Şimdi Ara

güvercin mi balık mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben kendime yeni bir hoby arıyorum ama kendime özgü bişey bulamadım diyorumki güvercin mi beşlesem yada büyük bir akvaryum balıkyardım ederseniz veya aklınıza gelen değğişik bir hoby varsa yazarsanız sevinirim

• ARKADAŞLAR EN AZINDAN HOBY LE İLGİLİ BİR FORUM ADRESİ BİLEN VARSA
  • Balik derim.Bende bi akvaryum almayı düşünüyorum geçenlerde Eminönü nde gördüm çok güzel bi akvaryum ama alamadım
  • bence kedi besle hatta dişi olsun
    benim kedim ki sıdıka saka olur kendileri anneler gününde yavru doğurmuştu
    anneme daha iyi bi hediye hatırlamıyorum
    çok mutluyduk çook
    ben dayı kızkardeşim teyze annem büyükanne babamda moruklamış dede oldu(babam kediye gıcıktı )
    perişan, yumuk, korsan, bücür sizi çok özledim
  • ASLAN.
  • güvercinin bakmı zor.tüyüydü pisliğiydi uğraşılmaz. al bi akvaryum. at içine 4-5 tane japon veya lepistes bak keyfine.
  • balık al kardeş güvercinin pisligiyle ugrasılmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Japon balığı mı Betta mı ?
    15 yıl önce açıldı
    Ton Balığı Bozuk mu?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • daha önce balık besledim ama güvercinde çok uğraş dediğiniz gibi de değişik bir hobi istiyorum ne bileyim uğraş olsun stresi atam için ama görenlerde beğensin bu uğraşı

• Hocam al bi akvaryum deli gibi döşe içini.
  • Bence tropikal akvaryum ile uğraş
    Harbi deniz balığı besle

canını sıkarlarsa da yersin
  • o zaman eve bi zürafa fln al bahçede beslersin
  • Güvercin için balkon ya da teras lazım, ama pisliği çekilmez, komşular filan da laf der, o açıdan balık daha iyi ama balığa da öyle bakıyorsun, okşama gibi bir imkan yok
  • köpek besleyemem kedi kesinlikle olmaz akvaryum güzelde çooook zevkli değil güvercin iyi gibi ama ne kadar bilmiyorum yok mu değişik fikri olan
  • Muhabbet kuşu da fena olmaz.
  • tavşan veya hamster al
  • Arkadasta pirana var super biseler kalan yemek artıkalrını atarsın akvaryuma...
  • yok abi eskidi artık onunda modası bişi bulmak gerek ama ne
  • bizim muhabbet kuşu var ama çok bağırıyor hayvan oğlu hayvan...bir gün kafasına çekici indireceğim...ama zevkli olur muhabbet kuşu...bir kaç kelime de konuşuyor. uğraşırım konuştururum dersen bence de muhabbet kuşu al...
  • yok abi onunyanında onu konuşturacağız derken biz mahvoluruz
    papağan derler ya
  • kelebek(orj)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.