak tıpa ogrenci gönderdiğimizde ekstra mutluluk ve gurur kaynağı oluyor bizim için. Aileniz için de öyle. Gonul ister ki sizin için de böyle olsun. Olması gerekiyor başka şekilde gençleri küstürüp isyan ettirirsek gelecek karanlık maaledef . Tıp kazananlara hayırlı olsun en kutsal mesleklerden birini yapma imkanına kavustunuz tebrik eder, kolaylıklar dilerim. Siyasiler ,ekonomik krizler gelir gecer. Sizin degeriniz bakidir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kml_77 K kullanıcısına yanıt

Tek istediğim stabil bir ortamda tıp okumaktı başka da bir şey değildi ama bütün ülke birlik olmuş olabilecek her türlü kötülüğü yapıyorlar. Zaten zor olan fakülte içinden çıkılamaz hal alıyor. İlk kazandığımda ben de düşünmüştüm çok etkilemez diye ancak öyle olmuyormuş. Umarım kazanan öğrencileriniz benim kadar etkilenmez.

• En iyi tıp Hacettepe.

• TwinPowerTurbo T kullanıcısına yanıt

Adana'dan gittim hocam Ankara'ya ama şehirle bir problemim yok zaten. Bence Ankara tıp öğrenciye yaklaşımı konusunda Hacettepe'den çok daha öndedir. Bu hale gelmemin diğer bir sebebi de hocaların işimizi hiçbir şekilde kolaylaştırmaya çalışmaması. Öğrenciyi düşünen, halinden anlayan hoca bir elin parmaklarını geçmez diğerlerinin umrunda bile değil hatta yazık size bu dönemde tıp okuyorsunuz diyen bile olmuştu. Daha kendi çevrem bu haldeyken nasıl kafamı toparlayayım ki...

• Limonlu Maden Suyu kullanıcısına yanıt

Kardeşim üzme canını elbet doktor imajı, hakları, halkta gördüğü saygı yükselecek merak etme. Şu an alttan gelen toplum çok cahil. Doktorları kötü gösterme tü kaka gibi durumlar var elbet düzelir maksimum 2 3 seneye

• Evet, klima yapıyor, yazıldığı üzere çok samimiyetsizce tıpı eleştiriyor, bulmuş da bunamış...

Siz TUS ve YDUS'tan bahsedin, bir bakın kimleri alıyorlar o sınavlarda sahtekarlıklarla nitelikli dolandırıcılıklarla, saf Anadolu insanını almıyorlar o bölümlere, balon egonuzla nerede sizi yerlerse artık...

Siz en azından girebilmişsiniz bundan sonra kendinizi kullandırtmamaya, içeriği değiştirilmiş Hipokrat yeminini okumamaya dikkat edin, rezalet, ağlayasım geliyor bazen...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hocam temel bilim olarak ne yazacaksınız

• bu adamın bi bildiği var ya  

• Vallahi ya tıp yazılmaz abi bu devirde

• Katılıyorum bunun yerine Ankara tıp tercih edilebilir.

• Ben niye öyle bir mesaj yazmışım la
    Bir de beğenilmiş :DDD

Dayum man
    Duvara asmalık konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaralıPanda -- 25 Haziran 2023; 0:6:2 >
  • Sağlam boş yapmış arkadaş hani okumasak tamam diyeceğiz de kendin sevmiyorsan git yatay geçiş yap
    Bi ton mutlu insan var fakültede
    Edit:tekrar okudum şimdi hocalar konusunda da farklı düşünüyorum hocaların geneli ya da en azından benim derslerime girenler genelde yardımsever,öğrenciye bi şeyler katmayı seven hocalardı zaten hemen hemen hepsi hacettepeli olduğu için kendileri de bir zamanlar o sıralarda oturduğundan amfiyle farklı bir samimiyet de kuruyorlar,anılarını vs anlatıyorlar bazen,illaki ters olanlar da oluyor ama öğrenciye abartılacak şekilde ters davrananı ne kendi dönemimde ne de üst dönemlerde duymadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonard07 -- 25 Haziran 2023; 0:25:50 >
  • Leonard07 L kullanıcısına yanıt

Bu okulu bırakmış biri olarak kendisiyle zamanında konuşmuştum.O birinci sınıftayken aynı cümleleri duymuştum kendinden.Sen de birinci sınıfı bitirdin sanırım bu yıl.3.sınıfın sonunda bu yazıyı güncelle

• Memnuniyetle güncelleyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonard07 -- 25 Haziran 2023; 2:21:29 >
  • Leonard07 L kullanıcısına yanıt

Ben okulu zaten bıraktım.Zoraki duran insan sayısı çok fazla,başka tercihleri olsa durmazlar.Şu aralar maaşlar biraz düzelir gibi oldu sesleri çıkmıyor.

Çok şükür ki kendimi erkenden kurtardım.Bir önceki mesajına ithafen yazıyorum

• Bence de dostum tıp yazılmaz bu devirde. Kişisel işkence. Ceng yazıp geçmek lazım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.