Şimdi Ara

İYTE vs YTÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü nın yıldız tekniğe vurup geçeceği versusdur.

Tercih döneminde 2 sinede gezdim gördüm.Kampüs olarak izmirin yarısını almış olan İYTE ile davutpaşa gibi öğrencilerin her gün bela okudukları bir karşılaştırılamaz bile.

Arasında git gel yapan arkadasşlara kesinlikle İYTE derim.
    İYTE mezunu olup yüksek lisansınını odtü de yapıp M.İ.T e doktora yapan bir mezunu bile var şimdiden okulun yeni olmasına rağmen.

edit:https://eksisozluk.com/izmir-yuksek-teknoloji-enstitusu--158471

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mantık ve akıl -- 9 Ocak 2016; 13:57:25 >

• yav abartmayın şu kadar her şeyi yıldız nere iyte nere. yıldız teknik 100 yıllık üniversite dünyanın en güzel şehri istanbulun ortasında çok iyi hocaları çok iyi lab ları var, teknopark ında 100lerce firma var iyte için izmir de bile diyemeyiz dağın başında köpek in böcek in içinde şehir merkezine bile gitmenin saatlerini aldığı bir yer ne hocaları yıldız dan iyi ne de sosyal imkanları nede teknoparkı

yıldız mezunu olup MİT de yüksek yapan yok mu tabi ki var hemde daha fazla var illa bu açıdan karşılaştıracaksan
  • yav abartmayın şu kadar her şeyi yıldız nere iyte nere. yıldız teknik 100 yıllık üniversite dünyanın en güzel şehri istanbulun ortasında çok iyi hocaları çok iyi lab ları var, teknopark ında 100lerce firma var iyte için izmir de bile diyemeyiz dağın başında köpek in böcek in içinde şehir merkezine bile gitmenin saatlerini aldığı bir yer ne hocaları yıldız dan iyi ne de sosyal imkanları nede teknoparkı

yıldız mezunu olup MİT de yüksek yapan yok mu tabi ki var hemde daha fazla var illa bu açıdan karşılaştıracaksan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hadi123 -- 9 Ocak 2016; 14:42:11 >
  • Yaw heeee

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mantık ve akıl kullanıcısına yanıt
    Şaka mı bu...
  • İyte dediğin yer izmirin diğer ucunda. Ulaşımı da çok zor. Celal Bayar Üniversitesi daha yakındır izmir merkeze.

YTÜ dediğin yer de tarih yatar tarih kokar. Odtü itünün gerisinde olabilir ama yeni doğmuş sanayisi kocaelinden bile beter olan İzmir için vasat bir üniversite. Ki izmirde o kadar mühendislik Fakültesi var ki staj yapmak için sakaryaya kocaeline gitmek zorundalar burada iş yok çünkü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • konjenjanları bakımından türkiyenenin en iyiy devlet üni. biri arasında her bölümden 47 öğrenci alıyor yıldız teknik gibi 200 tane değil
    eğitim dili %100 ingilizce yıldız tekniğin türkçe
    ingilizcesi boun odtü den sonra en çok zorlayan devlet üniversitesi

daha sayayım mı yeterli mi bunlar

yıldızın devri geçti ister kabul edin ister kabul etmeyin siz hala 2000 ler kafa ile yaşayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mantık ve akıl

konjenjanları bakımından türkiyenenin en iyiy devlet üni. biri arasında her bölümden 47 öğrenci alıyor yıldız teknik gibi 200 tane değil
    eğitim dili %100 ingilizce yıldız tekniğin türkçe
    ingilizcesi boun odtü den sonra en çok zorlayan devlet üniversitesi

daha sayayım mı yeterli mi bunlar

yıldızın devri geçti ister kabul edin ister kabul etmeyin siz hala 2000 ler kafa ile yaşayın

zaten ingilizceyi mühendis olacak birisi her halükarda öğrenmesi lazım yani ingilizce öğrenmenin okulla bir alakası yok ki yıldıza gidersende 1 sene hazırlık okuyacaksan bu sürede çok iyi seviyeye çıkartırsın.

