Şimdi Ara

Güzel ve zeki insanlar kutsaldır bana göre

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çünkü beceriksiz doğanın elinden çıkan nadir güzelliklerdendir bu insanlar. tap deseler taparım

benim gibi aşağılık ve çirkin birinden üstünlerdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerkanHur -- 1 Şubat 2018; 15:3:42 >

• Doğru.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman bana tapman gerekicek aslanım
  • üsluba bak. imzasına anime listem yazmış yaşı max 15

abilerine yol ver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerkanHur -- 1 Şubat 2018; 15:6:6 >
  • SerkanHur kullanıcısına yanıt
  • serkan tmde 10-15 bine girmek yüksek zeka gerektirmiyor. zengin olmak için de zekadan çok kurnazlık ön planda.

burada saçma sapan konuşacağına 2 soru çöz belki bir halta yarar.
  • Sanmam, muhtemelen kendinden iyileri aşağılık kompleklerine girip saldırarak tatmin etmeye çalışırsın, ezikler öyle yapar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Hayat Bana Göre Değil
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cidden bazıları çok zeki oluyor özeniyorum. Ve güzel ya da yakışıklı oluyorlar... Hayata 10-0 geriden başlamışım
  • hacı para toplayıp sana estetik yaptıralım.önce komple kafayı yenileriz sonra vücut ondan sonra da dalgada estetik yaptırırız. yeni rocco sen olursun bro. dvdlerini imzalayıp bize ücretsiz dağıtırsın ödeşmiş oluruz.
  • em2018 E kullanıcısına yanıt
    sağ ol hoacm düşüncen bile yeter ama sınavdan sonra aranızdan ayrılmayı düşünüyorum
    saçmalama. ilerde maddi durumun düzelir,estetik ucuz bro yaptırırsın düzeltirsin takımları morali bozma.
  • em2018 E kullanıcısına yanıt
    o kadar bekleyemem
    Bence sınavdan iyi bir sonuç alacaksın.
  • ne olursa olsun sonuç aynı olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerkanHur

ne olursa olsun sonuç aynı olacak

İyi alsan bile mi yani?
  • Sadece sanslilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzellik görecelidir sen kendini çirkin görme sebebin millete bakıp özenmendir
  • 1300 yıllarda yaşıyor olsaydın tapacağın insanlarla 2000'li yıllarda yaşıyor olup taptığın insanlar arasında güzellik anlayışı olarak bi uçurum fark olacaktı, şunu demek istiyorum güzellik anlayışımız sabit değil göreceli ve değişken bir şey, böylesine değişken/kırılgan bi durum için tapma kararı alman ne kadar akılcı, senin gibi "aşağılık" ve "çirkin" bi insan başka bi zaman diliminde tapılan bi insan olabilir belki yanlış bi çevrede değerlendiriliyorsundur. Bence doğa olması gerektiği gibi davranıyor ancak bizim gibi duygusal canlılar objektif bir şekilde onu yorumlayamıyor belli ki senin aksine doğanın "güzellik/çirkinlik" diye bir algısı yok, doğada bizim için çirkin sayılıp da neslini devam ettirmeyen bir hayvan göremiyorum, bu şekil değerlendirmeleri biz icat ettik ve yıllar boyunca da şekillendirdik iyice oturdu kişiliklerimizde. Tüm insanlık suratına bakılmayacak kadar gudubet olsa ne değişirdi bilim de mi ilerleyemezdik, günlük hayatımız zindana mı dönerdi, şu an yapıp da o zaman yapamayacağımız bir şey olur muydu

tabi tüm bunlar fakir/çirkin avuntusu gibi görünebilir ancak avuntu için yazmadım ve belki konunun ana fikrinden biraz sapmış olabilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• sıçarım çarkına
  • evet
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.