Şimdi Ara

H1Z1 (2015) [ANA KONU] (222. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.240
Cevap
66
Favori
206.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güncellemeden sonra oyunun ortasında oyundan atmaya başladı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Burak_Clk

Güncellemeden sonra oyunun ortasında oyundan atmaya başladı.

Aynen beni de attı şimdi

Arkadaşlar gerçekten gün içerisinde 3-4 defa düzenli battle royale girebileceğim arkadaş veya arkadaşlar arıyorum.(2v,5v için) oyundaki adım kafasizsinekler eyer sizde isterseniz ki ben çok istiyorum hep birlikte oynayalım.(özel mesajdan ulaşabilir veya cevaplaya bilirsiniz yorumu mu) şimdiden bol eğlenceler herkese.

Orijinalden alıntı: Burak_Clk

3 kişi br girmek mümkün mü ? 2 ve 5 kişilik seçenekler var ama araları yok bunların

Mümkün. 5 kişilik takımın 3ümü sizden alır, diğer 2 kişi random gelir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Dr.Ryzz

Arkadaşlar 15 kişi flan server arıyoruz. Essen de oynuyorduk ta ki bugüne kadar.
    Server da adam az çok kişi oynamıyor. Ve serverda güçlü olan bi kaç tayfa Türk olduğumuz için bize çalıştılar. Patlattılar.
    Türklerin yoğun olduğu bi server biliyorsanız söyleyin

Hocam 15 kişiyle tüm memlekete Base kurabilirsiniz niye kaçtınız adamlardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selami Şahin 1.6 ie -- 6 Ocak 2016; 11:37:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    İşlemci: AMD Ryzen7 5700X / Anakart: ASUS TUF B450 PLUS GAMING / Bellek: GSKILL 32GB (2x16GB) RipjawsV DDR4 3600MHz CL18 / Soğutucu: COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2 RGB / Ekran Kartı: MSI GEFORCE RTX 3060 Ti GAMING X TRIO 8GB 8GD6X 256Bit / SSD: XIOXIA 1TB Exceria G2 / Sabit Disk: Seagate 3.5" 1TB Barracuda / Güç Kaynağı: THERMALTAKE TOUGHPOWER GF 750W 80PLUS GOLD FULL MODÜLER / DVD Yazıcı: SAMSUNG SH-224DB/RSBS 24X ± DOUBLE LAYER / Kasa: EVEREST RAMPAGE STORM W5 Monitör: ASUS 27" VG279QL1A 1Ms 165Hz DP HDMI FullHD FreeSync/G-Sync IPS Klavye: Logitech G710 Mouse: A4 Tech Bloody V7MA Kulaklık: RAZER BLACKSHARK V2+USB SOUND CARD
  • https://www.youtube.com/watch?v=-JTxGYRgY78 bu videoda ne yapıyorda sürekli scrapt metal düşüyor :D

• engin pm atarmısın.
  • son 2 kişiyiz, bölge ormanda da değil nehrin tam ortası ama adam gazın içinde dakikalarca ölmedi. Gazın içinden sürekli el bombası attı ve 2 kişi oyunu bitirdik. Sonuç 0 hiçbir ödül alamadım. Nasıl iş bu ? Adam gazın içinde kalıyor ölmüyor

Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim
  • +25 yaş, karakteri düzgün, düzenli oynayabilecek (17:30 - 00:00 haftanın yedi günü) PVP oynayabilecek arkadaşlarımızı bekliyoruz. STEAM ID: Parasut ( LVL:32 )

- (7 KİŞİDEN OLUŞAN, BİR BUÇUK SENEDİR BERABER OYUN OYNAYAN, BİRBİRİNE SAYGILI, İLETİŞİMİ İYİ OLAN BİR GURUBUZ. BU GRUBU GENİŞLETMEK İSTİYORUZ... İLGİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER. (25 YAŞ ALTI ARKADAŞLAR MESAJIMIZLA İLGİLENMEZLERSE SEVİNİRİZ. HERKESE İYİ OYUNLAR) (((We are friendly, don't shoot)))
    - Base inşa etme ve base patlatma = İleri seviyede
    - Loot = İleri seviyede
    - Aim = İyi denilebilecek seviyede
    - Oyun içi iletişim = RazerComms
    - Oyun dışı iletişim = Whatsapp
    < Themaltake level10GTFull // Thermaltake TR2 800W // ASUS MAXIMUS FORMULA VII // intel i74790K // Thermaltake NIC C4 // G-skill Ripjaws 32gb 2133mhz // MSI GTX980ti 6gb 384 // Kingston HYPERX 3K 240gb // Seagate 1TB 7200 64 // Razer Deathadder 2013 // Razer Goliathus control S // Razer Blackwidow ultimate 2014 // Razer Kraken Pro // XBOX ONE Controller // BENQ 27'' RL2755HM 1ms e-sport // Logitech Z-506 Surround 5 1 >
  • Oyun içinde ben milleti duyuyorum fakat onlar beni duyamıyor. Ayarlardan yapılması gereken bir şey mi var?

İşlemci: AMD Ryzen7 5700X / Anakart: ASUS TUF B450 PLUS GAMING / Bellek: GSKILL 32GB (2x16GB) RipjawsV DDR4 3600MHz CL18 / Soğutucu: COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2 RGB / Ekran Kartı: MSI GEFORCE RTX 3060 Ti GAMING X TRIO 8GB 8GD6X 256Bit / SSD: XIOXIA 1TB Exceria G2 / Sabit Disk: Seagate 3.5" 1TB Barracuda / Güç Kaynağı: THERMALTAKE TOUGHPOWER GF 750W 80PLUS GOLD FULL MODÜLER / DVD Yazıcı: SAMSUNG SH-224DB/RSBS 24X ± DOUBLE LAYER / Kasa: EVEREST RAMPAGE STORM W5 Monitör: ASUS 27" VG279QL1A 1Ms 165Hz DP HDMI FullHD FreeSync/G-Sync IPS Klavye: Logitech G710 Mouse: A4 Tech Bloody V7MA Kulaklık: RAZER BLACKSHARK V2+USB SOUND CARD
  • KURSAD. kullanıcısına yanıt
    h ya da j ile açılıyor

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.