Şimdi Ara

H.Hamzaoğlu : 'Transfer yapmayabiliriz'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün oynanan oyundan oldukça memnunmuş hoca. Ve taraftardan gelen olumlu tepkilerden sonra transferde acele etmeyeceklermiş, transfer olmasada olurmuş.

Podolski gibi düşeş biri çıkarsa olabilirmiş ancak.

Bence mevcut duruma bakınca akıllıca bir karar. Bu kadro ŞL'de Real Madrid ayarında takımlardan 2 maçta 3 puan alabilir, dün bunu açıkça gösterdi. Burak, Melo, Ched, Semih, Yasin dönecek bu takıma daha.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yönetim transfer yapamıyor. Bunun açıklamasını HH'ye yaptırıyorki tepkileri o toplasın.

Ulan şu yönetimin paraları cebe indirmeye başladığına inanacam yakında.
  • Sag beke hala adam almayacak mi bunlar.

• Bedavaya Maxi bedavaya Gignac bedevaya Mbia, Amrabat yada Bruma'dan birisi takımda kalsa bir tanede kanat oyuncusu alınsa bu takım cl gruplardan çıkar, Şampiyonluğunda açık ara favorisi olurdu....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağ bek şart oğlu şart
  • Bu açıklamanın kaynağı var mı ?! Çünkü RM maçından sonra transfer yapacağız dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Bu açıklamanın kaynağı var mı ?! Çünkü RM maçından sonra transfer yapacağız dedi

kaynak Bascavusun Esegi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fenerbahçe de şok transfer
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bascavusun Esegi
    Ve taraftardan gelen olumlu tepkilerden sonra transferde acele etmeyeceklermiş

hangi taraftar olumlu tepki vermiş lan ?

her 1 milyon gsliden 2 milyonu küfrediyor.
  • Sağbek ve Forvet alınması LAZIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM. Ötesi yok.

Hadi diyelim ki sağbek için Hamit düşünülür, ya da Carole'u oraya monte eder onada fitim ama Forvet olmazsa olmaz arkadaş.

Burak'a birşey olsa maçlara Umut'la çıkacağımızı düşündükçe tüylerim diken diken oluyor bir üşüme geliyor bu sıcakta.
  • kaynak ?
  • Ben haberlerde göremedim kaynak nerede.
  • Transferde acele etmeyeceklermiş
    Transferde acele etmeyeceklermiş
    Transferde acele etmeyeceklermiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

Yönetim transfer yapamıyor. Bunun açıklamasını HH'ye yaptırıyorki tepkileri o toplasın.

Ulan şu yönetimin paraları cebe indirmeye başladığına inanacam yakında.

Onlar o kadar beceriksiz ki paraları cebe indirmeyide beceremezler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu açan ya Denge Dengeoğlu ya da menajeri yoksa başka türlü böyle görmezden gelinmez taraftar.
  • mr.denge
     H.Hamzaoğlu : 'Transfer yapmayabiliriz'

• Açıklamayı neden yönetim yapmıyor? Yönetimin taraftarın karşısına çıkmaya cesareti yok mu da Hamza'ya açıklama yaptırıyorlar.

• Takimimizin her mevkisini dunya yildizlariyla doldursak sadece sag bekte sabri kalsa yine olmaz yine olmaz. Ne olursa olsun sabrinin yerine transfer lazim. Sabriyi gonderip alalade bir sag bek dahi alsak takim genel performansi en az %20 artar

• Bir Fenerbahçeli olarak şu yorumu yaparım.

Ben bir Galatasaraylı olsam dünkü maçı 5-0 yenilmek isterdim.Eger maç bir skorla bitse taraftar yönetime baskı yapacakdı transfer diye fakat maç 2-1 bitince yönetim "Bakın Real Madride karşı böyle oynuyoruz transfer yapmaya gerek yok" mesajını verdi.

Mesela sizin 20. Şampiyonluğunuz gibi eğer o sene biz şampiyon olsaydık Aziz Yıldırım bakın ben yaptım oldu diyecek ki ama şükür siz şampiyon oldunuz. (Tabi bu olaya çok üzüldüm ama Azizin havası gitti onada sevindim)

Bana sorucak olursanız bu skora üzülmeniz lazım.Zamanla bu dediğimi daha iyi anlayacaksınız

• Dün hazırlık maçıydı Cl de olsa Real 5-6 tane atardı iyi gözü boyandı taraftarın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.