bu ing eğitim olayına düz mantık bakmak pek mantıklı değil oooo ingilizce anlatılıyormuş dersler o zaman süperdir gibi. İTÜ ingilizce eğitime geçmişti ama sonra baktı ki olmuyor eğitim anadilde daha verimli oluyor tekrar türkçeye döndü, hocaların ing seviyesi çok iyi olmayabilir hocanın telaffuzundan aksanından pek iyi anlayamayabilirsin veya ingilizcen iyidir ama o derste anlatılan bir kaç teknik terimi bilmediğinden anlatılanı tam oturtamazsın. bu gibi nedenlerle anadilde eğitim çok daha iyi bence.. ingilizce eğitim alıp almaman önemli değil ikisindede aynı şeyi anlatıyorlar zaten birisi iyi bir mühendis olacaksa öğrenmesi zorunlu okulun pek bir etkisi yok bu konuda bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hadi123 -- 9 Ocak 2016; 16:29:38 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTÜ VS YTÜ
    3 yıl önce açıldı
    Ytü vs Odtü
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İyte de guzel ama ytü ayrıdır.

• hadi123 kullanıcısına yanıt
    dediğin olmuyor işte iytü boğaziçi ve odtüden sonra ingilizce mühendislik veren en iyi 3 devlet üniversitesi ve M.İ.T e doktora öğrencisi gönderdi ve uluslar arası üniversite sıralama kurumlarına göre (THE ve QS RANKİNGS) yıldız tenikden çok çok daha iyi bir sıralaması var.
    Yıldız teknik eskiden iyiydi onun devri 2000 de bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mantık ve akıl -- 9 Ocak 2016; 16:41:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mantık ve akıl

dediğin olmuyor işte iytü boğaziçi ve odtüden sonra ingilizce mühendislik veren en iyi 3 devlet üniversitesi ve M.İ.T e doktora öğrencisi gönderdi ve uluslar arası üniversite sıralama kurumlarına göre (THE ve QS RANKİNGS) yıldız tenikden çok çok daha iyi bir sıralaması var.
    Yıldız teknik eskiden iyiydi onun devri 2000 de bitti

ne saçmalıyorsun allah aşkına bir tan MİT e öğrenci göndermiş görende her 2 kişiden birisi MİT e gidiyor sanır 300 kişiden birisi kendi çabasıyla gitmiştir. forumda konusu vardı bir başkası da çanakkaleydi herhalde öyle bir üniversiteden UCLA ya gitmişti bu iş kişide bitiyor.

ayrıca İYTE üniversite sıralamasında bile yok nasıl daha iyi olsun bak rektör 2015 söylemiş akademik personel sayımız az olduğu için sıralamaya giremiyoruz diye.

https://www.youtube.com/watch?v=cD3S5Ol-9SE

nasil 300. kisiden biri gitsin zaten her yil bir bolumden 47 ogrenci aliyor bogazicinden sonra kontenjani en az olan devlet universitesi.

Kontenjan ne kadar az ise egitim katilesi iyidir.

Kontenjan ile egitim kalitesi ters orantilidir.

• O yüzden baü ye gidiyoruz

• Bu adam forumdaki en iyi troll

• sen önce bi baü tam burslu girecek şekilde puan çıkar sonra gel liseli
    hehe iyi degil kesin ytü daha iyidir kesin bir iyteye giden biri olarak söylüyorum çalışmak istemeyen zorlanır hazırlıkta bile çalışmak gerekiyor boş muhabbet yapmanın alemi yok ikisininde biribrine karsı ustunlugu var öyle çok böcek var diyenlere de inanmayın su ana kadar öyle çok bir şey gormedim teknoparkı da zaten 2. olmuş turkiye de tartışmaya gerek yok
  • 14k ile tam burs alıp neyin kafasını yaşıyorsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.