Şimdi Ara

H.burada Günün Fırsatında Beko BKK-2510 EYM 89.90 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
97
Cevap
0
Favori
10.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Saçma!!
  • Bence ıyı, ben 6-7 ay once bu sıteden bu makınayı 140 tl civarına almıştım
  • bi alt modelini almayı düşünüyordum aynı fiyata. bu daha iyi oldu tabi. teşekkürler.
  • bu modeli kulanan varmı acaba kullanışlı mı?
  • Bir tane aldım bakalım. Haber için teşekkürler @Abstracte
  • inceledim fiyatı ve özellikleri makul gözüküyor .
    2 yaşındaki oğlum için eşim istiyordu bumakinayı
    lakin burayı TIKLAYIN inceleyince almaktan vazgeçtim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben 2 farkli ürün almıştım ikisinede geri verdim. Ekmek filan güzel yapıyor tabii en az 3 deneme yanılma yaptıktan sonra kıvamı vs tutturuyorsunuz. sonra gereksiz bi ürün oldugunun farkına vardım
    undu ,mayaydı, şeker şu kadar, tuz şu kadar vs bi saatten sonra çıldırma noktasına gelmeniz kaçınılmaz sonra ekmeği bakkaldan alıyorsunuz

ayrıca forumda konusu var inceleyin bence
  • bendede beko var iyi hoşta ekmeği 3 saatte yapıyor,un tuz maya falan derken...hesap yapalım 3 saatte cihaz 1.8kw elektrik tüketiyor un maya 50 kuruş de elektrikde 50 kuruş de 1tl maliyet var ve 3 saat bekliyorsunuz ekmek için can sıkıcı olmaya başlıyor,acayip gereksiz bir alet
  • hayır yanılıyorsunuz. ekmeği 3 saatte yapıyor ancak bunun sadece 1 saatinde pişirme yapıyor. o da 800w. diğer 2 saatin büyük bölümünde hamurun mayalanması için sadece bekliyor... yani toplamda 1000w. ancak harcıyordur. o da 0.20tl.ye gelir yaklaşık.. 2 kg. undan yaklaşık 5 ekmek çıkıyor, bir ekmek için 0.5 tl. maliyet. diğer malzemeler vs. en fazla 0.80 tl maliyeti var ekmeğin. ayrıca atladığınız önemli bir nokta. bu hesabını yaptığım ekmek 700gr.lık bir ekmek için maliyet. yani dışarda satılan ekmeğin 2 katı. bir ekmek yapınca bize rahat 2 gün yetiyor. yani dışardan 1.5tl.ye alınan ekmeği yarı fiyatına mal ediyorsunuz. her neyse aslında maliyet çok önemli değil bence.. çünkü sağlıklı ve içinde ne olduğunu bildiğiniz bir ekmek yapıyorsunuz. dışarda yapılan ekmeklerin bir çoğunda maliyeti azaltmak için yabancı maddeler kullanılabiliyor. ertesi güne kalan hazır ekmek sünger gibi oluyor.. ayrıca hiç doyurucu değil..
    kendi yaptığınız ekmeği tatmayan, farkını bilemez özetle.. bence kesinlikle değer. ilk başlarda uğraşması zor gelebilir ama alışınca zor olmuyor.

bu arada ben beko değil, sinbo 4705 kullanıyorum, memnunum çok şükür, tavsiye ederim. son olarak söke tam buğday unu ile yapılan ekmek gerçekten çok lezzetli oluyor. makinesi olanlara tavsiye ederim.

• Bu marka için demiyorum. Bence ekmek yapma makineleri genel olarak müthiş bir kolaylık. İçine kattığınız un, tuz v.b. katkıları belli bir süre sonra ezberliyorsunuz, sizin için bu işlemler bir zahmet olmaktan çıkıyor. Benim valide 66 yaşında, ilkokulu dışarıdan bitirmiş bir kadın. Bu makine onun olmazsa olmazlarından olmayı başardı. Geçtiğimiz günlerde eski makineyi alalı epey zaman oldu yakında bozulur diye bana yedek ekmek makinesi aldırdı. Nitekim öteki bozuldu ve yeniyi kullanmaya başladık. Sonuç olarak ekmek makinesi bekar erkeklerin takdir edebileceği bir kolaylık olmayabilir. Bir çoğumuz bu v.b. konularda tembeliz zaten. Ama anneler, eşler için hiç de öyle değil. Kullanmayı başaran herkesin memnuniyetini dile getirdiği bir ürün ekmek makinesi. Akşamdan süresini ayarlayıp sabah mis gibi ekmek kokusuyla uyanmanın hazzını yaşatabilecek bir başka bir cihaz yok. Ekmeğe ihtiyacınız olduğunda 3 saat beklemek istemiyorsunuz çözüm basit. Malzemeleri ekmeğe ihtiyacınız yok iken makineye atın, ihtiyacınız olduğunda ekmeğiniz hazır olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Eskici
    Bu marka için demiyorum. Bence ekmek yapma makineleri genel olarak müthiş bir kolaylık. İçine kattığınız un, tuz v.b. katkıları belli bir süre sonra ezberliyorsunuz, sizin için bu işlemler bir zahmet olmaktan çıkıyor. Benim valide 66 yaşında, ilkokulu dışarıdan bitirmiş bir kadın. Bu makine onun olmazsa olmazlarından olmayı başardı. Geçtiğimiz günlerde eski makineyi alalı epey zaman oldu yakında bozulur diye bana yedek ekmek makinesi aldırdı. Nitekim öteki bozuldu ve yeniyi kullanmaya başladık. Sonuç olarak ekmek makinesi bekar erkeklerin takdir edebileceği bir kolaylık olmayabilir. Bir çoğumuz bu v.b. konularda tembeliz zaten. Ama anneler, eşler için hiç de öyle değil. Kullanmayı başaran herkesin memnuniyetini dile getirdiği bir ürün ekmek makinesi. Akşamdan süresini ayarlayıp sabah mis gibi ekmek kokusuyla uyanmanın hazzını yaşatabilecek bir başka bir cihaz yok. Ekmeğe ihtiyacınız olduğunda 3 saat beklemek istemiyorsunuz çözüm basit. Malzemeleri ekmeğe ihtiyacınız yok iken makineye atın, ihtiyacınız olduğunda ekmeğiniz hazır olsun.

