Şimdi Ara

h112v55w Ampül

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde h112v55w adlı bi ampül var
     h112v55w Ampül

Elektrikten pek anlamam ama çalışıp çalışmadıgını nasıl kontrol ederim

• Cam zarfın içindeki flamana bak kopma erime yoksa sağlamdır yada gövdedeki metal ile dipten çıkan uca 12 volt verip veya aynı uçları ölçü aleti ile kontrol edip iletim varsa sağlamdır diyebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet telin sağlam olup olmadığını gözünle görebilirsin..

yine de emin olmak için evde 12 voltu geçmeyen herhangi bir adaptöre bağlayıp test edebilirsin.. eski telefon şarj aletleri bile ampulün telini az-çok kızartacak güce sahiptir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam valla calıstıramadım anca elektrikciye götürdüm arkada denedi çalışıyo dedi ama nasıl çalıştırdıgını göstermedi eksisi artısı nerde dedim öyle olmuyo dedi anca 12V yüksek amperli bi adaptörle çalıştırırsın dedi
  • gövde eksi arkadan çıkan uç artıdır. Aslında istediğiniz uca istediğiniz polariteyi verin yada ac voltaj bile verebilirsiniz. Lamba güçlü olduğundan düşük güçlü adaptörle tam ışık veremez.
  • 12 voltta minumum 1 amper veren bir güç kaynağı bulun güç kaynağı çıkışlarından bir tanesini (artı eksi farketmez) gövdeye değdirin diğerinide dip kısmındaki soket fişine değdirin ampulun yanması lazım yanmıyorsa kesiktir çöpe atın gitsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    H7 ampul tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.