Şimdi Ara

H96 Pro Plus, max ve diğer S912 Box Kullanıcıları ve Yardımlaşma (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
893
Cevap
34
Favori
89.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet sadece film ve dizi belgesel vs de olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • h96 pro cihazımda kodi içinde gezinirken tv sinyal yok bilgisini verdi cihazda mavi ışık yanık kaldı kumadadan kapatmak istedim kapanmadı resetledim hiç bir değişiklik yok cihaz dondu kaldı ne yapabilirim bilgi verebilirmisiniz
  • terziib T kullanıcısına yanıt
    adaptor patlamış olabilir
  • Arkadaşlar,bende X96 MINI Android 7.1.2 Amlogic S905W box cihazı aldım.Yalnız Tivibu go uygulaması çalışmıyor.Sanırım sorun google lisansı ile ilgili. Bu sorunu nasıl aşabilirim vede Tivibu go uygulamasının son sürümünü ( eski sürümler çalışıyor) hangi cihazlar çalıştırıyor.
  • Agronur17 kullanıcısına yanıt
    Yardımlarınız için teşekkürler usb kablosu uzun diye olmuyormuş. Kabloyu kısaltınca cihazı gördü. S912 3.32 için en güzel yazılım hangisi hocam tv andorid olarak .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BoDuR

    Dostlar yaklaşık 1 haftadır gerek ''Android Tv Box Öneri'' konusunda,gereksse de dün itibariyle bu konu içeriğinde sık sık sizleri meşgul ettiğim ve kendimi yoğun bir stres altında hissettiğim H96 MAX ses sorunumuzu dün akşam itibariyle kökten çözmüş bulunmaktayız.

    Çözüm aşamalarında bana ön ayak ve destek olan,yaklaşık 1,5 saat bana zaman ayırıp hassasiyet gösteren dostuma da sonsuz teşekkürler.Çok ama çok memnun oldum kendisini tanıdığıma,ki umuyorum ki zamanla diğer arkadaşlarımız için de aynı temennilerde bulunabilelim.

    Önümüzdeki günlerde cihazlarıyla alakalı ses sorunu yaşayabilecek arkadaşlara nacizane önerimiz şu olacak ki;Kablo bağlantılarından ziyade Tv ve cihaz konfrigasyonuna odaklanın lütfen.Her türlü çıkartılabilir materyali denediğiniz halde sorununuz çözülmediyse eğer,konfrigasyona odaklanmanız şarttır.

    Dün akşam neredeyse hertürlü ihtimali deneyip eledikten sonra sorunun televizyonun kısıtlı ayar sisteminden kaynaklandığı sonucuna ulaştık.Nihayetinde şuan cihazımı LG LED tv ile kullanmaktayım.Sıfır problem,Best performans..

    İlerleyen zamanlarda H96 MAX deneyimlemeyi düşünen arkadaşlara kesin yanıtım,MUTLAKA ve MUTLAKA EVET olacaktır.

    Saygılar.

    Not: İlerleyen zaman zarfında, (cihaz ilk elime ulaştığında da belirttiğim üzere) mümkün olduğunca anlaşılabilir bir inceleme gerçkleştirip burada yayınlayacağım.

    Dostum bende hg6 max aldım. Yanlız ses yok , hdmi kabloyu değiştirdim ama halen ses alamadım. Samsung led tv de kullaniyorum . Cihaz arızalı mı yoksa yapmam gereken biseyler var mı. Yardımcı olursan sevinirim tskler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adaptör patlayınca cihaz üzerindeki ışıklar yaniyormu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokay27 G kullanıcısına yanıt
    Eski model Samsung marka televizyonun ses menüsünden kaynaklanıyor .

    Yeni bir panelde çalışır .
  • Sırf led tv değiştirmeyeyim diye zaten cihazı almıştım, Sorun çözemeyecez anladığım kadarıyla.
  • Farklı yazılımlar romlar denedinizmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://m.tr.aliexpress.com/s/item/32686594761.html Arkadaşlar bu fan ısınma derdine çare olur mu sizce? Yada başka bir fikri olan var mı:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    Aliexpress decooler'dan aldığım cihaz ilk aldığımda çalışıyordu. Bir hafta seyahate gittim geldim, cihaz çalışmadı. H96 logosu ve Mbox logosu çıkıyor, sonra anlık olarak alt menü çıkıyor ama dashboard'da uygulama ikonları gözükmeden sinyal kayboluyor.

    Adaptör ile ilgili olsa hiç açılmazdı herhalde. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu acaba ?

    Genelde elektronikte şansım yaver gider ama bu cihazlardan çekindim açıkçası. Herhalde bu ürünler iyice piyasa malı olmuş ve kalite pek iyi değil.

    H96 yerine, basitçe 4K video izlemek, üyelikli IPTV izlemek, Netflix izlemek, Android mobil screen mirroring yapmak vs. için önereceğiniz Türkiye garantili bir cihaz var mıdır ?
  • dreamer1981 D kullanıcısına yanıt
    Terrarium uygulama reklamlarını nasıl engelleyebiliriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, cihazı dün açıyordum, bugün açamıyorum, amperden kaynaklı bir sorun olabilir mi ? Kurtuluşu var mı ?
  • Siempré kullanıcısına yanıt
    Merhaba

    Adaptorunuz yanmis olabilir. Yeni bir adaptor alip deneyin.
  • serta2 kullanıcısına yanıt
    adaptörü değiştirdik, yine çalışmadı, chipset vs. gibi bir uzvunda bir sıkıntı meydane gelmiş olabilir mi akım yüzünden ? eğer geldiyse çöpe mi atacağız alalı 1 ay olmadı bile.
  • Siempré kullanıcısına yanıt
    cihazınız bricked olmuş olabilir. geçenlerde bir arkadaşın başına geldi. boot ekranına girmek istedikten sonra hiçbir şekilde cihaz açılmadı. biz de adaptörden vs sandık ama çözümü 2 ucu erkek usb kablo ile bilgisayardan bağlanıp, üzerindeki flash'ı silmek ve custom rom yüklemekle hallettik. şuan sorun yok, bir deneyin isterseniz
  • https://youtu.be/7WGB3DWpW7g





    beelink gt1 ultimate. almak isteyenler bir izlesin. cihazin sorunlu bir serisi var anladığım kadarıyla ve bana denk geldi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir şey soracağım. Adaptör yetersiz kalıyor diyen arkadaşlar var. İnternette de cihazın ısındığı söyleniyor. Elektrikten anlayan arkadaşlar öncelikli olarak şu soruma cevap alabilir miyim? kaliteli bir adaptör alırsak cihazın ısınma probleminin bir şekilde önüne geçebilir miyiz?
  • yüzüak Y kullanıcısına yanıt
    Açıkçası bende bilmiyorum beni pek rahatsız etmiyor....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.