Şimdi Ara

#Güvenlik Yazılımlarının Güncel Kampanyaları# (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.096
Cevap
10
Favori
102.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BrooklynZU

Rica ederim.
    Evet netice itibari ile yeterli korumayı sağlamış olursunuz bu programlar ile.Zaten bankacılık işlemleri için zemana antilogger fazlası ile sizi korur.

hocam zemana 64-bit desteklemiyor mu?
  • Zemana da 64 bit desteği yok.Bunu da zemana şöyle açıklıyor.

Soru: AntiLogger neden 64 Bit’lik işletim sistemlerde çalışmıyor?
    Cevap: AntiLogger Microsoft 64 bitlik sistemlerde çalışmamaktadır. Çünkü AntiLogger gerçek zamanlı koruma mantığı ile çalışmaktadır ve gerçek zamanlı koruma yapabilmek için Windows çekirdekte, bazı değişiklikler yapmak zorundadır. Ancak, Windows 64 bit’li sistemlerde çekirdekte işlem yapılmasına izin vermemektedir. Bu nedenlerden dolayı AntiLogger 64 bit'li sistemlerde çalışmamaktadır.
  • Brooklynzu win 7 x64 işletim sistemi kurdum.Bu sisteme sadece spyware terminat0r kursam güvenlik yönünden işe yarar mı? Yada win7 x64 uyumlu bir güvenlik yazılımı önerebilirmisin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minerwa20 -- 12 Eylül 2009; 20:22:57 >
  • Hayır.Spyware terminator aktif olarak antivirüslerin yanına kullanılabilecek yazılımdır ama tek başına yeterli olmaz.İçerisinde clamwin var ancak veritabanı ve zararlı tanımlaması iyi değil.O yüzden yanına bir antivirüs kurmalısınız.
  • Brooklynzu belki görmemişsindir diyerek win7 x64 (final sürümü ) sisteme önerebileceğin bir güvenlik yazılımı var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minerwa20 -- 12 Eylül 2009; 20:39:38 >
  • Avira antivir ve Comodo Firewall işinizi görecektir.Spyware terminator ü aktif kullacacaksanız zaten gayet iyi bir koruma sağlamış olursunuz bu üçlü ile.(Bu yazılımlar belki 32bit çalışabilir.64 bit win 7 ile ilgili bir bilgim yok malesef.Takip etmiyorum çünkü hiç kullanmadım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 12 Eylül 2009; 21:32:09 >
  • Üstad BrooklynZu,
    Avast ın yeni sürümünde (4.8.1351) Free olanında yerleşik antispyware taraması da eklenmiş görünüyor.Eskiden yoktu diye biliyorum.Sitesinde de şöyle bir ibare var: ''West Coast Lab's Checkmark işlemi tarafından sertifikalı avast!, korumanızı tam anlamıyla gerçekleştirebilmek için tam yerleşik anti-spyware uyumuna sahiptir.''

Bu durumda antispyware yazılımı kullanmasak da oluyor mu?
    Ben şu anda Avast Free + A-Squared Free + Comodo FW + Avira 8. sürüm web guard (pasif) olarak bulunuyor.Ancak Avira yı kaldırmayı düşünüyorum.Çünkü kasıyor.Denemek için 9. sürümü yükledim ama iyice zorlandı bilgisayarım ve 8 e geri döndüm.Son 15-20 gündür bilgisayarıma hiç casus yazılım bulaşmadı.Yoksa Avast mı engelliyor diye düşünmüyor da değilim?..

• Avast ta zaten spyware koruması mevcuttu.4.7 sürümünde de vardı ancak yazılmamıştı.4.8 de ayrı modül olarak eklendi.Aynı şekilde rootkit te o şekilde oldu.
    Avira yı tarama amaçlı kullanın bence.Aktif mi bilmiyorum ama aktif olarak Avast sevginizi bildiğimden Avast işinizi görür düşüncesindeyim.Avira ile de keyfi olarak tarama yaparsınız.Bankacılık işlemleri yapıyorsanız Avast ın yanına Zemana da kurarsanız zannediyorum sorun yaşamazsınız ve güzel bir korumaya sahip olursunuz.Zemana Antilogger hem logger koruması yapar hem de HIPS görevi görür.Gerçi Comodo nun Defense+ ı açıksa çok ta gerek yok.Boşuna yük bindirmeyin ama Defense+ kapatılıp onun yerine zemana olabilir.Yani demek istediğim;
    Aktif;
    Avast,Comodo(defense+ kapalı),Zemana

