Şimdi Ara

H1Z1 (2015) [ANA KONU] (221. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.240
Cevap
66
Favori
206.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben indirmedim. :)

GALATASA|RA|Y
  • Failed to install battleye service hatası alıyorum düzelmedi bir türlü, kontör paramı buna verdim ya çok pişmanım abv versin böyle işin
  • Arabayla ezerek birini öldürdüm ama başka birini öldüremedim nasıl iş bu ? Birde öldürdüğüm adamdan 526 tane ilk yardım kutusu çıktı. Nerede buldu bu kadar kutuyu. Çantasında bir sürüde eşya vardı adamın çantası dolmuyor sanki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Altarın Oğlu Tarkan

Arkadaslar tecrubeli yasi 20 üstü arkadaslarla oynayabilriz.

hocam 20 yaş üstü tanımına uyuyoruz ama tecrübe konusunda vasatım oyunu yeni aldım, ama 2 haftadır twitch'ten bu oyunu izliyorum yani kısmen acemi sayılırız

arkadaşlar h1z1 oynayanlar varsa steam'den ekleşelim yeni oynamaya başladım çözmek biraz zor oyunu belki yardımcı olacak bi arkadaş vardır

1881-193∞
  • Oyunda KASAP var mıydı

•••GalataSaray•••
    •••R-Y-Z•••

• Sonunda hilesiz potaya girebildim
    Nickimi değiştirip oraya Türklere mesaj vermek istedim gitti sıralama

Bu arada
    1453RyzzTR
    TwitchAxiRyzz
    RyzzTR
    1453Ryzz

Bunlar bana ait. Bugün 10 kişilik bi ekip geldi br de ve türklerdi Cranberry Polis karakolunun çatısından hepsini vurdum ve bana sövdüler eğer burdalarsa ben sizi daha önce reportladım.
    5 kişilik BR de 2 takım birleşmek filan bunlar ban sebebi . İnşallah Banlanırsınız.

•••GalataSaray•••
    •••R-Y-Z•••

• arkadaşlar sırt çantası bulamıyorum hiç illa kendimiz mi yapmamız gerekiyor?

yerde bir tane chest buldum. ama açamıyorum. başka bir yolu var mı açmanın içi malzeme kaynıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izkus35 -- 4 Ocak 2016; 4:53:00 >

benim sistemin özelikleri
    İşlemci Tipi : Intel Core i5 2.26 Ghz 2.26 GHz
    Ram : 4gb
    Ekran Kartı :Nvidia GeForce 310M 512mb

oyunu oynamam konusunda bir sorun yaşar mıyım sizce ?

ona göre oyunu almak istiyorum da. alıpta elimde patlamasın sonra.

mesela bence laptoptan o ambiyansi yasamak cok mümkün değil ekran küçük ve ses sistemi onemli oyunda gerilimi yaşatan en onemli etkenlerden biriside ses. görüntü her ne kadar çoğumuzun bilgisayarinda kassa bile full hd led buyuk bir ekranda oynamakla laptop ekraninda oynamak arasinda dağlar kadar fark var. son olarak bence oyunun tadi karanlik bir odada çıkıyor gece oynarken gerilimi daha çok hissediyoruz.

bahsettigim her sey pvp modu içindi battle Royale gerilimi o kadar hissettiremiyor ancak battle Royal modunun kendine özgü bir guzelligi mevcut.

oyunu almayi dusunen arkadaslara tavsiyelerim bunlar her ne kadar alpha olsa dahi bence oyun güzel ve o gerilimi yasatabiliyor harita büyük ve guzel bana göre oyunun tek sorunu su an hile.

Çünkü saatler süren emekleriniz bir hileci yuzunden yalan olabiliyor. oyun grup halinde oynandiginda eglenceli ancak bence maksimum 3 kisi oynanmali daha fazlasıda sıkıcı bir hale getirebiliyor.

• Zeddit serverina yeni basladik bir arkadasla gelecek olan +20 gelebilir
    Steam id. = Kyusti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BR 2 Person da çok fazla sıkıntı var. Kuzenle 4 oyun attık 2 sinde sadece adam akıllı iletişim kurabildik. Bir oyunda ben onu göremedim bir oyunda o beni. İşin kötüsü diğer kişilerde arabaların içinde bugda kalmış. Adam allah bilir nerde ama ben onları arabanın içinde öldürüyorum. Aynı şekilde bende öldüm, etrafta kimse yokken arabanın içinde hs yedim. Normal br moduna girsek aynı oyuna düşer miyiz ki ?

Dün yayıncının birini çıldırttım video bekliyorum , Adamı Hunting Riffle ile aldım son 5 te çıldırdı. Yere yatmış bandaj basıyordu

•••GalataSaray•••
    •••R-Y-Z•••

• Arkadaşlar bende ilginç bi sorun var ve hiçbiyerde çözümünü bulamadım.Laptopta wifi kullanırken oyuna bağlanabiliyorum ama wifi kapatıp kablolu internet ile bağlandığımda oyuna girmiyo ve g9 hatası veriyo.İlginç bi sorun gerçekten belki birinizin başına gelmiştir çözüm yolunu biliyodur. Ayrıca g9 error fixleri falan denedim çare olmadı.

Psn ID: timuti55
  • 3 kişi br girmek mümkün mü ? 2 ve 5 kişilik seçenekler var ama araları yok bunların

Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.