Şimdi Ara

#Güvenlik Yazılımlarının Güncel Kampanyaları# (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.096
Cevap
10
Favori
102.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Veritabanına eklememiş olabilir.Bu tip durumlarda antimalware tarzı programlar daha etkili olur(antispyware,antitrojan...vs)
  • KIS 2009 USB stick'teki bir trojanı tamir edemedi ve silemedi. Neden kaynaklanıyor olabilir.
    Bir de KIS 2009'da "aman şu ayarın mutlaka şöyle olsun" diyebileceğiniz bir ayar var mı? Ben geldiği ayarlarla kullanıyorum hala.
  • A-Squared Anti-Malware 1 Yıllık Yasal Lisans Kampanyası ilk sayfaya eklenmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrooklynZU

A-Squared Anti-Malware 1 Yıllık Yasal Lisans Kampanyası ilk sayfaya eklenmiştir.

Bu kampanya iyi oldu teşekkürler...
  • bitince tekrar alabiliyor muyuz key dosyalarını yasal olarak

avirada oluyor da diğerleri ne alemde ?
  • Kampanya devam ederse farklı mailler ile alabilirsiniz ama Avira haricinde uzun süreli kampanya yapan pek firma yok malesef.A-Squared 3-4 ayda 1 kere yapar.
  • A-Squared Anti-Malware 1 Yıllık Yasal Lisans Kampanyası
    Kodu nasıl kullanıcaz acaba ?
    Verdiğiniz kodu girdiğimde şu hatayı alıyorum
    The code you entered is not valid, has expired or has already been converted.
  • Kampanya bitmiş olabilir.1-2 kişi daha uygulayamazsa linki kaldıracağım.
  • " kam-nef-max-558" Kodu aynen " ler dahil yazmıştım kabul etmişti yapamayanlar bir de öyle denesin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Revenge*

" kam-nef-max-558" Kodu aynen " ler dahil yazmıştım kabul etmişti yapamayanlar bir de öyle denesin...

Çok teşekkür ederim
    Bu şekilde oldu
  • yapamayanlar birde büyle denesin konuyu acan arkadastan alıntı yaparak

A-Squared Anti-Malware 1 Yıllık Yasal Lisans Kampanyası

1. Create an account at the website.(Websitesinden hesap oluşturun)http://www.emsisoft.com/en/software/antimalware/

2. Login to your e-mail and get the password to your account.(mail adresinize girip şifrenizi alın)
    sifre ve pass mail adresinize gelecek

3. Login athttp://www.emsisoft.com/ (Bu sitede login olun)
    linke tıklayın veya buradan

http://cc.emsisoft.com/en/

4. Go to Manage Licenses and use code "space+kam-nef-max-558"

karşınıza çıkan ekranda get license by coupon code yazan yere tıklayın sağda üstee ve 3 sırada

coupon-code: yazan yere "kam-nef-max-558" bunu yazıp convert'e tıklayın. '' isaretleri ile veya bunu kopyala yapıstırın

sonra ana sayfadan programı indirin kurulum sırasında tekrar kullanıcı adı ve pass girin login olun
    next tıkladıkdan sonra 1 ay ve 1 yıl lık lisans lardan 1 ni secin ok leyin

bu kadar

saygılar

• tesekkurler daha once yapamamistim, niye bilmiyorum ama bu sekilde yapinca oldu..

quote:

Orijinalden alıntı: yd33

yapamayanlar birde büyle denesin konuyu acan arkadastan alıntı yaparak

• ben tesekkür ederim yardımcı oldu ise

asıl bende bu konuları paylasıma sunan
    BrooklynZU arkadasımıza tesekkür ederim

saygılar
    yusuf demir
  • @yd33
    Rica ederim

Online Armor 3.5 Ücretsiz Lisans Kampanyası eklenmiştir arkadaşlar.Kaçırmayın!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 12 Ağustos 2009; 0:37:52 >
  • paylaşım için teşekkürler
  • Nedense uzun zamandır Kaspersky'nin kampanyaları olmuyor.
  • aynen bende daha önce yapamadım idi
    bu sekilde oldu
    gecende denedim aynı sekilde olmamıştı

quote:

