Şimdi Ara

H.burada Günün Fırsatında Beko BKK-2510 EYM 89.90 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
97
Cevap
0
Favori
10.881
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hypericum

Hepsiburada'da "bütün siparişlerimi aynı kargo ile gönder" gibi bir seçenek vardı ama onu şimdi bulamıyorum. Bunu işaretlemezseniz siparişinizdeki her bir kalem ürünü ayrı ayrı gönderiyorlar ve kargo parası da fazla oluyor. Ben geçenlerde işaretlemiştim ama sanırım her sipariş için tekrar işaretlemek gerekiyor çünkü bu ekmek yapma makinesi yanında verdiğim asetat kalemi ve zımba tellerini de ayrı ayrı göndermiş ileri zekalılar !

quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

Ben sipariş ve ödemeyi pazar günü yaptım, dün müşteri hizmetlerine ileti gönderdim, bugün aptallar siparişimdeki 7-8 TL'lik park ampulünü kargoya vermiş, ekmek yapma makinesi ise çıkışa hazır görünüyor. Ulan, madem bir gün bile geçmeden ürün gelecek neden bekletip ikisini bir vermiyorsunuz? Bana girip çıkan bir şey yok ama kargocunun taksit taksit gelmesi de hoşuma gitmiyor. Zaten adamlarla internet alışverişlerim sayesinden ahbap olduk, iki kuruşluk sipariş için de gelip gidilmez ki ya.

sipariş numarasına tıklayınca o şeçeneği görürsünüz
    ayrıca kargo parası parça parça da olunca değişmiyor. çünkü hepsini birden istiyorsanız bunu siparişi verdikten sonra belirtiyorsunuz dediğim bölümden
    ayrı ayrı da gelse kargo ücreti değişmez ancak hepsi birden gelsin aciliyeti yok derseniz sipariş numarasına tıklayıp "siparişimin hepsi aynı anda gelsin" gibi birşey var onun yanına tick koyuyorsunuz

• cumartesi günü siparişi verdim, hala tedarik sürecinde diyor.. 1-3 iş günü içerisinde kargoya veriliyor diye biliyorum. Yanlış mı biliyorum, hafta sonuna kadar ürünün elime gelmesini istiyorum, mesajda gönderdim umarım ilgilenirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihgh3

bugün geldi benim siparişte hemen denemeye koyuldum, nerdeyse pişti şimdi baya güzel oldu inşallah tadı da güzeldir mis gibi kokuyor sıcacık

benim ekmek iyi kabardı fln ama hamuru kek hamuru gibi oldu yav sizde durum nasıl bi tiyo fln alsak yapan arkadaşlardan acemiyiz malum
  • O seçeneği daha önce bir kere kullandım, siparişimde iki hafta geciken bir ürün yüzünden tüm ürünler iki hafta sonra geldi. Önceleri hiç kullanmıyorum ama ürünler de birlikte geliyordu. Şimdi ise birkaç saat arayla çıkışı verilen ürünler ayrı ayrı geliyor. Park ampulleri dün geldi, bugün de ekmek makinesini bekliyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: Hypericum

Hepsiburada'da "bütün siparişlerimi aynı kargo ile gönder" gibi bir seçenek vardı ama onu şimdi bulamıyorum. Bunu işaretlemezseniz siparişinizdeki her bir kalem ürünü ayrı ayrı gönderiyorlar ve kargo parası da fazla oluyor. Ben geçenlerde işaretlemiştim ama sanırım her sipariş için tekrar işaretlemek gerekiyor çünkü bu ekmek yapma makinesi yanında verdiğim asetat kalemi ve zımba tellerini de ayrı ayrı göndermiş ileri zekalılar !

quote:

Ben sipariş ve ödemeyi pazar günü yaptım, dün müşteri hizmetlerine ileti gönderdim, bugün aptallar siparişimdeki 7-8 TL'lik park ampulünü kargoya vermiş, ekmek yapma makinesi ise çıkışa hazır görünüyor. Ulan, madem bir gün bile geçmeden ürün gelecek neden bekletip ikisini bir vermiyorsunuz? Bana girip çıkan bir şey yok ama kargocunun taksit taksit gelmesi de hoşuma gitmiyor. Zaten adamlarla internet alışverişlerim sayesinden ahbap olduk, iki kuruşluk sipariş için de gelip gidilmez ki ya.

• Alet az önce geldi, düşündüğümden büyük. Temizliğini yaptıktan sonra sanırım yarın maya alıp ilk ekmeğimi pişireceğim ya da annem kek yapar belki.

