Şimdi Ara

Gyan ın şişirilmesi ve gereksiz haberleri sıktı artık. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
2.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar gyanın bitiriciliğine çok iyi diyemem ama guizadan kat be kat olduğu aşikar güçlü olduğunun herkes farkında zaten ama bu adamda bir de hız var bunu da göz ardı etmemek lazım fm oynayanlar bilirler adamın hız 17 acceleration 19 bu oyunda izlenilmeden bu kadar büyük özellikler yazılmıyor kimseye oyun diyeceksiniz ama ....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Firenze

    http://www.dailymotion.com/video/xdy8vr_asamoah-gyan_sport

    Bitiriciliği kötüymüşmüş.



    Ya bırak hocam bir kulp takmassalar rahat edemiyorlar . Adamı 25 yaşında alıyoruz köpek gibi savaşıyor top saklıyor arkasındaki oyunculara pozisyon sağlıyor yok gene layık olamıyor . Bitiricilik kötü diyorlar . Kaç kere karşı karşıya pozisyonunu izledin Gyan'ın diye sorarlar adama . 21 maç 13 gol atmış ki Fransa gibi stoper değil de Libero sistemiyle oynanan bir ligde . Getirecen gene İspanya Ligi'nde Getafe Zaragoza Mallorca Deportivo gibi takımların bi tanesinin forveti 34 maç 5 gol . Sonra söversiniz anca .


    Dipnot : Libero'yu bilmeyenler olabilir açıklayalım . Libero Fm 2010'daki "Sw" mevkiinde oynayan oyunculardır . Yani hemen kalecinin önünde olurlar . Oyun felan kurmazlar . Sadece defans yaparlar .




  • Şu "Gyan'ın bitiriciliği sıfır" safsatasını kim çıkardı bu forumda, çok merak ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

    Şu "Gyan'ın bitiriciliği sıfır" safsatasını kim çıkardı bu forumda, çok merak ediyorum.

    Menejerlik oynayanlardan biri, kim çıkaracak, FM'ye göre transfer onlara göre en iyisi herhalde. Sanki yatıp, kalkıp Rennes'in maçlarını izlemişler gibi yorumlar yapmıyorlar mı iyice zıvanadan çıkıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: çapari

    Guizada 17 milyon euro mehmet topuzda 16 milyon euro başarısız oldular basın paralarını konuşmuyor merak etmeyin. buda başarısız olursa parası konuşulmaz, basın da fenerli yazarlar kulüpten arabaları kapınca gene tabata aşagı tabata yukarı 8 milyon euro senaryosu konur rahat olun



    Güiza 14 Milyon euro

    Mehmet Topuz 7-10 arası bende tam bilmiyorum bedelini ama 10dan fazla değil..senin dediğin paralara gelmediler yani..gerçi siz 5.5'e alınan Stoch'ada 9 diyordunuz ilk gün
  • Dostlar aramızda anlama kıtlığı çekenler var.Kimse Gyan rezalet futbolcu,Bitiriciliği Rezalet,5 para etmez demiyor.

    Diyoruzki; Bu adam 16 M € etmez.Bu fiyatada alınacak bir sürü Santrafor var.Eğer bir sonuca bağlanamıyorsa başka hedeflere yönelmeliler.Transfer gerçekleşir derlerki basında dönen fiyatlar hikaye biz bu adamı 10 m € bilemedin 12 m € ya aldık.Kimse bir şey demez zaten.

    Geçen yıl Real Madrid ile başlayan Milyon € lar saçma durumu ve diğer takımlarında astronomik fiyatlara çıkarmaları futbolcularını herkesi bir anda Pazar uzmanı yaptı.2 yıl önceye kadar kaçınız 16 M € ya transfer edilen futbolcu gördünüz Türk takımlarına ?


