Şimdi Ara

#Güvenlik Yazılımlarının Güncel Kampanyaları# (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.096
Cevap
10
Favori
102.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BrooklynZU

Aslında Avira yeni sürümünde bunu düzeltmişti.Yani kendini koruma özelliği artırılmıştı ama tam olmamış demek ki veya ayarlarınızda eksiklik var.Varsayılan ayarlarda rootkit koruması kapalı.Bu yüzden etkilenmiş olabilir..Aslında bazı virüsler var ki hangi program olursa olsun kapanır.CA genelde kapatmaz kendini ama veritabanı da iyi değil koruması da.Norton u kapatan bir rootkit vardı ben denediğimde adını unuttum şimdi.Sanal makinede denemiştim.Kaspersky nin yüklenmesini engelleyen ve kapatanlar da var.Yani hangi programı yüklerseniz yükleyin elbet bunlardan bir tanesine yenik düşecektir.Avast bu konuda çok iyi aslında.Yani herhangi bir tehditle kendini kapama oranı diğer tanınmış programlara göre daha iyi düzeyde.Ama silmede istenilen yerde değil.5 sürümü yakın zamanda geliyor.Sanırım adından çok söz ettirecek.4.8 ile bile bu kadar başarı elde ettiyse sezgisel taraması eklenmiş yeni arayüzlü Avast çok konuşulur.Sevmeyeni çok biliyorum ama ben seviyorum.

bu sinirle avirayı kaldırım mcAfee kurdum ilk sayfadaki 90 günlük olanını makinayı kasmıyor ama koruması nasıl bilmiyorum kullanıp görecez zamanla, McAfee SiteAdvisör var bunda hem googlede hemde normal sitelerde sitenin durumunu gösteriyor.

bana bulaşan virüs bir web sitesine yüklenmiş

web sitesi sahibi telefon etti sorun var diye bende siteye girer girmez virüs benim makinaya bulaştı. virüsü web sayfasından attım ama bizim makinayıda tekrardan yedekten yüklemek güncellemek epey zaman aldı uğraştırdı.

• Mamutu ve A-Squared kampanyaları sanırım bitmis. Sitelerinde 1 aylık kampanyalar gözüküyor. Yanılıyormuyum?
  • Evet bugün bitmiş.Kodu kabul etmiyor.Bunun yerine ThreatFire kullanabilirsiniz.O da etkili bir yazılımdır.Hatta başabaş diyebilirim.
  • A-Squared'in kampanyası nasıl gözümden kaçmış ya. Çok üzüldüm vallahi. 1 yıllık lisansım vardı uzatırdım ne güzel.
  • 2-4 ay arasında yeni kampanya düşüyor.Eğer unutmazsam hatırlatırım.Şimdilik elindeki ile idare etmelisin.
  • Kaspersky Internet Security 2009 2 aylık kullanım ilk mesaja eklenmiştir.

Zemana AntiLogger 90 Günlük Kullanım ilk mesaja eklenmiştir.
  • Güzel kampanyalar için teşekkürler AVIRA gerçekten çok başarılı
  • avira kullanıyordum ve anlayamadığım bir şekilde bilgisayarımın sıcaklığı hep yüksekti. avirayı silip nortonu yüklediğimde bu sorunun düzelmiş olduğunu gördüm. konuyu açan ve katkıda bulunan arkadaşlara teşekkür ederim, çok faydalı bir konu olmuş.
  • hocam ellerine sağlık
  • avira free güncellemiyor arkadaşlar 2 aylık kasperskyyi kuruyorum ben de.Peki format attık diyelim tekrar 2 ay kullanım hakkımız oluyor mu kasperskyde
  • Merhabalar Arkadaşlar;

Güncelliğini bir-kaç yıldır kaybetmeyen güzel ve gerekli bir başlık.
    Açanın ellerine sağlık..

Dünyada ilk olan, ücretsize yakın bir kampanyayı ilave etmek istiyorum.
    Vipre Antivirus+Antispyware, $49.95 fiyatındaki tek lisans ile sınırsız kullanıcı (Home Site Licence) uyguluyor..
    Farklı bir teknoloji ile üretilmiş olan Vipre' nin en büyük özelliği, bilgisayar kaynaklarını (scan esnasında bile)hissedilmeyecek oranda kullanıyor olması.
  • Avira AntiVir Premium kampanyası bitmiş sanırsam lisans istendiği zaman This URL is doesn't not exist. felan diyor.
  • Hayır bitmedi.Öyle hata verebilir ama mail adresinize geliyor key.
  • çok güzel olmuş imzanızda gördüm
  • merhaba arkadaşlar oncelikle konu sahibi arkadaşa eline saglık diyorum ve teşekkur ediyorum.şimdi soruma gelirsem ben windows 7 ultimate 64 bit kuracagım fakat hangi kombinasyonu kurmamı onerirsiniz?bilgisayarı cok yormamalı internet hızını yavaşlatmamlı ve en azılı virus,trojen ve keylogger lardan korumalı cunku bilgisayarda bankacılık işlemleri ve online alışveriş yapılacak ayrıca torrrent ve benzer karanlık sakıncalı işlere girilecektir bunun için su üçlüyü düşündüm:

avira free+comodo firewall+spybot

yukarıda yazdıgım şartlar göz onune alındıgında bu uclu yeterli ve beklentileri karşılayacak durumda mı?sizin onerebileceginiz başka ve daha iyi bir kombinasyon var mı?

cevaplayan herkese şimdiden teşekkurler....

