arkadaşlar bilgisayar&yazılım alanına ilgi duyuyorum fakat bu yıl çalışmadım ve sıralamalar iyi bir ceng veya senge yetmiyor. sizce ne yapmalıyım(ankara veya izmir dışına çıkmayacağım) ![]() ![]() |
hacettepe istatistik vs deü ybs

hacettepe istatistik vs deü ybs
(En Son Oy Tarihi: 21.7.2024)
-
-
up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
oy vakti
Mezuna kalma şansın varsa ve sende kalacak irade varsa, tabi ki de mezuna kal hocam ceng daha iyidir ama kalmak istemiyorsan, en azından ybs oku da iş yelpazen geniş olsun. En azından istatistik e göre.
-
mezuna kalabiliyorsan bilgisayar mühendisliği kazanmaya çalışmanı öneririm fakat deü ybs mi hacettepe istatistik mi dersen ben deü ybs derim
-
hacettepe
YBS VE CENG birbirinin dengi değil tamamlayıcısıdır bu arada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 31 Temmuz 2021; 14:14:3 > -
hacettepe istatistik hakkında bilginiz var mı hocam
-
hayır ama deü ybsden iyidir muhtemelen
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-45D1DBC07Mezuna kalma şansın varsa ve sende kalacak irade varsa, tabi ki de mezuna kal hocam ceng daha iyidir ama kalmak istemiyorsan, en azından ybs oku da iş yelpazen geniş olsun. En azından istatistik e göre.
ailem istemediğin yere gitme otur çalış istersen diyor, bir yandan da 2 yıldır 0 dakika ders çalıştım bu disiplinsizlikle kazandığım(!) yere gitmek istemiyorum. kalmam daha iyi olacak galiba
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jackal1209mezuna kalabiliyorsan bilgisayar mühendisliği kazanmaya çalışmanı öneririm fakat deü ybs mi hacettepe istatistik mi dersen ben deü ybs derim
hocam deü o sıralamadaki tek düzgün üniversite ama ders programı bayağı işletme gibi ilk programlama dersleri 3. sınıfta falan diğerleri gibi değil
-
kalıp ceng denemek en iyisi o zaman hocam.
fakat yazacam derseniz, ybs önerim.
Veri ile uğraşmak istiyorsan istatistik en iyi tercih.
Araştırmanı güzelce yap , ders içeriklerini araştır , iş alanlarına bak ona göre hangisi aklına yatarsa onu yaz. Burada yazılanlara göre sakın karar verme.
Yazılıma yönelik eğitim istiyorsan dokuz eylül yerine izmir bakırçay üniversitesine bak bence.
-
fark ettim ders programları arasındaki bariz problemi bakırçay çok kötü yerde olmasa yazar geçerdim ama mezun gibiyim sanırım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X