Pasif:A-Squared ve isteğe bağlı olarak Avira.İsterseniz silebilirsiniz.A-Squared,Avast ın açıklarını temizleyebilecek kapasitede.Avast ın içindeki antispyware yetersizdir.Hatta hiçbir antivirüsün içindeki antispyware yeterli değildir(VIPRE hariç çünkü Counterspy ile birlikte geliyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 13 Eylül 2009; 1:50:37 >

• Brooklynzu teşekkür ederim bilgiler için.Bende döndüm dolaştım Avg internet security 1 aylık deneme sürümünde karar kıldım bu bir ay içerisinde başka bi yazılım daha bulurum heralde.
  • Üstad BrooklynZU,
    Öncelikle gece vakti yazdığım soruya ''JET'' hızıyla cevap yazmışsınız.Çok teşekkür ederim.
    Evet dediğiniz gibi,Avast ı seviyorum.Fakat Avast'ın antispyware modüllü olduğundan haberim yoktu.Yeni öğrendim...

Şu anda Avast (aktif),Comodo (Defense+kapalı), A-Squared Free ve yanına Zemana yı kurdum.Deneme amaçlı kullanıp memnun kalırsam Zemana yı satın alacağım.12.-TL gibi bir fiyata inmiş yıllık.
    Avira yı da pasif olarak kullanıp arada bir tarama yaptırıyorum.Avast ın taraması uzun sürüyor.Avira hızlı tarıyor.Ayrıca;banka işlemleri için statik IP ve şifre cihazı yeterli değil mi?
    Statik IP tanımlaması olunca yalnız o bilgisayardan işlem yapılabiliyor diye biliyorum..
    Gerçek zamanlı bir antispyware önerebilir misiniz? Bir ara Spy Sweeper ın kampanyaları oluyordu.Artık onlarda olmuyor...
    Teşekkürler..

• zamana 64 bit destekli degil ise malesef kullanamam acaba iobit 64 bit destekli mi?yani işimi gorur mu?
  • @Bugeorya
    Rica ederim.
    Banka işlemleri için şifre cihazı da olur elbette.Ama çok daha kuvvetli koruma ve içinizin rahatlığı için önerdim.Zemana cidden çok titiz ve başarılı keylogger ve screenlogger konusunda.Yani alışveriş yaparken kafanızda hiçbir tereddüt olmaz.Yine de tercih sizindir.Gerçek zamanlı antispy a gerek yok ancak illaki öneri isterseniz Spyware terminator yeterlidir ve ücretsiz.Statik ip olsa bile yine de tedbir alınmalı.Şifre peşinde koşanlarda türlü numaralar var.Ben şahsen bankacılık işlemlerinde titiz olurdum kullansaydım.Bir tek ondan korkarım

@magicool
    Designed for Windows® 7, Vista™, XP and 2000 (32bit and 64bit)

Evet gerçek zamanlı koruması mevcut ve başarılı bir yazılım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 13 Eylül 2009; 22:19:46 >
  • aviradan key alamıyorum... sorun benden mi kaynaklanıyor acaba
  • Kadir Has olanlar geç gelebilir kampanya tarihi geçti demesine rağmen geliyor
    https://license.avira.com/en/promotion-hylm9fbv7chaxs8zbl83 Bu security Suite lisansı çalışıyor olması lazım.
  • Promotion Campaign - Inexisting Campaign
    This URL does not exist. You can buy the Avira product here:

????

edit:

ben maili sallayıp alıyordum... şimdi mecbur kendi mailimi giridm kampanya bitti demesine karşılık maile geldi

tşk..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 14 Eylül 2009; 9:34:24 >
  • arkadaşlar bu 3 aylık süre lisansı alır almaz başlıyormu.. daha sonra kullansam bi problem olurmu ne kadar süresi var acaba..
  • Alır almaz başlar süresi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ

arkadaşlar bu 3 aylık süre lisansı alır almaz başlıyormu.. daha sonra kullansam bi problem olurmu ne kadar süresi var acaba..

nortonu daha önce 1 ay kadar kullandım. indirdiğim kurulum dosyası bilgisayarda kayıtlıydı.geçen gün yeniden kurdu. tekrar 90 gün verdi.
  • Norton için verdiğim kampanyalarda 90 gün süresi her zaman geçerlidir.Setup a gömülü geliyor.Kayıtları temizlerseniz veya formattan sonra kurarsanız yine 90 günlük süreniz olur.Avira da böyle birşey söz konusu değil malesef.Çünkü anahtar olarak alıyorsunuz kampanyayı.Gömülü gelmiyor.
  • Norton Internet Security 2010 90 Günlük Yasal Kullanım ilk sayfaya eklenmiştir.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.