Günümüz şartlarında orta halli belki biraz hallice.. airbag sayısı kaporta sağlamlığı kaza anında kabini çok çok iyi koruyacak araba tavsiyelerine ihtiyacım var ancak mercedes volvo bmw gibi arabaları istemiyorum güvenlide olsalar yurdum insanıına ne gider.. şöyle klimalı filan.. klimalı derken eski birşey değil.. yeni ve güvenli.. parası mühim değil kesenin ağzını açacağım.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 26 Mayıs 2024; 13:14:6 > |
Güvenli araba arıyorum..(kaza)

-
-
Kraus Maffei Fennek
Kaportası sağlam kurşun geçirmez
P6B cam
Klima (Harici klima, iklimlendirmeli, nükleer ve biyolojik sailahlara dayanıklı.)
LED far
Petlas bunlara lastik üretiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EC8695C07 -- 26 Mayıs 2024; 13:25:21 > -
Bundan benim hanıma almak lazım. Anca trafikte rahat gezer. Ben tank düşünüyordum ama bunun yürütmesi daha az maliyetli olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkçe yazarsan anlarız
Volvo Mercedes olmasın
Klimalı falan
kesenin ağzını açarım
Yurdum insanı
nerdeyse 20 yıllık üye 7 bine yakın mesajı var
miras kalmış heralde
-
mazda alın. premıum segmentte olmayanlar arasında yaşam alanı guvenlıgınde lider firmadır.
-
Hyundai IONIQ 6 ncap skoru baya iyi tavsiye ederim hemde %10 dilimde aracı var
-
güvenlik diyorsan tesla alacaksın. ncap testine bastığında görüyorsun ki bütün modelleri ezmiş. ncap testinin pdf si var merak ediyorsan indir bak bayağı ayrıntılı şeyler var. onun haricinde hepsi 3 aşağı 5 yukarı aynı.
-
Türkçe fail Konu açıp Cevap yazmadığına göre 20 yıllık üyenin de csb konuları olabiliyor
Adı dillerde kendi yollarda olmayan araba😆
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Kraus Maffei Fennek Kaportası sağlam kurşun geçirmez P6B cam Klima (Harici klima, iklimlendirmeli, nükleer ve biyolojik sailahlara dayanıklı.) LED far Petlas bunlara lastik üretiyor. ![]() |
Türkçe yazarsan anlarız
Volvo Mercedes olmasın Klimalı falan kesenin ağzını açarım Yurdum insanı |
nerdeyse 20 yıllık üye 7 bine yakın mesajı var miras kalmış heralde |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X