    Dipnot : Bende Güiza nın kariyerinde attığı golleri gösteririm.Pek çoğunuz ağzı açık izler atılan golleri.Gel görki Türkiyede işlemedi bu sistem.
  • ne bu şimdi videodan oyuncu tahlili mi yapacağız?

    bakın 16. m euro diyor ya ne canavar adamlar ne paralara transfer olmuş bi açın okuyun. lucas barrios gibi aşmış, olayı bitirmiş komple bir santrafor geçen yıl 4.5 m. euro'ya dortmund'a geldi.

    gyan parlayınca hemen atladık. oltaya gelmeyelim beyler yine kazığa oturtacaklar ne zaman ders almayı düşüneceğiz yaşadıklarımızdan?
  • 16 milyon euro olduğunu nerden biliyorsunuz ben kesinlikle inanmıyorum o miktarı teklif ettiğimizi yönetim güiza'dan sonra böyle bir riske girmez. ayrıca gyan'ın bitiriciliği hiç de fena değil temiz ayakiçi var adamda.
  • 16 m etmez ama ne yapacaksın yönetimde akıl olsa dünya kupası öncesi alırdı.Bu yönetimin ben hiç bi zaman plalı programlı iş yaptığını görmedim.Akılsız başın cezasını cepler ödeyecek bu saatten sonra.Benim anlamadığım Gyan öyle bir tarif ediliyorki güizadan farksız.Güizadan 2-3 gömlek üstün futbolcu.Güizada ne yoksa Gyanda var.Video olayına gelirsek elbette videoya bakarak topçu alınmaz ama fikir verir.Bu adam bizim aradığımız golcü.Güizanın videoları hep boş kale goller.Güiza geldiğinde kimse memnun olmamıştı zaten.

    Tekrar ediyorum.16 m euro çok para.Ama liglerin başlamasına şurada 2 hafta kalmış.CL elemeleri başladı bile.Bu saatten sonra ucuz adam alırsın almasına da sonra başlık bombardımanı olur burada bu mu lan alacağınız forvet diye.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: quaking

    yetecek kadar

    Yani hiç görmedin .

    Arkadaşlar , Lütfen Gyan'ın Dünya Kupası haricinde doğru düzgün 5 maçını izlemeyenler gelip burada Bitiriciliği 0 felan demesinler .
  • bitiricilik 0 derken konuşulan rakamları baz alarak o sınıftaki topçularla karşılaştırmam sonucu öyle dedim. ben oyuncuyu biliyorum adamın oyun bilgisinin ve beraberinde bitiriciliğinini yeterli düzeyde olmadığını biliyorum. benim takıldığım nokta ederinin üstündeki konuşulan rakamlar. bir oyuncu ancak bu kadar pohpohlanır. ederi 8ken birden iki katına fırlamış adam. bu anlık değişimlerden korkacaksın arkadaş ben bunu bilir bunu söylerim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: quaking

    bitiricilik 0 derken konuşulan rakamları baz alarak o sınıftaki topçularla karşılaştırmam sonucu öyle dedim. ben oyuncuyu biliyorum adamın oyun bilgisinin ve beraberinde bitiriciliğinini yeterli düzeyde olmadığını biliyorum. benim takıldığım nokta ederinin üstündeki konuşulan rakamlar. bir oyuncu ancak bu kadar pohpohlanır. ederi 8ken birden iki katına fırlamış adam. bu anlık değişimlerden korkacaksın arkadaş ben bunu bilir bunu söylerim.




    Tabi ya 16'ya Torresi alacakken neden Gyanı alıyoruz anlamadım .

    Ha ayrıca 16 değil basın sallaması .
  • Keşke Roque Santa Cruz gelse.Bana göre Gyan'dan iyi olan tek alınabilecek futbolcudur.Ama yok işte yok gene geç kalındı.Dökecekler parayı alacaklar başka çare yok.
  • 10 yıldır fenerliyim işi gücü iyi futbolcu alıp öldürmek:D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muhammed.12devadam

    10 yıldır fenerliyim işi gücü iyi futbolcu alıp öldürmek:D


    vay be internet yaşı epey düşmüş.ben senin yaşındayken sokaktan eve gelmezdim yazın.akşam saklambaç oynardık arkadaşlarla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muhammed.12devadam

    10 yıldır fenerliyim işi gücü iyi futbolcu alıp öldürmek:D


     Gyan ın şişirilmesi ve gereksiz haberleri sıktı artık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: John Coffey


    quote:

    Orijinalden alıntı: muhammed.12devadam

    10 yıldır fenerliyim işi gücü iyi futbolcu alıp öldürmek:D


    vay be internet yaşı epey düşmüş.ben senin yaşındayken sokaktan eve gelmezdim yazın.akşam saklambaç oynardık arkadaşlarla.

    Hakikaten yaw, yaşlanıyor muyuz ne?
  • fm de profili çok kötü
  • doğrudur abi ben de 2 yıl önce öyleydim siz yaşlanmadınız teknoloji:D
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.