imza

• arkadaşlar bu ürünü geçen sene 100 tlye annneme almıştım. o günden beri kullanıyorum tam 4 boy ekmek yapabiliyorsunuz. annem için genellikle kepekli ekmek yapıyoruz. akşamdan koy malzemeleri sabah istediğin saatte hazır olsun. süper bişey. içine malzemeleri koymak 2dk alıyor. elektirik sarfiyatı yok denecek kadar az. bence kaçırmayın anneme aldık ama hala biz kullanıyoruz. onada şimdi sipariş verdim
  • Mesajları okurken şaştım kaldım
    Ben yıllardır eşimi ikna edemediğim için alamıyorum :(

Maliyet hesabı yapılmış.
    1TL pahalıya gelse ne olur
    3 saate yapıyormuş ne olur.

Valla akşamdan ver malzemeyi sabah 6:00'da mis gibi sıcacık ekmek neden bunu hesaplamıyorsunuz anlamadım.

Sabah işe giderken görüyorum.
    Fırın aracı ekmeği bakkal'ın büfe'nin önüne koymuş dükkan kapalı tabi kediler köpekler ekmek kasalarıın yanında cirit atıyor (her yerde olmasada rastlanan bir durum )

Fırında çalışan ustalar ve ortam ne kadar temiz.
    Nakliyesi hangi koşullarda yapılıyor
    Satan yer hangi koşullarda muhafaza ediyor
    Aldığınız ekmeği sizden önce kaç kişi elle kontrol edip gidip diğer ekmeği almış.
    v.s
    v.s
    Geçin bu işleri yahu
    Tertemiz ekmeğinizi yapın ve yeyin
    canınızmı çekti içine ceviz yada ne severseniz katın alın size çeşit çeşit ekmek

• @eranyumm a kesinlikle katiliyorum. Aynı şeyleri yazacaktim baktim cevap verilmiş :)

Parayla ekmeği alabilirsiniz ama içinde ne olduğunu bilmenin huzuru,zamlardan etkilenmemenin tadı bambaşka :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbarisk

Merhabalar,

Aynısı ve daha uygun kargo ucreti ile :-)

http://www.hizlial.com/mutfak/elektrikli-mutfak-aletleri/arcelik-k-2705-ekmek-yapma-makinesi-beko-bkk-2505-bread-maker_27.058.5050.0001.htm

aynısı olan o ürün değil yanlış vermişsin linki

aynısı bu arçelik ürünü gerçi 10tl fark var acele etmeye değermi beko için bilmiyorum

http://www.hizlial.com/mutfak/elektrikli-mutfak-aletleri/arcelik-k-2715-zaman-ve-program-ayarli-ekmek-yapma-makinesi-arcelik-k-2705_27.058.5050.0002.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihgh3 -- 10 Mart 2011; 11:17:02 >

• Katı meyve sıkacağını kullanmak ne kadar meşakatli ise, (temizliği vs) EYM kullanmak o kadar kolay.Ben bekarım ve devamlı kullanıyorum, dışarıdan ekmek almıyorum.Ekmeği hazırlamak için malzemeleri makineye koymak 5 dk bile almıyor.İstediğiniz saate kuruyorsunuz ve ekmek tam zamanında sıcacık oluyor.içine ne isterseniz onu koyuyorsunuz, içinde ne olduğunu biliyorsunuz.

Bulaşık olarak çok düşük kirliikte 3 parça ürün çıkıyor.Onları da temizlemesi 2--3 dk.yani bence pişirme 4-5 saat alıyor gibi bakmamak lazım.ben ya akşamdan kurup sabah alıyorum ekmeğimi, ya da akşamdan kurup sabah alıyorum.Benden aldığı zaman 8-10 dk, mis gibi ekmek kokusuyla uyanmak paha biçilemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pharheke -- 10 Mart 2011; 13:36:06 >
  • ya arkadaşlar bende alıcam da hanım çok büyük mutfakta yer yok diyor bunun boyutu nedir bilen varmı
  • @Hypericum yardımcı olabildiğime sevindim.

Bende buradaki arkadaşların sayesinde fırsatlardan haberdar olup birçok kez yararlandım.

Umarım bu konuda birbirimize desteğimizi esirgemeyiz.

Yorumlarını paylaşan arkadaşlara da teşekkürler.

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.