Şimdi Ara

H1Z1 (2015) [ANA KONU] (223. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.240
Cevap
66
Favori
206.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zalimahmet

Arkadaşlar bu oyun aim konusunda neden bu kadar zor bi oyun ? Yani görüntü hedef alırken yumuşak değil ..sanki atlaya atlaya gidiyor ..çok zor hedef almak ..hedefimi nasıl geliştirebilirim ?

KAc fps alıyorsun ?
    Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim
  • KURSAD. kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç bakmadım ama fps ile ilgili değil gibi bence.. ekran kartı gtx670 ve low da oynuyorum FPS yüksek olsun diye hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Valencia serverinde 5 arkadaş oynuyoruz Base yaptık, ATV kaptık bitane falan da biyerden sonra tekrara girdi insan gücümüz sınırlı olduğu için. Bu serverde oynayan başka bir Türk grup daha var ama tanışamadık bir türlü, duyan bilen var mı? Bu serverde başka oynayan var mı? Ya da gelin kanka şu serverde 20 kişi hep beraber oynayalım diyen var mı? Ne kadar kalabalık olursa o kadar zevkli olacak diye düşünüyorum açıkçası.
  • arkadaşlar elimde hockey mask var takas etmek istiyenler steamden ekliyebilir steam ıd :AAykut7

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!
  • çoğu zaman TPS
    pencereden felan bakarken, tps modu bazen zorlayabilir, bu gibi yerlerde FPS
    Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim
  • quote:

Hocam hiç bakmadım ama fps ile ilgili değil gibi bence.. ekran kartı gtx670 ve low da oynuyorum FPS yüksek olsun diye hocam

ben de hedef alırken senin sorunları yaşıyordum, hatta bunu da fps den dolayı diyordum ama sonra fraps açtım bigün baktım 70 fps geliyor. ee neden kasıyor gibi duruyor bu oyun dedim ve mantıklı bi açıklama bulamadım :)

GALATASA|RA|Y
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

ben de hedef alırken senin sorunları yaşıyordum, hatta bunu da fps den dolayı diyordum ama sonra fraps açtım bigün baktım 70 fps geliyor. ee neden kasıyor gibi duruyor bu oyun dedim ve mantıklı bi açıklama bulamadım :)

Hocam oyunda bu konuda optimizasyon sıkıntıları var bence..keşke ea, sony gibi firmalar üstlenseydi şu oyunu..yoksa oyunun tarzı çok özgün çok güzel
     H1Z1 (2015) [ANA KONU]

Orijinalden alıntı: BUR4K27

incelemelerin birisinde nvidia ekran kartım olmadığı için oyun açılmıyor yazmış eleman bu doğrumudur? hata giderildimi?
     H1Z1 (2015) [ANA KONU]

ben gtx 970 ile arkadaşım da r9 280x ile oyuna giriyor iki markada da sıkıntı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Modem: Huawei HG253
    VPN ile sorunsuz giriliyor.
    DNS ve güvenlik duvarı ayarlarını da denedim, modem güvenlik ayarlarını da denedim.
    Yardımcı olursanız sevinirim.

Birinci bug : Evlere çok rahat girilebiliyor. Bazılarına girilemiyor ama istenilen eve çoğunlukla giriliyor. Evler büyüdükçe girmesi daha kolay oluyor.. kapı pencere açmadan lap içindesin. Ama çıkmak için kule vs olması şart..Bazılarında kutular açılabiliyor bazılarında ise açılamıyor ama Evin odasının kapısı varsa ve kapalıysa şifre de konmuşsa onu açamıyorsun.

ikinci bug : Evlerin sahibi olabiliyorsun hatta ev sahibini çıkarıp tamamiyle evi üstüne alabiliyorsun Bunu kazara keşfettik . Şuana kadar 10 ev üstümüze aldık birinde araba vardı , Normal olarak birinci bug ile 30'a yakın eve girdik cıktık. İnsanların kutularındaki lootlara dokunmuyoruz hatta

Bu Yapılan bugların heleki evi üstüne alabilme olayı hakkında nasıl olduğunu ve çözümünü az çok kafa yorarak neden böyle bir bug'a dönüştüğünü teoride tespit ettik. Engellenebilir bir olay. Ama ilk bug'ı fixlemeleri inanılmaz derecede zor. Yani o bug'i düzeltmeleri için yeni bir sistem getirmeleri gerekiyor. Yani birçok şeyi etkileyecek bir durum olduğundan bir çok şey değişmesi lazım oyun içinde. Bu arada bunlar pve serverlarında denenmiştir.

Hile hurda olmadan bu şekilde haksız olarak bir kişinin veya bir grubun tüm emeklerini sadecce saniyeler içersinde alt üst edilebilir birisi. PVP modunda böyle birşeyi düşünemiyorum bile.. O yüzden aramızda pvp oynayan varsa eşyalarını evin içinde değil direk evin içindeki odasının şifreli kapalı kapısının içinde tutsun. Ve evlere gözcü kulesi gibi rahat kaçış sağlayacak yüksek şeyler inşa etmesin yani eve birisi girebiliyorsa çıkışı olmasın. Kötülük yapmak isteyen yere de droplar sorun değil aracı da patlatır ama en azından ona yaramaz..

Ayrıca soran olacaktır siz ne yaptınız o kadar evi üstünüze alıp, eve girip çıkıp diye, Birşey yapmadık sahiplerine teslim ettik araç olan evin aracını biraz kullanıp geri bırakıp onu da teslim ettik. yetki listesine isimlerini koyduk gene. Lakin bunları oturup kardeş şu şu şu buglar vardır diyebilceğimiz üst kişilerle nasıl irtibat kuracağımızı bilmiyoruz. Foruma falan da yazmak istemiyorum yazdığım anda ortalık karışacaktır büyük ihtimal. Nasıl olacak bilemedik açıkcası.
  • Uzman olan arkadaşlardan yardıma ihtiyacım var
    Oyunu kurduk ama daha hiç oynayamadık.
    Başlat dediğimizde
    [INFO] Blocked Loading of file : "C:\Windows System32\kernel32.dll".
    [INFO] Blocked Loading of file : "C:\Windows System32\apisetschema.dll".
    [INFO] Blocked Loading of file : "C:\Windows System32\KernelBase.dll".
    [INFO] Blocked Loading of file : "C:\Windows System32\rpcrt4.dll".
    [INFO] Blocked Loading of file : "C:\Windows System32\shell32.dll".

hatalarını alıyoruz ve oyun ekranı kapanıyor.

Lütfen birileri yardım etsin.
    Çocuğuma almıştım ama oynayamıyor.
    Asus 170A DDR4-I5 6600K -EVGA GTX 1070 FTW-Kingston HyperX Fury 2x8GB-Evga B2 750W-SAMSUNG EVO 850 250GB-WD 1TB BLUE-HYPER 212EVO-AERO 800
  • bayadır video koymuyordum. iyi seyirler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi So say we all -- 21 Ocak 2016; 16:35:59 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.