Şimdi Ara

fiziksel olarak güzel olan insanlara iyi davranmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fiziksel olarak güzel insanlar normalde daha iyi olmuyorlar ama onlara daha iyi davranıldığı için kişilikleri daha olumlu yönde gelişiyor ve daha başarılı oluyorlar(mış). bu fenomen yüzünden güzel insanlar hayatta daha mutlu, dışa dönük, çevresinden saygı ve sevgi gören bireyler haline gelirken fiziksel olarak daha çirkin kişiler hırslı, etrafıyla daha kavgalı yetişiyor ve suça daha eğilimli oluyorlar. suçlular arasında dar alınlı olmak, dudakların burna daha yakın olması gibi ortak fiziksel özellikler bile ortaya çıkıyor. o yüzden bebek yüzlü katillere daha çok şaşırıyoruz. bunların arasında korelasyon mı var
    neden sonuç ilişkisi mi var yoksa bu olay bir kısır döngüye mi girmiş durumda tam kestiremiyorum açıkçası.
    bu konuda yapılmış pek çok araştırma, yayınlanmış makaleler var. zamanında bu konunun genişçe işlendiği bir ders almıştım ama makaleleri bulmaya üşendim şimdi. ailelerin sevimli çocuklara daha çok ilgi göstermesi, öğretmenlerin sınıflarındaki şirin çocuklara daha iyi davranmasından başlıyor ve hayatında güzel insanların çirkinlere göre daha çok maaş almasına kadar gidebiliyor bu saçmalık.

• Bence temel faktör aile ortamı.Fiziksel yönden iyi olanlar nasıl olsa yolunu bulacaklar ama çirkinlerin durumu aileye bağlı.Aile eğer sevgi doluysa büyük ihtimal o da kendisiyle barışık olacak ama anne ve baba birbirinden nefret ediyorsa ve çocuğu pek sallamıyorlarsa muhtemelen senin dediğin duruma düşecek.Çirkin olup da iyi yerlere gelen ve kendisiyle barışık olanlar her zaman vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: incir reçelşi

Bence temel faktör aile ortamı.Fiziksel yönden iyi olanlar nasıl olsa yolunu bulacaklar ama çirkinlerin durumu aileye bağlı.Aile eğer sevgi doluysa büyük ihtimal o da kendisiyle barışık olacak ama anne ve baba birbirinden nefret ediyorsa ve çocuğu pek sallamıyorlarsa muhtemelen senin dediğin duruma düşecek.Çirkin olup da iyi yerlere gelen ve kendisiyle barışık olanlar her zaman vardır.

Tabiki,mutlaka öyle kişiler de vardır
  • Yazdıydım bişiler ben de o başlığa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşin aslı insanoğlu mükemmel varlığı yaratmaya çalışıyor bilinçsizce ve bu yüzden de yalnızca en güzellerin, en iyilerin hayatta kalmasını istiyor farkında olmadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeroEM9

Yazdıydım bişiler ben de o başlığa

Ben de ekşide gördüm bir yazardan alıntıladım benim düşündüklerimin aynısını yazmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mars the Bringer of War

İşin aslı insanoğlu mükemmel varlığı yaratmaya çalışıyor bilinçsizce ve bu yüzden de yalnızca en güzellerin, en iyilerin hayatta kalmasını istiyor farkında olmadan.

Fiziksel güzelliğe göre değer biçilmesi gerçekten büyük bir davranış sorunu. Karşındakini önce insan olarak görmek gerek. Bu bilinç insanlarda ne zaman kazanılır bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Hayat Bana Göre Değil
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yazıda haklılık payı var tabi, ama şu da var insan biraz kendine giyimine kuşamına baksa aradakl farkı kapatabilir, yani duruma karşı bir bilinç sahibi birey bunu olumluya çevirmek için uğraşmıyorsa fiziksel koşullar bahaneden öteye gitmez gibime geliyor, sınıflandırmak zor şimdi ama bazen bakıyorsunuz insanlar çok marjinal giyim saç vs tarzıyla kendine has bir tarz yapmış oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackBurnBronn

Yazıda haklılık payı var tabi, ama şu da var insan biraz kendine giyimine kuşamına baksa aradakl farkı kapatabilir, yani duruma karşı bir bilinç sahibi birey bunu olumluya çevirmek için uğraşmıyorsa fiziksel koşullar bahaneden öteye gitmez gibime geliyor, sınıflandırmak zor şimdi ama bazen bakıyorsunuz insanlar çok marjinal giyim saç vs tarzıyla kendine has bir tarz yapmış oluyor

Doğru millet aç karnını doyurdu da tarz ve iyi giyinmek kaldı ha?Hem niye Toplumun direttiği gibi iyi giyinmek zorundalar?Ya da neden iyi giyinsinler sen ve senin gibilere beğenilmek için mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sovyet Maymunu

quote:

Orijinalden alıntı: BlackBurnBronn

Yazıda haklılık payı var tabi, ama şu da var insan biraz kendine giyimine kuşamına baksa aradakl farkı kapatabilir, yani duruma karşı bir bilinç sahibi birey bunu olumluya çevirmek için uğraşmıyorsa fiziksel koşullar bahaneden öteye gitmez gibime geliyor, sınıflandırmak zor şimdi ama bazen bakıyorsunuz insanlar çok marjinal giyim saç vs tarzıyla kendine has bir tarz yapmış oluyor

Doğru millet aç karnını doyurdu da tarz ve iyi giyinmek kaldı ha?Hem niye Toplumun direttiği gibi iyi giyinmek zorundalar?Ya da neden iyi giyinsinler sen ve senin gibilere beğenilmek için mi?

arkadaşım konuyu nerden nereye çekiyorsun, maddiyat bu işin her aşamasında var, ama cincon tiplerin 300liralık kot veya bin liralık deri mont ceketinden bahsetmiyorum tarz derken, daha ekonomik şeylerle de bunlar ayarlanabilir, insanın azıcık kendine bakması lazım, bir ortamda insanı çekici kılacak şeyler lazım, bunları havadan sudan bedavaya beklemiyeceksin, bir de özellikle marjinal kelimesini kullandım ki toplum baskısının dışında bireyleri tanımladım ama o kısmı atlamışsın sanırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.