Şimdi Ara

Haberleşme forumu oluşturalım. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
2
Favori
8.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
69 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, yönetimden dönüş beklemekteyiz. @jeolog. @gun

Bir netice alınabilirse bu doğrultuda adımlar çok daha rahat atılabilecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Kısa bir not: Bazen çok fazla bildirim geldiği için aradan kaçırdığım cevaplar,alıntılar,PM&amp;#39;ler olabiliyor. Benzer durumlarda PM ile hatırlatırsanız müteşekkir olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-733E6E0F7

Merhaba, yönetimden dönüş beklemekteyiz. @jeolog. @gun
    Gün içerisinde döneceğim bu konu ile ilgili.
    @jeolog.
    Beklemedeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-733E6E0F7 -- 17 Eylül 2019; 17:7:3 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Kısa bir not: Bazen çok fazla bildirim geldiği için aradan kaçırdığım cevaplar,alıntılar,PM&amp;#39;ler olabiliyor. Benzer durumlarda PM ile hatırlatırsanız müteşekkir olurum
  • Selamlar arkadaşlar. Durum şöyle;

Fikre olumlu bakıyoruz sonuçta siz kullanıyorsunuz bu forumu. Deneyiminizi en üste çıkarmak isteriz her zaman.

Kararlaştırılması gereken bir iki durum var ama. Bahsettiğiniz bölümlerin nerede toplanacağı, tüm bunlar forum ağacının hangi kısmında konumlanacak ? Beklentiniz bir ana kategori mi yoksa alt forum mu ? Bunları kendi aranızda belirlerseniz hayata geçirelim isteğinizi.@XpressMusic34 @Ö1f1
    Bir forumun altında olmaması gerekir diye düşünüyorum. Çünkü bu başlı başına kendisi bir forum başlığı zaten. Neyin altında veya üstüne duracağı konusunu sizlere ve forum arkadaşlarıma bırakıyorum.
    Örnek vermek gerekirse,
    HABERLEŞME (başlık)
    İnternet servis sağlayıcılar
    Mobil operatörler
    Uydu
    Modem ekipmanlar vb.
    Teknik vb.
    ve tabi başlıkta talep edilen bu işin teknik kısımlarının görüşüldüğü bir foruma daha ihtiyacımız var. Onun ismini de haberleşme tekniği koyduğumuzu varsayarsak (isimler konuşulur elbette) aşağı yukarı şablonu çıkmış oluyor.

Elbette ben sözü forum arkadaslarıma bırakmak isterim.Bakalım onlar neler düşünüyor?

• Jeolog. kullanıcısına yanıt
    Öncelikle saygı değer yöneticilerimiz olarak çok teşekkür ederiz.

Biliyorsunuz ki artık dünya'da 5G ile internet verilmeye başlandı ve sabit internetin yerini ileride ki zamanlarda alması muhtemel bu sebeple bir çok konuyu tek bir başlık adı altında koyarsanız ve popüler ve çok mesaj almış konuları bölüme sabitlerseniz çok minnettar kalırım.

Öncelikle İnternet servis sağlayıcıları , mobil operatörler ve bir kaç bölüm ana ağaçta toplanırsa buraya girdiğimizde bu bölümler çıkarsa daha iyi olur.Mobil internet veya İSS bölümü birleştirilebilir.

İnternet TV Mobil Genel veya İnternet Altyapı ve Yardımlaşma Bölümü gibi bir çok isim olabilir eğer bize bırakıyorsanız değerli hocalarımın fikrini almak isterim.

İsim konusunda anket ile de belirleyebiliriz.

Ekleyebileceğim bir nokta mobil ve İSS paketleri ve avantajlı teklifler bir yere Altyapı ve sorunları bir bölüme atanabilir.

Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 19 Eylül 2019; 1:15:22 >

• NitroNos kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam katılıyorum, paket konuları ve teknik konuları birbirinden ayırabiliriz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aslında fikir güzel ama paketleri ve teknik konuları bir birinden ayırmak zor ve meşakkatli bir iş sebebine gelirsek bir tane moderatörün sabahtan akşama kadar eski konuların hepsine bakıp tek tek bölüme atması çok zaman alır.

Bundan sonra oluşacak konular bu şekilde bölümlere atılıp oluşturulabilir.

Genel olarak ben de bu fikirleri destekliyorum. Özellikle @XpressMusic34 hocamın belirttiği gibi HABERLEŞME bölümü altında alt bölümler toplanılabilir. Hit pozisyondaki konuların da sabitlenmesi çok faydalı olur düşüncesindeyim.

Bunun yanında bazı konular eğer kapsamı geniş ise sadece kendi alt bölümünde değil de kapsamına giren tüm alt bölümlerde sabitlenirse daha uygun düşer diye düşünüyorum. Örnek vermek gerekirse, diyelim ki Teknik alt bölümü açıldı. Türk Telekom Fiberoptik Altyapı Çalışması [ANA KONU] ve TÜM OPERATÖRLER 4.5G HIZ TESTLERİ [ANA KONU] konuları hem tarife ve strateji kısmında içeriğe sahipler hem de teknik kısımda içeriğe sahipler. Bu iki bölümün her iki alt bölümde de sabitlenmesi gibi.

