Şimdi Ara

Güven banadaki adam bence haklı (başka video ekledim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
3
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.youtube.com/watch?v=vLd4R-qorRw

ama bi önceki programda kadın adamı sattı parayı almaya çalıştı fakat adamın ailesi parayı koruma altına aldıgı için kadın parayı alamadı. Adam o yüzden boyle yaptı. yani ilk kadın çakallık yaptı ama olmadı

bence adam çok iyi yaptı kadın ilk başta şerefsizlik yapıp basmıştı oda yok basmıycam felan demişti ama pat bastı.

burdan bakabilirsiniz

http://tvarsivi.com/player.php?y=1&z=2013-01-02%2000:08:00

KANITTT:

http://tvarsivi.com/player.php?y=1&z=2013-01-02%2000:09:00

(biraz bekleyin açılıyo)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kütüphane -- 4 Ocak 2013; 2:44:54 >

• Yazdıkların doğru ise iyi yapmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama dini meseleleri karistirip,kullanip boyle biseyi yapmasi iyi degil. Normalde istedigini yapsin bizene. Ama Allahin adini agzina aliyor.

• İkisini aynı şey gibi göstermeye çalışmışsın adam ailesine bile yalan söylüyor basmıcam diye,ayrıca adam yemin ediyor kendikinde adeta basmaması için yalvarcak ama kız basma falan demiyor güveniyorum devam etmek istiyorum diyor aynı şey mi? Ve yani 5 soru kalmış 2 yanlış yapmışlar birinde herşey bitmiş.
  • dini boyutunu ele almadım allahı,kitabı karıştırması kesinlikle dogru ve etik degil ama bence ilk başta kadın şerefsizlik yaptı ve adamın bunu yapmasını haketti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elmanders

Ama dini meseleleri karistirip,kullanip boyle biseyi yapmasi iyi degil. Normalde istedigini yapsin bizene. Ama Allahin adini agzina aliyor.

Dini bugüne kadar herkes kullandı da bu adam kullanınca mı sorun oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Golden Boy

quote:

Ama dini meseleleri karistirip,kullanip boyle biseyi yapmasi iyi degil. Normalde istedigini yapsin bizene. Ama Allahin adini agzina aliyor.

Ben herkesi bilmem kolay kolay herseye yemin edipte sözünde durmayandan uzak dururum. Düsün belki milyonlarca kisi seni izliyor ve o kadar yemin üstüne sözünü tutmuyorsun. Sunucuda lafi soyledi zaten adama dediki ''Bundan sonra insanlara nasil güveniceksin, yada insanlar sana nasil güvenicek.''

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Ben herkesi bilmem kolay kolay herseye yemin edipte sözünde durmayandan uzak dururum. Düsün belki milyonlarca kisi seni izliyor ve o kadar yemin üstüne sözünü tutmuyorsun. Sunucuda lafi soyledi zaten adama dediki ''Bundan sonra insanlara nasil güveniceksin, yada insanlar sana nasil güvenicek.''

Ahlaki açıdan yanlış bir hareket olabilir gerçek hayatta,lakin programın formatıda zaten kandırmak üzerine kurulu bir sistem.Bunu izleyen kişilerin bunların farkında olması gerekir.Yemin konusunda ise kişi müslümansa bu onun sorunudur.Değilse de zaten böyle bir sorunu yoktur.
    Ek olarak sunucu bu formatı bilmesine rağmen seyircilerden gelen baskıyla o sözleri sarf ettiği açıktır ki bu kişi henüz sunuculuk konusunda olmuş kişilerden değildir.Bu amatörlüğü de açıkça göze çarptı.

• herşeyi geçtim de videonun son kısmında kadının oğlunu övmesi, iyi birşey yapmış gibi gördün mü nasıl yetiştirdim demesi daha vahim geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: bangez

herşeyi geçtim de videonun son kısmında kadının oğlunu övmesi, iyi birşey yapmış gibi gördün mü nasıl yetiştirdim demesi daha vahim geldi bana

Kadının ağzını burnunu kırasım geldi ayrıca cast kokan hareketti bu.
  • İnsan para için bu kadar düşer mi yahu.. Her şeyden önce kazanan Atv oldu.
  • Vay işin aslı başkaymış adamı tebrik ediyorum.
  • neyin kafasıyla yorum yazıyosunuz , oyun oynuyolar tv de ve bu oyunun her türlü yalan söyleyebilir , her türlü kandırabilir ciddiye alanlar olmuş ilginç, allah kitap işine gelirsek , bu kadar büyütmenin anlamı yok oyunun bir parçası komik olmayın
  • Adamın tek yanlışı dini karıştırmaktı. İyi taklaya getirdi karıyı bravo.
  • O karının yerinde olsam adamın evini bulur ateşe veririm yemin ediyorum allah çarpsın
  • beyler adam kabeyi molotoflamis gibi konusuyosunuz, size ne bosverin.
    Ulkenin 50%si bu tip adamlara inaniyo diye donumuza kadar soyuluyorken siz gelmis bi adama takilmissiniz.

• quote:

quote:

Herkes kullaninca da ayip, bu adam kullaninca da ayip. Biri birini oldurup hapse girmedi diye cikalim bizde birini oldurelim sorun olmasin. Dogru dogrudur yanlis yanlis. Onceden kim yapti etti biseyi degistirme.

Ben musluman degilim ama o halde sinir oldum. Insanlarin inancini kullanmak alcakcadir.

• kızın tipi çok rahatsız etti lan izlerken sinirlendim yeminle. kemik gözlük takmayın Allahınızı seviyorsunuz lan....
  • bu programda böyle bir entrikamı varmış

hiç izlemedim format nedir bilmiyorum ama anladığım kadarıyla adam uyanıklık yapmış basmasaydı paraları bölüncekmiydi
  • beyler adam haklı kadın baştan ayıp etmiş ama adamın kötü noktası bu işe kuranı yemini alet etmesı o olmamıs ama yaptıgı hareket
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.