Siparişinizde bulunan ürününüz/ürünleriniz hazır durumda olmadığından dolayı tedarik edilmesi beklenmekte ve ürününüz hakkında aciliyetiniz ilgili birime iletilmiştir.
    İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.
    Hz.Muhammed (SAV)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikail13

Arkadaşlar ben pazarlarda satılan Köy Ekmeği yapmak istiyorum. Bunun içinde ne var ki tadı mükemmel oluyor? Yaklaşık 1 Kg ve fiyatı 3 tl gibi bir şey..
    Yemek diye yenebilir. O kadar güzel..Ekmeğin rengi koyu.

evet ben de onu çok seviyorum ama o odun ateşinde pişiyor diye biliyorum. makinede biraz zor olur :(

Alet az önce geldi, düşündüğümden büyük. Temizliğini yaptıktan sonra sanırım yarın maya alıp ilk ekmeğimi pişireceğim ya da annem kek yapar belki.

hocam ne zaman verdiniz siparişi

Orijinalden alıntı: mikail13

Arkadaşlar ben pazarlarda satılan Köy Ekmeği yapmak istiyorum. Bunun içinde ne var ki tadı mükemmel oluyor? Yaklaşık 1 Kg ve fiyatı 3 tl gibi bir şey..
    Yemek diye yenebilir. O kadar güzel..Ekmeğin rengi koyu.

Ekşi maya ile hazırlanıyor ve taş fırında pişiyor. Makinede yapmak çok zor.

quote:

Orijinalden alıntı: aytactm

quote:

Alet az önce geldi, düşündüğümden büyük. Temizliğini yaptıktan sonra sanırım yarın maya alıp ilk ekmeğimi pişireceğim ya da annem kek yapar belki.

hocam ne zaman verdiniz siparişi

Pazar günü siparişi verdim ve ödemeyi yaptım. Pazartesi havale onaylanmadığı için müşteri hizmetlerine yazdım, sonraki gün kargoya verildi.

Ürünün ilk kuru çalıştırmasını yaptım, biraz dumanla birlikte ağır bir koku çıktı. Çıkan kokunun çoğu plastik kokusu ama hâlâ az da olsa koku var. Belki yeniden kuru ısıtabilirim. Alet fiyatına göre iyi gerçekten, şık da duruyor ama bağlantı noktaları ile malzeme kalitesi kesinlikle iyi değil. İnce bir teflon kaplamaya sahip, büyük kalıbın dibinde küçük kapak gibi bir parça var, perçin dleiğini kapatan. Onun üzerindeki teflon kalkmış. İade etmekle uğraşmak istemiyorum ama o şekilde kullanmak da sağlıklı olmayacaktır. Beko servisine götürmeyi düşünüyorum, çok büyük ihtimalle yenisini verirlrer.

Bu arada, ilk pişirmede kek yapmak istiyorum. Evde instant maya yok, bu nedenle kek kolay olacak ama hangi sıcaklıkta ne kadar pişmesi gerekli onu bilmiyorum ya da hangi program kullanılmalı. Bu konuda önerileriniz varsa, daha doğrusu tecrübeleriniz, paylaşmanızı rica edeceğim.

• ürünüm kargoya verilmiş, y.içi kargo cumartesi günleri teslimat yapıyor mu?

Bu arada indirim bitmiş, eski fiyata dönmüş, havale ile 158 lira olmuş, bir alt modelinde indirim yapmışlar bu sefer, o da 80 liraya inmiş.

Bir üst modeli 85 liraya almış oldum, iyi oldu. Haber veren arkadaşa teşekkürler
  • İkisi de aynı ürün. Fırsatı kaçırdım diye üzülenler varsa Arçelik sipariş edebilirler. Fiyatına göre iyi bir ürün ama bir daha alırsam daha kalitesini alırım kesinlikle. Dün kek yaptık, bugün de ekmek yapıyoruz ama hâlâ işlem devam ediyor. İkinci yoğurmaya geçti. Ekmeğim pişince fotoğrafını eklerim.

bu normal mi?
  • benim ürünümde bugün geldi, ilk ikili haznede ekmeğimi yaptım, şimdi de tekli haznede büyük boy köy ekmeği yapıyorum gece yarısı 1 gibi bitcek, içimdekinin heves olduğunu bilmesem, her gün yapar yerim bu ekmekten, ancak biliyorum ki 3-5 kullanımdan sonra, gidip bakkaldan ekmek almak daha kolayıma gelecek
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.