Bildirim
Guti'nin sözleşmesi feshedildi!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Böyle bir saçmalık yok ya , sen adamı getir şölenlerle. Sonra sözleşmeyi fesh et gönder.. -
Sıra da Quaresma var! Uyan Beşiktaşlı. -
:( keske boyle bitmeseydi. bu saatten sonra da ne kadar hayir gelirdi o da ayri konu...
gutiyi canli izleyebildigim icin sansliyim, cocuklarima dunyanin en iyi pas atan oyuncusunu anlatabilecek olmak guzel... -
doğru dürüst seyredemedik bile adamı. -
Yazık oldu Guti'ye...Umarım gittiğinde İspanya'da Beşiktaş hakkında kötü şeyler söylemezde gelecek oyuncuların kfası karışmaz. -
İki arapası atıcak sahada yeterince koşmayan bir adamın takımdan ayrılması çok iyi oldu bence ve 35 yaşında yıllık 2.7 milyon euro alıyordu.Guti iyi bir futbolcu ama BJK a oynamazdı zaten.Alexte koşmuyor ama arkasında 3 tane adam oynuyor ve Fenerin kanat oyuncuları bizimkilere göre defans yardımcı oluyor bu sebeple Alex koşmasada oluyor ama Gutili BJk böyle değil . Kanatlar savunmaya gelmiyor BJK ta Ortadaki ikili ve bekler geberiyor her maçta.Gutiyi hala savunanlara şaşıyorum.35 yaşında ki adamı 2 arapası atsın diye mi savunuyorlar.... -
Oynatılmayacaksa zaten kalması anlamsızdı, özel hayatından da ödün vermiyordu, hayırlısı olsun -
malesef son zamanlarda GUti hiç yardımcı olmadı gitti gelmedi geldi durmadı onun bu sene futbol oynamaya niyeti yoktu yapacak birşey yok artık Fernandes kendine çeki düzen verirde onu izlemeye devam ederiz diyorum -
evet geçen sezon sonu söylediğime geç de olsa gelindi, o zaman satılsaydı 5m euro kazanacaktık sözleşmesindeki maddeye göre..
bu sene neredeyse 20 maçtır özel yaşantısı yüzünden beşiktaşın 18 kişilik kadrosuna bile giremeyen beşiktaşı önemli veya sıradan bütün maçlarda yalnız bırakan bir oyuncu oynamadan 1,500 m euro gibi bir parayı alarak gitti..güle güle guti, geçmişine ve futboluna saygım büyük, lakin futbol oynamaya niyetin yoksa buraya neden gelirsin, bu taraftarı bu camiayı neden kandırırsın.. -
yakinda takim icindeki gercekleri duyariz kendisinden. portekizliler problem cikariyor mu, carvalhal nasil, yonetim ne yapiyor vs hepsini soyler yerli veya yabanci medyada nasil olsa... -
Hala sucu gutiden cok baska seylerde arayanlar var,asil bu durum daha uzucu.bu isin tartismasiz en buyuk nedeni guti nin futbolu kafasinda bitirmesidir. -
Bu saatten sonra is yapmaz diyenler merak ediyorum , Guti bu sene her mac son yarim saatlerde girip takim sampiyon olsa fena mi olurdu ? -
Üzülmedim. Sevenlerinin dolabında 14 Numaralı forması ve en az bir kaç maç izlemişliği var artık. Hayırlısı olsun. -
Kurtulduk hayırlı olsun bize yıldız değil futbolcu lazım!!! -
Yıldırım Demirören rica ediyorum git artık, lütfen git!
Lig TV'de geçmiş döneme ait GS-BJK derbilerinin görüntülerini gösteriyorlar, GS'a attığımız 3 golün asistini yapmış adam...
Durup düşündüğünüz vakit onun gibi yaratıcı, oyuna derinlik katacak bir diğer oyuncumuz daha yok!
Çıldırmamak elde değil bu duruma!
Adamlar Fernandes'i bile kestiler takımdan!
Oyuncun olur, elinde geniş bir kadron olur, disiplinsiz davranırsa Ronaldo'yu bile kesersin.
Ama senin tam tersine bu oyuncuları kazanman gerekirken içine düştüğümüz duruma bakın.
Çok yazık oldu diyebilirim.
Guti'den en azından jubilesini yapasıya kadar maçın ilk 60-70 dakikasına kadar çok rahatlıkla yararlanabilirdik.
Beşiktaş'a gelen form tutmuyor, formsuzlaşıyor, gittikçe kötü oynamaya başlıyor. Deli İbo bile Guti'den için Bu kadar senedir futbol oynuyorum, ben Guti gibi profesyonel oyuncu görmedim, idmanlara erken geliyor, yaptığı iş çok ciddiye alıyor." filan demişti.
Ama adamı getirdiğimiz noktaya bakın.
Bu yönetim ve de teknik heyetle işler iyiye gidecek gözükmüyor...
Guti Hernandez
-
quote:
Orijinalden alıntı: SUAVI
Yıldırım Demirören rica ediyorum git artık, lütfen git!
Lig TV'de geçmiş döneme ait GS-BJK derbilerinin görüntülerini gösteriyorlar, GS'a attığımız 3 golün asistini yapmış adam...
Durup düşündüğünüz vakit onun gibi yaratıcı, oyuna derinlik katacak bir diğer oyuncumuz daha yok!
Çıldırmamak elde değil bu duruma!
Adamlar Fernandes'i bile kestiler takımdan!
Oyuncun olur, elinde geniş bir kadron olur, disiplinsiz davranırsa Ronaldo'yu bile kesersin.
Ama senin tam tersine bu oyuncuları kazanman gerekirken içine düştüğümüz duruma bakın.
Çok yazık oldu diyebilirim.
Guti'den en azından jubilesini yapasıya kadar maçın ilk 60-70 dakikasına kadar çok rahatlıkla yararlanabilirdik.
Beşiktaş'a gelen form tutmuyor, formsuzlaşıyor, gittikçe kötü oynamaya başlıyor. Deli İbo bile Guti'den için Bu kadar senedir futbol oynuyorum, ben Guti gibi profesyonel oyuncu görmedim, idmanlara erken geliyor, yaptığı iş çok ciddiye alıyor." filan demişti.
Ama adamı getirdiğimiz noktaya bakın.
Bu yönetim ve de teknik heyetle işler iyiye gidecek gözükmüyor...
Guti Hernandez
aynen..fernandezi bile kesen adamlar guti gönderiyorlar adam gibi adama biz doyamadan. Allah bildiği gibi yapsın hepinizi
-
Emeği geçen herkese teşekkürler. -
-
Hayırlısı olsun. Keşke faydalanabilseydik ama olmadı.
Benzer içerikler
- mühendis oktay sebahattin şirin
- başkasının passoligiyle maça girmek
- galatasaray ismi nereden gelir
- passolig 2 kişilik bilet nasıl alınır
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X