Orijinalden alıntı: Silluine

tesekkurler daha once yapamamistim, niye bilmiyorum ama bu sekilde yapinca oldu..

quote:

Orijinalden alıntı: yd33

yapamayanlar birde büyle denesin konuyu acan arkadastan alıntı yaparak

• arkadaşlar geçen gün mailime gelen bir word belgesi eklentisini açmak zorunda kaldım ve virüs bulaştı öyle bir virüski avira premiumu anında kapadı. (halbukikoruma şifresi koymuştum).

neyse dedim aldırmadım bilg. yeniden yedekten yükledim.
    dün akşam bir web sayfasına (bir şirkete web sayfası yapmıştım)birileri tarafından virüs bulaştırılmış web sayfasından virüsü temizlemek için girdiğimde bir baktımki virüs programı yine kapnamış hemde hiç bir uyarı vermeden.

sözde avira çok övülen bir virüs programı ancak ne uyarı veriyor nede siliyor hatta bu tip virüsler bulaştığında kendisini kapatıyor (yada virüs kapatıyor) uzun süredir kullanıyorum ancak bu tip olaylarla karşılaştıkça kaspresky ve nortonu arar oldum.

bilgisayarı kasmayacak virüs ulaştığında haber verecek hatta bulaştırmadan silecek bir virüs programı arıyorum.

önerilerinizi bekliyorum

• Aslında Avira yeni sürümünde bunu düzeltmişti.Yani kendini koruma özelliği artırılmıştı ama tam olmamış demek ki veya ayarlarınızda eksiklik var.Varsayılan ayarlarda rootkit koruması kapalı.Bu yüzden etkilenmiş olabilir..Aslında bazı virüsler var ki hangi program olursa olsun kapanır.CA genelde kapatmaz kendini ama veritabanı da iyi değil koruması da.Norton u kapatan bir rootkit vardı ben denediğimde adını unuttum şimdi.Sanal makinede denemiştim.Kaspersky nin yüklenmesini engelleyen ve kapatanlar da var.Yani hangi programı yüklerseniz yükleyin elbet bunlardan bir tanesine yenik düşecektir.Avast bu konuda çok iyi aslında.Yani herhangi bir tehditle kendini kapama oranı diğer tanınmış programlara göre daha iyi düzeyde.Ama silmede istenilen yerde değil.5 sürümü yakın zamanda geliyor.Sanırım adından çok söz ettirecek.4.8 ile bile bu kadar başarı elde ettiyse sezgisel taraması eklenmiş yeni arayüzlü Avast çok konuşulur.Sevmeyeni çok biliyorum ama ben seviyorum.

• Mamutu Malware Blocker 1 Yıllık Yasal Lisans Kampanyası ilk mesaja eklenmiştir.

Belki bilmeyen vardır.Bu bir HIPS yazılımıdır anlık koruma sağlar.A-Squared i üreten emsisoftware ürünüdür.A-Squared kampanyasından faydalananların kurmasına gerek yoktur aynı anlık korumaya sahiptir.A-Squared kampanyasını kaçıranlar kullanabilirler.

Backdoor related behavior
    Spyware related behavior
    HiJacker related behavior
    Worm related behavior
    Dialer related behavior
    Keylogger related behavior
    Trojan Downloader related behavior
    Injection of code into other programs
    Manipulation of programs (patching)
    Invisible installations of software
    Invisible Rootkit processes
    Installation of services and drivers
    Creation of Autostart entries
    Manipulation of the Hosts file
    Changes of the browser settings
    Installation of debuggers on the system
    Simulated mouse and keyboard activity
    Direct disk sector access on harddisk [NEW!]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 21 Ağustos 2009; 0:31:45 >

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.