Şimdi Ara

H96 Pro Plus, max ve diğer S912 Box Kullanıcıları ve Yardımlaşma (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
893
Cevap
34
Favori
89.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BoDuR B kullanıcısına yanıt
    Asagida belirttigim adaptoru kullaniyorum. Memnun kalirsin.

    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=129158889
  • Dostlar birşey sormak istiyorum.Malum benim de dün itibariyle adaptör ihtiyacım doğdu.Önerileriniz sürekli 5v3a doğrultusunda,fakat bugün televizyoncu ''2amper yeterli 3 amper fazla gelir'' yanıtını verdi.

    Dolayısıyla h96 max kullanıyorum.Sizin önerdiğiniz 5v3a adaptörlerden herhangi birisini alıp rahatlıkla kullanabilirim öyle değil mi?
  • BoDuR B kullanıcısına yanıt
    burada dikkat etmen 5v olması isterse 20a olsun farketmez cihaz ihtiyacı olan a yı kullanır yani 5v3a dememizin nedeni cihaz ağır yük altında 3a çekermi bilmiyoruz garanti olması açısından 3a aldık zararı yok faydası vardır 5v3a gönül rahatlığı ile alabilirsin.
  • evet arkadaşlar benim cihaz açılmıyor. mavi ışık yanıp sönüyor. umarım adaptör problemi çıkmıştır. 5v 2a bir adaptör var onu denesem mi die düşünüyorum.
  • iyi günler kısa süre önce banggood dan kampanya ile $48 a H96 pro Plus aldım. yaklaşık 1 hafta sonra cihazda herkeste oluşan arıza oldu ve sarj cihazı gitti. fakat yeni sarj cihazı almama rağmen cihaz açılmıyor. cihazda mavi ışık yanıyor fakat cihaz tepki vermiyor. cihazda ne olmuş olabilir veya nerede tamir ettirebilirim.

    Not: Banggood a durumu fotoğraf ve mail ile bildirdim.Kendileri çok özür diledi ve yeni bir cihaz yolluyorlar.
  • Demek ki, bu H96 pro ve max ta adaptör sorunu kronik sorun .

    İşlemcinin, ekran kartının yanma riski de var .

    Gt1 Ultimatede bu tür sorunlar yaşanmıyor .
  • Merhabalar. 2 haftadır H96 Pro+ kullanıcısıyım. Öncelikle adaptörüm daha gümlemeden tedbirimi alayım dedim ve Ataba marka 2.1 amperlik kaliteli bir adaptör alarak adaptör sorununu çözdüm. Öncelikle sormak istediğim iki şey var diğer kullanıcı arkadaşlara. Birincisi Aletin açılışında H96 yazısından sonra diğer kutucuklar gelene kadar ekranda karlama tarzı bir görüntü çıkıyor. Bu normal mi ve sizde de var mı? ikinci sorum ise kablolu bağlantıyı aleti her açtığımda tanımıyor. Modemi ve aleti yeniden başlatarak sorunu çözüyorum. Bunu yaşayan var mı? Çözümü var mı? İlginiz için şimdiden teşekkürler.
  • Herkese merhaba...
    Öncelikle 1 haftadır kullanıyorum h96 pro+'ı.
    Cihazın rootlu olup olmadığını anlamak için bir root checker uygulaması kurdum,rootlu olduğunu gösterdi ancak super uygulamasının olmadığını yazdı. Ben de cihaza supersu kurdum. Uygulamayı çalıştırılan sonra yeniden başlatma istedi. Ancak şu an mbox yazısında takılı kaldı. Ne yapabileceğimi söyleyen arkadaşa gerçekten minnettar kalacağım... :(
  • cm_strider C kullanıcısına yanıt
    Yan tarafta reset düğmesi olacak. Açılırken kürdan gibi bir şey ile basılı tutun recovery menüsü gelmesi lazım. Oradan wipe factory reset i seçin bir daha deneyin açmayı. Düzelir sanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanuque -- 31 Ekim 2017; 14:21:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslanuque A kullanıcısına yanıt
    Öyle denedim demin. Bir şey değişmedi. İki ucu standart usb kablosu bulup bilgisayara bağlayıp yeniden kuracağım ilk sayfadaki gibi...
  • Benim H96 Pro Plus'un adaptörü de arızalanmıştı. Satıcıya bildirdiğimde hemen yenisini gönderdi fakat o da çalışmadı. Bende farklı bir çözümü facebook sayfamızda paylaştım. H96 Pro Plusa custom rom kuran varsa detayları paylaşabilir mi?
  • Bu cihazlar hassas cihazlar . Adaptörün kalitesi kadar akım koruyucu kullanmak ta önemli.
  • Arkadaşlar bu üründen memnun musunuz.. Bende alacağım.. Adaptör sorununu yaşamamak için ne yapabiliriz..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mu5tafa
    Cihaz işi şans işi. X96 box aldım, 1 yıldır donanımsal en ufak bir sorun dahi yaşamadım. H96 Pro Plus aldım, hemen adaptör bozuldu. Yenisi geldi oda bozuldu. Daha doğrusu bozulmadı. Adaptörün içindeki elektronik parçalar kalitesiz olduğundan verdiği çıkış amper gücü yetersiz olup boxu çalıştıramıyor. Satıcıya bana çok kaliteli adaptörle birlikte gönder diye yazarsın. Şansına belki de hiç sorun yaşamazsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Agronur17

    evet arkadaşlar benim cihaz açılmıyor. mavi ışık yanıp sönüyor. umarım adaptör problemi çıkmıştır. 5v 2a bir adaptör var onu denesem mi die düşünüyorum.

    adaptörü değiştirin çalışır
  • kodi den seyirtürk ü izleyebilen var mı?
    veya alternatif olarak türk kanalarını veren uygulama?
  • monodoks
    Daha önceleri seyirturk androidde tüm modüllerle sorunsuz çalışırken, kodiden de ayarları yapılıp çalışıyordu. Şimdi kurarsanız kaynak hatası verecektir. Çünkü seyirturk'de artık birçok link ve modül çalışmamaktadır. Play storede ve geçmiş sayfalardaki mesajları okuyunca Türkçe kanalları içeren IPTV uygulamalarını bulacaksınız.
  • fenerli34 kullanıcısına yanıt
    beelinkin 2 a lık adaptörü ile çalıştırıyorum ama ısınma problemi yüzünden rahat kullanamıyorum. işlerim biraz yoğun onları halledeyim. ona göre bir custom kasa projem olacak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serta2

    Arkadaslar bugun cihazima yeni adaptor aldim. Almak isteyenlere yardimci olmak icin adaptorun resmini paylasiyorum.

    H96 Pro Plus, max  ve diğer S912 Box Kullanıcıları ve Yardımlaşma

    Adaptörü satın alabileceğim bir link rica edebilir miyim?Teşekkürler




  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.