Şimdi Ara

Hacamat yaptıranlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
7.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hacamat yaptıranlar varmı içinizde faydasını gördünüzmü ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yakınım seanslara gidiyor, faydasını gördü.

• Üfürükçü varken hacamat biraz ilkel değil mi ?
  • git hastaneye kan ver
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutsuz İnsan

Üfürükçü varken hacamat biraz ilkel değil mi ?

Sülük tedavisi hakkında ne düşünüyorsun kayra bence olmalı çünkü Almanya da sülük eczaneleri var burda niye olmasın

• InScienceWeTrust kullanıcısına yanıt
    Kayra değilim.
  • Atletizm ile ugrasanlar bile yaptırıyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutsuz İnsan

Kayra değilim.

0 mesaj yeni üyelik dil bilgisine dikkat ederek yazım tamam anladım ifşa etmek istemiyorsun kendini:D

• Yaptirmak icin deli olmak lazim. Hicbir faydasi yok bilimsel olarak. Ancak faydasi olacagina inanirsan kendini daha iyi hissedecegin kesin. Psikolojik olarak etki gucu yuksek bir olay cunku.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir arkadaşım kafasına yaptırırken baygınlık geçirmiş, birkaç hafta psikolojisi alt üst oldu, zor kendine geldi. Bir daha da tövbe etti.
  • güncel.
  • ben 1 kere sünnet diye yaptırmak istedim. yaptırırken bayıldım. herhangi bi faydasını gördüm mü ? hayır
  • Hayatta böyle şeylere inanmam ama biricik annemi kıracağıma ölürüm daha iyi mantığıyla kafamdan ve sırtımdan yaptırdım ve tabi ki faydasını görmedim. Kızılay a bağışlayayım kanımı bunun yerine diye ikna etmeye çalıştım kadını ama olmadı Düzelmesini umduğu hastalığım da OKB ve depresyon. Ahahah ne laka değilmi ya? Hangi hacamatçıya sorarsan sor faydası olur diyor. Yaptırma koşullarına gelince hijyenik olarak yapılan bir yerde yaptırdım tabi. Parası küçük bir miktardı.

Bu arada ben de ilk seansta bayılacak gibi olacaktım ama yapan kişi tecrübeliydi ve kafadan ilk sefer çok çok az aldı ve ikinci sefere zerre bir şey olmadı. Yani kan vereli 2-3 haftayı geçmişse aniden yoğun miktarda kan alınmamalı.
  • benim de tanıdıklarımdan bayağı bir yaptıran oldu. Sorsan faydasını gördük diyorlar ama gözle görülür, elle tutulur bir şey yok. Adam bunu yaptırdığında iyi olacağından emin, zerre şüphesi yok. Neden? Çünkü peygamber böyle yapmış, o da yaparsa muhakkak iyi olacak. Adam kendini koşullandırmış, iyi olmasını hacamata bağlamış. Elbette yaptırdığında iyi oldum diyecek. Ha, bir faydası var mıdır, belki de vardır ama hacamat yaptırdım, her şeyim geçti, çok ferahladım diyen adam aşırı doz dinden kafayı bulmuştur.
  • Tıpta plasebo etkisi deyince dibiniz düşer dini konu oldu mu hemen linç. Kime ne ki hacamat yaptiran adamdan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.