Bildirim
güvenlik sistemleri stajı yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Büyük işletmelerde sadece iyi bir montajcı olursun ( kablolama , kanal çekme vs. gibi ). Orta boy bir işletmede ise , montajcılığın yanısıra , alarm panel programlama , devreye alma veya CCTV , panel , dedektörler ve sirenler gibi konularda daha fazla bilgi sahibi olabileceğini düşünüyorum. Mümkünse tamir bakım servis personeli olmanı da tavsiye ederim
Kolay gelsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: untayk
Büyük işletmelerde sadece iyi bir montajcı olursun ( kablolama , kanal çekme vs. gibi ). Orta boy bir işletmede ise , montajcılığın yanısıra , alarm panel programlama , devreye alma veya CCTV , panel , dedektörler ve sirenler gibi konularda daha fazla bilgi sahibi olabileceğini düşünüyorum. Mümkünse tamir bakım servis personeli olmanı da tavsiye ederim
Kolay gelsin.
teşekkürler untayk hocam önerebilecegin yerler varmı ? -
İstanbul da olsaydın , Senkron güvenlik , CSU-Elit CCTV , Sensormatic veya Biges gibi , çok büyük olmayan yerler veya , Mavili , Pronet , EDS , Oyak veya Bosch gibi büyük ölçekli firmaları önerebilirdim. Ama Ankara için birşey diyemeyeceğim. -
quote:
Orijinalden alıntı: untayk
İstanbul da olsaydın , Senkron güvenlik , CSU-Elit CCTV , Sensormatic veya Biges gibi , çok büyük olmayan yerler veya , Mavili , Pronet , EDS , Oyak veya Bosch gibi büyük ölçekli firmaları önerebilirdim. Ama Ankara için birşey diyemeyeceğim.
teşekkürler hocam iyi günler -
ankarada yardım edebilecek kimse yok mu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
up -
güncel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X