Bunun haricinde mevcut altbölümler haricinde hangi yeni altbölümlerin açılacağı konusunda kara almanın nasıl olabileceği hususunda bir fikrim yok, bu bölümlerde iştigal eden üyelere sorulabilir, yönetim selahiyetine bırakılabilir, anket açılabilir gibi çözümler var ancak bu konuda benim belirli bir bir fikrim yok.

• Bende katılıyorum;
    ayrıca dikkatimi çeken bir başka husus,konu sahibinin üslubu takdire şayan..
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
  • quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

son durum nedir
    Forumlar oluşturulacak hocam, bu hafta içi olacaktı normalde ama yetişmedi, dün malum deprem vs derken. Pzt den itibaren ilgileneceğim tekrar.

• Jeolog. kullanıcısına yanıt
    Beklemedeyiz ilginzie teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yeni açılacak olan bölümümüz kısa süre içerisinde hizmette olacak. @Jeolog. bu konuda çalışmalarını sürdürüyor. Halihazırda bölümümüzde birçok isim yönetici pozisyonunda. Onlara emekleri için teşekkür ediyorum. Lakin yeni açılacak bölümde yeni görevlendirmelere ihtiyaç duyduğumuz aşikar bir konudur.Bölümlerin yetkilileri de bunu destekleyecektir diye düşünüyorum.
    Öncelikle yeni haberleşme forumumuzun çatısı oluşturulduğunda ilk dönemlerde düzenleme, alt başlıklar üst başlıklar gibi konularda düzenlemeler gerekecektir. Devamındaki süreçte de güçlü bir forum istediğimiz için yeni yönetici arkadaşlarımızın olması bizlere hız katacaktır. Çünkü aşağıda bahsedeceğim isimler forumlarımızda uzun süredir aktif, alanlarında bilgili kimselerdir.
    @sis651 , @ö1f1 , @nitronos ve takdir görüldüğü taktirde forumdaki aktif olan tüm üyeler müsaitlik durumuna göre yönetici yapılabilir kanaatindeyim. Takdir görülürse bende görev alabilirim.
    Bizim amacımız rütbe vb. değil, tamamen oldukça düzenli, foruma örnek bir forum sayfası oluşturmak. Zaten bu yüzden bu başlığı düşünüp açtım. Yönetimden takdir gördük ve bölümümüz kısa sürede açılacak.
    Halihazırda ilgili bölümlerde yönetici olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum tekrar. Ancak onlarda eminim bahsettiğim isimlerin yöneticilik pozisyonuna uygun olduklarını dile getireceklerdir.
    Bizim buradaki mevcut yöneticiler açısından gördüğümüz sıkıntılı nokta yoktur. Sadece temellerini kendimizin attığı bu forumda liyakat sahibi olduğunu düşündüğümüz isimleri de yönetici olarak görmek istiyoruz. Elbette bu ifade şu anki yöneticilerin liyakatsiz olduğu anlamına gelmemektedir. Sadece bu isimlerin de yönetici olarak değerlendirilmesi kanaatindeyim.
    Forumdaki arkadaşlarımız da yönetici önereceklerdir, burada onların da düşüncelerini dinlemek isteyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-733E6E0F7 -- 30 Eylül 2019; 21:18:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• https://forum.donanimhaber.com/forumda-hizmet-veren-kurumsal-hesaplar-hakkinda--140204956

Bu konu özelinde, bahsi geçen bölümlerde adı geçip hizmet veren tüm firmalara mail atıp forumumuzda destek hesabı açmalarını isteyeceğiz. Örneğin @turknetdestek , @millenicom gibi diğerlerinin de destek hesabı olmasını istiyoruz. @turktelekomdestek , @turkcelldestek @vodafonedestek gibi. Bu hususta elbette siz değerli forum yöneticilerinin desteğine muhtacız. Kurumsal olarak bu firmalarla iletişime geçip forumumuzda destek hesabı açar mısınız diyebilmeliyiz diye düşünüyorum. Eminim hem üyeler hem de forum yönetimi kurumsal açıdan bu talebini ilettiğinde firmalar geri çevirmez diye düşünüyorum. Tabiki bu firmaları davet ettiğimizde, daha güçlü ve daha düzenli bir forum düzeni oluşturduğumuzu da gösterebilmeliyiz. Zaten bir üstteki mesajımda ben bunu vurgulamak istedim, yanlış anlaşılmasın yani o mesaj. Bu konularda desteğinizi isteyeceğiz kısacası. Bu firmalara kurumsal olarak sizler başvuru yaptığınız takdirde eminim kabul edeceklerdir. Ancak önce forumumuzu oluşturalım, düzenimizi sağlayalım. Bunun akabinde yine kafanızı şişiriyor olacağız/olacağım. Şaka tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-733E6E0F7 -- 1 Ekim 2019; 13:42:24 >

• Gelişme var mıdır ?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.