Şimdi Ara

H&M kaliteli mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir süredir giyim için mağaza arıyorum, tam istediğim tarzda ürünleri h&m'de buldum ama kalitesi nasıldır, kullanan var mı ?

• Ben artık hmden alıyorum gayet iyiler alabilirsin genelde diğerlerine göre %15 20 daha pahalıdır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 300 tl toplumu oluyor 2 sweat alsannhm den 300 zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değil. LC waikiki’nin yabancı menşeili olanı. Mağazanın kalitesini boyutundan anlarsın. Hiçbir kaliteli markanın büyükbaş çiftliği boyutunda mağazası olmaz. H&M sürümden kazanmaya çalışan bir marka.

• BerkKhan B kullanıcısına yanıt
    Bu açıdan hiç bakmamıştım aslında düşününce çok mantıklı.
  • H & M Kalitesiz ucuz ürün magazasidir. Ürünlerin genelini cocuk isci calistiran Banglades gibi ülkelerde üretir. Ben TR ye gittigimde H & M girmistim ve Avrupada ucuz kalitesiz mal satan bir Magaza olarak TR deki fiyatlari epey yüksek buldum. Kisaca TR de yasasam asla H & M den giyinmem, LC Waikiki ürünleri ondan cok daha kaliteli ve daha ucuz. Koton daki kot pantolonlarda cok iyi ciktilar. Avrupada bile H & M den alisveris yapmam.
  • premium quality etiketli ürünleri var, onlar yüksek kalite
    birinci sınıf pamuklu gömlek vesaire var
    onun dışındaki ürünler lcw ile aynı hatta lcw bi tık önde bence.
    defacto studio koleksiyonu da iyidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    H.K ne demek ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • t-shirtler mükemmel ve pahalı.
    gömlekler çöp
    kot pantalonlar çöp
    sweatler aşırı pahalı ama %100 pamuk. Kalitesi çok farketmiyo kotonda 70 civarına alırsın aynılarını.
  • iyidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoodie'lerimi hep ordan alırım bide parkaları güzel gerisi çöp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkKhan

Değil. LC waikiki’nin yabancı menşeili olanı. Mağazanın kalitesini boyutundan anlarsın. Hiçbir kaliteli markanın büyükbaş çiftliği boyutunda mağazası olmaz. H&M sürümden kazanmaya çalışan bir marka.
    Kalite konusuna katılıyorum ama hiç Gucci’nin vs. iki üç katlı mağazalarını görmedin sanırım?

• H&M tarzını,kalitesini beğeniyorum ama fiyat konusunda beni aştığı için genelde oradan alışveriş yapmıyorum. Nedense çok yüksek geldi bana. İndirime girmiş pull&bear,bershka'dan bakıyorum.
  • ZenciPriapus Z kullanıcısına yanıt
    Internetten su an baktim, gormemistim ne yalan soyleyeyim. Zara - H&M kadar buyuk gozukmuyorler ve cok yaygin koyulmus her sey gibi. Koskoca duvarda 10 canta var mesela.
  • LTB' ye bak. Fiyat performans olarak gayet iyi.

Polo
    Mavi

Bu ikisinden kaç.
  • değil kardeşim. giyime önem veren birisi olarak çok farklı markalar giymiş biri olarak söylüyorum. ürünler dandik, kesimler kötü. sweatshirtleri en fazla 50-60 lira eder. yazın kışlık ürünler, kışın yazlık ürünler almanı öneririm hm'den fiyatlar düşüyor. hm'in hiçbir sweatshirti 100-150 lira etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BadN0t

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    tmm bu iyilimi unutma

mont: moncler/northface
    spor ayakkap: valentino// louboutain
    baskılı tişört ve sweat: kenzo / balmain
    aksesuar: bvlgari
    kot pantul: dsquared2

kolay gelsin başkannn
  • Pantolonlarında eski kalite yok. Ben alışveriş yapmayı bıraktım oradan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.