• Aktif olarak imzamdaki kombinasyonu kullanabilirsiniz.Onun dışında pasif tarama için de spybot veya a-squared free kurarsanız iyi olur ve yeterlidir.Eğer dolandırıcılıktan daha fazla korunmak isterseniz bitdefender ın phishing tool u var Internet Explorer ve Firefox a entegre olarak çalışıyor.Onu da kurabilirsiniz.Avira kuracaksanız da webguard ı kapatın çünkü yavaşlamaya sebebiyet verebilir.Genelde dosya indirirken olur bu.Aslında yavaşlatmaz.Taramasını yapar o sırada ve dosya iniyordur ama yüzde olarak ilerlemez.Ön tarama bittiğinide indirme başlamış gibi gözükür ve %80-90 larda download bitmiş olur çünkü önceden indirmiştir bir kısmını ama siz görmezsiniz.Sanırım anlatabildim.Surf yaparken çok belli olmaz ama download yaparken yavaşlamış gibi görünür.

@fatguncom
    Direkt kurulum hali ile verilirse olur mesela Norton un 3 aylık kullanım hakları gibi.OEM olarak geliyor onlar.Ama serial şeklinde ise serial isteği bulunduğunuz günden itibaren süre işler.Format atsanızda serial süresi kısalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 11 Eylül 2009; 0:02:26 >

• quote:

Aktif olarak imzamdaki kombinasyonu kullanabilirsiniz.Onun dışında pasif tarama için de spybot veya a-squared free kurarsanız iyi olur ve yeterlidir.Eğer dolandırıcılıktan daha fazla korunmak isterseniz bitdefender ın phishing tool u var Internet Explorer ve Firefox a entegre olarak çalışıyor.Onu da kurabilirsiniz.Avira kuracaksanız da webguard ı kapatın çünkü yavaşlamaya sebebiyet verebilir.Genelde dosya indirirken olur bu.Aslında yavaşlatmaz.Taramasını yapar o sırada ve dosya iniyordur ama yüzde olarak ilerlemez.Ön tarama bittiğinide indirme başlamış gibi gözükür ve %80-90 larda download bitmiş olur çünkü önceden indirmiştir bir kısmını ama siz görmezsiniz.Sanırım anlatabildim.Surf yaparken çok belli olmaz ama download yaparken yavaşlamış gibi görünür.

@fatguncom
    Direkt kurulum hali ile verilirse olur mesela Norton un 3 aylık kullanım hakları gibi.OEM olarak geliyor onlar.Ama serial şeklinde ise serial isteği bulunduğunuz günden itibaren süre işler.Format atsanızda serial süresi kısalır.

zaten avira free kullanacagım için webguard yok sanırım zaten prem.sürümün de tek farkı bu bildigim kadarıyla Iobit Security 360 bu programı ilk mesajda goremedim ben mi gözden kaçırdım birde bu program free mi?

şimdi ozaman dörtleme yapıyoruz ve avira free+comodo firewall+Iobit Security 360+spybot peki bunların yanına ayrı olarak aviranın antirootkit aracını kurmaya gerek var mı?veya ayrı olarak bir anti keyloger kurmaya?

tekrar teşekkurler.

• Iobit i eklemeyi unutmuşum.Beta daydı final çıktıktan sonra aklıma gelmemiş.Ayrıca evet ücretsiz.
    Avira Free nin tek eksiği evet webguard.Avira yı kurarken tüm modülleri kurun.Rootkit açık kalsın.Iobit ile çakışma olmaz veya Comodo ile.Keylogger kurmaya gerek yok avira o konuda yeterince işini yapıyor yok daha rahat olmak isterim derseniz ilk mesajda zemana var.Çok güçlü ve etkilidir aynı zamanda HIPS benzeri görev üstlenir.Tavsiye ederim.Onu kurarsanız Iobit i es geçin kurmayın.

http://www.teakolik.com/kampanya-90-gunluk-antilogger-zemana-hediye/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 11 Eylül 2009; 7:55:27 >

• quote:

Iobit i eklemeyi unutmuşum.Beta daydı final çıktıktan sonra aklıma gelmemiş.Ayrıca evet ücretsiz.
    Avira Free nin tek eksiği evet webguard.Avira yı kurarken tüm modülleri kurun.Rootkit açık kalsın.Iobit ile çakışma olmaz veya Comodo ile.Keylogger kurmaya gerek yok avira o konuda yeterince işini yapıyor yok daha rahat olmak isterim derseniz ilk mesajda zemana var.Çok güçlü ve etkilidir aynı zamanda HIPS benzeri görev üstlenir.Tavsiye ederim.Onu kurarsanız Iobit i es geçin kurmayın.

http://www.teakolik.com/kampanya-90-gunluk-antilogger-zemana-hediye/

bu durumda:avira free+comodo firewall+zamana+pasif olarak spybot bu mudur son durum?bu urunler birlikte rahatsız bir kasma oluşturmaz degil mi?zaten 1 gb ram var bunu 3 veya 4 gb çıkaracagımsorun olmaz degil mi bu şekilde...

normalde deneme sürümü program cok zorumlu kalmadıkca kullanmam cunku sonrasında keyle falan ugraşmak benim için sıkıcı bir durum olur ama bu sefer 3 aylık oldugu için Iobit yerine 3 aylık surumu kullanacagım.gercekten ugraşıp bizlere yardımcı oldugunuz için kendi adıma cok teşşkur ederim.

• Rica ederim.
    Evet netice itibari ile yeterli korumayı sağlamış olursunuz bu programlar ile.Zaten bankacılık işlemleri için zemana antilogger fazlası ile sizi korur.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.