Bildirim
güvercin mi balık mı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ARKADAŞLAR EN AZINDAN HOBY LE İLGİLİ BİR FORUM ADRESİ BİLEN VARSA -
Balik derim.Bende bi akvaryum almayı düşünüyorum geçenlerde Eminönü nde gördüm çok güzel bi akvaryum ama alamadım -
bence kedi besle hatta dişi olsun
benim kedim ki sıdıka saka olur kendileri anneler gününde yavru doğurmuştu
anneme daha iyi bi hediye hatırlamıyorum
çok mutluyduk çook
ben dayı kızkardeşim teyze annem büyükanne babamda moruklamış dede oldu(babam kediye gıcıktı)
perişan, yumuk, korsan, bücür sizi çok özledim -
ASLAN. -
güvercinin bakmı zor.tüyüydü pisliğiydi uğraşılmaz. al bi akvaryum. at içine 4-5 tane japon veya lepistes bak keyfine. -
balık al kardeş güvercinin pisligiyle ugrasılmaz -
daha önce balık besledim ama güvercinde çok uğraş dediğiniz gibi de değişik bir hobi istiyorum ne bileyim uğraş olsun stresi atam için ama görenlerde beğensin bu uğraşı
-
Hocam al bi akvaryum deli gibi döşe içini. -
Bence tropikal akvaryum ile uğraş
Harbi deniz balığı besle
canını sıkarlarsa da yersin -
o zaman eve bi zürafa fln al bahçede beslersin -
Güvercin için balkon ya da teras lazım, ama pisliği çekilmez, komşular filan da laf der, o açıdan balık daha iyi ama balığa da öyle bakıyorsun, okşama gibi bir imkan yok -
köpek besleyemem kedi kesinlikle olmaz akvaryum güzelde çooook zevkli değil güvercin iyi gibi ama ne kadar bilmiyorum yok mu değişik fikri olan -
Muhabbet kuşu da fena olmaz. -
tavşan veya hamster al -
Arkadasta pirana var super biseler kalan yemek artıkalrını atarsın akvaryuma... -
yok abi eskidi artık onunda modası bişi bulmak gerek ama ne -
bizim muhabbet kuşu var ama çok bağırıyor hayvan oğlu hayvan...bir gün kafasına çekici indireceğim...ama zevkli olur muhabbet kuşu...bir kaç kelime de konuşuyor. uğraşırım konuştururum dersen bence de muhabbet kuşu al... -
yok abi onunyanında onu konuşturacağız derken biz mahvoluruz
papağan derler ya -
kelebek(orj)
Benzer içerikler
- eternal sunshine of the spotless mind
- antibiyotik suda eritilerek içilir mi
- yavuz sultan selim"in şah ismail"e yazdığı şiir
- police gözlük kaliteli mi
- sin 45 kaçtır
- çay bardağı emojisi
- 5g nedir zararları
- ets2 türkiye haritası
- huawei boykot mu
- penis nakli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X